עדיין לא מצטרפת רשמית- בטא מדשדשת

../images/Emo41.gifעדיין לא מצטרפת רשמית- בטא מדשדשת ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שלום בנות יקרות אני מפורום פוריות השכן. בשם בדוי כאן כי עדיין לא יודעת לאן זה יתפתח... אחרי שנים של טיפולים התבשרתי ביום ראשון על בטא חיובית. אין מילים לתאר את עוצמת ההתרגשות. הבעיה היא שהבטא נמוכה וגם העובר לא חזק במתמטיקה ולא מכפיל לפי הספרים. הערכים שלי הם: 16/12 - בטא 40, אי2 2860, פרוגסטרון מעל 127 18/12 - בטא 71 (פי 1.77), אי2 3400, פרוגסטרון מעל 127 20/12 - בטא 110 (פי 1.55), אי2 4777, פרוגסטרון מעל 127 אני מאד מודאגת מכך שקצב ההכפלות יורד ושהוא לא מגיע ל-2. גם הרופא לא נשמע לגמרי מרוצה. בעיקר זה מדאיג אותי בגלל שבגיל שלי (מעל 40) ידוע שאחוז ההפלות מאד גבוה. האם מישהי מכן התחילה ככה עם בטא נמוכה ומדשדשת שהסתיימה בהריון תקין ? בבקשה תרגיעו אותי כי נראה לי שאצא מדעתי עד יום ראשון אנונימית

רוית ב

New member
הוא ממש רואה שחורות הרופא הזה שלך

ראשית פרוגסטרון תקין לאללה וגבוה ויפה שנית לא צריך להכפיל פי 1.5 זה מעולה אצלי היו עליות בטא של פחות מזה ואפילו בטא שעצרה 3 ימים!!!!!!!! ואח"כ המשיכה לעלות.. מוזר לאללה והילד בן 3 בריא ומתוק העובר טיפה איטי אז מה? כולם חייבים להיות ספורטאים??? שלא יבלבל במוח כל הערכים תקינים לגמרי עליה נורמאלית רופא פסימי סתם סתם מבטיחה לך.

דורה22

New member
הבנות צודקות!

(וואי, איזה רופא פסימי...) הבטא שלך עולה יפה מאד! מחכה לשמוע ביום ראשון חדשות מצויינות! דורה.

לי

באחת ההכפלות היה 1.6 קצת הלחיצו אותי ונכון לעכשיו הכל ממשיך אני מקווה שימשיך לנו

עדכון. שוב סימנים מדאיגים!!! מה אתן אומרות?

הי, הצלחתן להרגיע אותי קצת בוויקנד אבל היום התחיל באופן לא מעודד. קודם כל בבוקר הבחנתי בדם בניגוב. זה היה חד פעמי ופסק אבל זה לא היה דם חום אלא אדום וזה היה מאד מלחיץ. בנוסף - כאבי מחזור מהבוקר. התקשרתי מיד לרופא שלי שאמר שאין מה לעשות אלא להמתין לתוצאות בדיקת הדם שעשיתי בבוקר. לטענתו אין מה להוסיף תמיכה כי הפרוגסטרון מעל 127 ואם תהיה הפלה זה בגלל התפתחות הריול לא תקין. אז עכשיו הגיעו התוצאות: E2- 4366 (ירידה מיום חמישי אז היה 4777) ? פרוגסטרון - נשאר גדול מ127 בטא - עלתה ל 223 (שוב הכפלה שך 1.6 ולא של 2). האם יש עוד סיכוי ? מה המשמעות של הירידה ב E2 ? תודה מראש על כל אינפורמציה !

צ26

New member
נשמע לי בסדר גמור

לדעתי הE2 פחות חשוב וזאת ירידה לא משמעותית. כל עוד הפרו' גבוה ויפה כמו שלך והבטא ממשיכה לעלות כמו שצריך הכל נראה לי בסדר. בהצלחה.

אתן נהדרות !!! תודה על התמיכה

הרופא משום מה לא מרוצה . אולי הוא לא רוצה לטעת בי תקוות שווא... הבדיקה הבאה רק ביום חמישי. נקווה שעד אז לא יהיו יותר דימומים ושהבטא תעלה יפה ! מחכה כבר להצטרף אליכן רישמית ... אנונימית

nickli

New member
לא מבינה בזה הרבה אבל בהצלחה גדולה

מחזיקה לך אצבעות

דורה22

New member
הרופאים אוהבים להיות זהירים,

אנחנו, לעומתם, אוהבות להיות אופטימיות!!! מחכה להצטרפותך הרישמית!

Vיקטורי

New member
ממשיכה לעודד

גם לי היו דימומים אבל הכל עבר בסדר. לי כן הגבירו תמיכה לזריקות למשך שבועיים אחרי אולטרסאונד ראשון. יום ה' עדיין לא בטוח שיהיה מה לראות באולטרסאונד אם ההכפלות בקצב הזה כי רואים רק מבטא 1000 והלאה. את תעשי עוד בטא? בכל מקרה בהצלחה ומחכה ומצפה להצטרפותך הרשמית

למעלה