עדכון מפרח75

אדומה2

New member
../images/Emo41.gif עדכון מפרח75

כזכור לכן, פרח75 הודיעה לא מזמן על הריון. לפני כמה ימים היא עברה הפלה יזומה לאחר שבאולטראסאונד היא התבשרה כי יש שק הריון אך אין עובר.
עכשיו היא כבר בבית, מתאוששת, ומההתכתבות שלי איתה עושה רושם שהיא מחלימה אך מרגישה גם מחוזקת. היא ביקשה לעדכן אתכן חברות יקרות, לשם תמיכה. פרח יקירה- אני שולחת לך חיזוקים רבים והמון חיבוקים. גם כשנדמה שכך- את לא לבד.

עודליל

New member
פרח יקרה אני מאחלת לך רק טוב ושמחה

כל כך הצטערתי לקרוא את העדכון של אדומה. מחכה לחזרתך לפורום ברגע שתתאוששי. אוהבת אני.

פרח75

New member
תודה יקרות

אני כל כך מעריכה את המסרים והתגובות החמות. תודה לך, אדומה, על הנכונות לעזור ולעדכן בפורום. אני מתאוששת. כל הזמן הרגשתי באינטואיציה שההריון לא תקין והיו לי חרדות נוראיות ומסתבר שצדקתי. כרגע אני מרגישה הקלה שאני אחרי הכל, מתכננת לא לחשוב על הריון עד שאעבור טיפול מתאים ואכין את עצמי מבחינה נפשית להריון הבא. לא פשוט לי כרגע, אשמח להרבה חיבוקים. תודה ונשיקות לכולן

../images/Emo201.gif

יקירה. כנראה שזה לא היה צריך להיות עכשיו. כנראה שהיתה סיבה לכך ש"התהפכה לך הבטן". שמחהל שמוע שאת רגועה יותר עכשיו. אנחנו כאן בשבילך.

ymz

New member
תקבלי אחד גם ממני ../images/Emo201.gif

מקווה שתרגישי טוב ותחזרי בקרוב לעצמך. אבל קחי לך ת'זמן כמה שתצטרכי ותאמיני שהכל לטובה. אוהבת.

לפרח../images/Emo24.gifגדול ממני

מקווה שתיתחזקי כמה שיותר מהר ואת יודעת אומרים "כל עקבה לטובה" שיהיה לך רק טוב לי יש 3 ילדים ואני עברתי מספר הפלות-שלא תידעי יותר ואני רוצה לומר לך אף פעם לא להתייאש אני לא התייאשתי ויש תוצאות בהצלחה רבה אוהבת

hartuvim

New member
חיבוק גדול גדול ממני

מאחלת לך התאוששות לא קשה מידי שתביא איתה כוחות חדשים לעתיד לבוא. נשיקות, שירה.

SSnow

New member
../images/Emo201.gif

החלמה מהירה והתאוששות קלה... בזמן הנכון זה יבוא והכול יהיה בסדר...

פרח75

New member
תודה לכולן

אני בסדר. מתאוששת. מרגישה גם הקלה כי סבלתי מאד מחרדות בהריון ואז ריקנות כזו...מניחה שזה טבעי. עכשיו אני מחכה וחושבת רק על עצמי, מתכננת טיול לחו"ל ביולי. אח"כ נראה מה הלאה. אני רוצה גם לעבור טיפול קוגניטיבי להתמודדות עם חרדות לפני הניסיון הבא. היה לי כל כך קשה להתמודד עם ההריון שבמידה מסוימת שמחתי שזה קרה כי אני מרגישה שקיבלתי הזדמנות שניה. מקווה שבפעם הבאה ארגיש טוב יותר. תודה לכולן על התמיכה והחיבוקים שקיבלתי פה בפורום. זה כל כך מחמם את הלב... אגב, מה דעתכן על מפגש?

מיקימק

New member
פרח יקרה

קשה לשמוע מה שעברת. אני בטוחה שמתישהו (בלי לחץ, כן???) יהיו לך הכוחות לעבור את זה יותר בקלות. בינתיים, מאחלת לך החלמה מהירה

צבינגית

New member
פרח,

אני כל כך מחזקת אותך. אמנם הצטרפתי לא מזמן, אבל יצא לי קצת לעקב אחריך, כי נראה לי שאנחנו באותו גיל, (1975) וגם אנחנו מנסים לעשות ילד, שולחת אהבה וחיבוק, ושבפעם הבאה יהיה יותר טוב. (ואולי גם לנו יצליח, סוף סוף?...)

למעלה