עבודה

שושה10

New member
דרוש/ה נהגת בעלת רכב בלבד להסעת אומנית

דרוש/ה נהגת להסעת אומנית - שכר מעולה!ו שושה10 ו 00:10 | 13/03/09 עדיפות לסטודנטית או בחורה ייצוגית ואחראית מאזור תל אביב. בעלת רכב בלבד העבודה בעיקר בשעות הערב ומתאימה כעבודה נוספת שכר מעולה. מיידי נא לציין שם + טלפון ואזור מגורים במסר פרטי רק פניות מתאימות תענינה בהצלחה!

moti 5

New member
יריד תעסוקה ולימודים גדול ומקיף בראשל"צ

יום שני 16.3.09, בין השעות 16:00-20:00, תחנה מרכזית חדשה. ראשל"צ. שפע של אפשרויות תעסוקה כולל עבודות מועדפות. פרטים נוספים בקישור.

NCOUZA

New member
דרוש מחבר תשחצים

רוצה לעשות כסף? דרוש מחבר תשחצים,תשבצים ומשחקי חשיבה אחרים בכמויות עד-100 ש"ח למשחק חשיבה ליצירת קשר [email protected]

sport academy

New member
דרוש/ה איש מכירות

לאתר אינטרנט חדש דרוש/ה איש מכירות פלפל/ית , לשיחות מכירה יוצאות. דרישות: אסרטיביות ובטחון עצמי, יכולת מכירה בטלפון, כושר ביטוי בע"פ. *עבודה במשמרות גמישות * שכר בסיס+ עמלות * העבודה בת"א קו"ח לשלוח ל- [email protected]

champa

New member
לקייטרינג איכותי ומוביל בתחומו

העובד בגן אירועים בפ"ת על גבול גבעת שמואל ,קריית אונו, דרושים/ות מלצרים/ות, חרוצים/ות, בעלי/ות תודעת שירות גבוהה. אפשרות למשרה חלקית או מלאה. תנאים מצויינים למתאימים. העבודה בשעות אח"ה והערב. לפרטים נוספים ותאום ראיון יש לפנות לשירי -050-2090624

wisemen

New member
דרוש/ה חייל/ת משוחחר/ת לחברה בפתח תקווה

לחברתנו, חברת מיון והשמה לתחום ההיי טק, הממוקמת בפתח תקווה דרוש/ה חייל/ת משוחרר/ת איכותי/ת, אינטליגנטי/ת, וחד/ת אבחנה לתפקיד אדמיניסטרטור/ית ומיון קורות חיים טכנולוגיים. התפקיד כולל משימות מיון ותפעול תהליך ההשמה - מיון קורות חיים, שליפת נתונים ממערכת מידע, ביצוע ראיונות טלפונים למועמדים, פרסום משרות ועוד. ובנוסף משימות אדמיניסטרטיביות - מתן שירות למועמדים, טיפול בחשבוניות ועבודה מול לקוחות וספקים, אחריות על ציוד משרדי, עבודה מול משרדי פרסום, עזרה בהקלדות חוות דעת ועוד. דרישות: יכולת אנליטית ועיבוד נתונים באופן זריז ומדוייק. יכולת עבודה ברמת ריכוז גבוהה, לאורך זמן, מול מחשב. גישה שירותית, תקשורתיות, יוזמה אישית ואיכפתיות. יכולות אירגון, מולטיטסקיות, סולידית, אנגלית ברמה טובה- קריאה של קורות חיים באנגלית. אוריינטציה לתחומים טכנולוגיים-חובה (בוגר/ת מגמה ריאלית או עם רקע טכני). היכרות מעמיקה עם עולמות חומרה ותוכנה - יתרון. השתלבות בסביבת עבודה נעימה, 8:30-17:30, שכר 5,000 ברוטו, נכונות לטווח ארוך. נא לשלוח קו"ח מתאימים למשרה JB-978 למייל: [email protected]

shellyka1

New member
דרושים צעירים לעבודה בחו"ל

שלום לכולם דרושים צעירים רציניים למגוון עבודות בחו"ל: אוסטרליה,ניו זילנד,סינגפור,קנדה וארה"ב. למה לעבוד קשה ולהרוויח מעט כשאפשר לעבוד קשה ולהרוויח בהתאם. עבודה במכירות בקניונים,שכר גבוה+רכב+בונוסים+החזרי כרטיס טיסה ועוד דברים טובים. התקשרו אלינו: שלי- 0504508894 [email protected]

geva

New member
ואלה?

מכירה של מה? כמה שעות עבודה ביום? שכר לפי שעה או עמלות מכירה? חוקי?

lsarit25

New member
רוצה להמליץ למי שרוצה לעבוד בחו"ל

ולהרוויח מצוין, הוספתי גם את הקישורים למי שמעוניין. מקווה שעזרתי ..

אין לכם בושה?

ככה אפליה על רקע מיני? אם מישהו היה מפרסם מודעה שההעדפה היא לזכר מיד איזו פמיניסטית עם זקן ושיערות ברגליים היתה הולכת לעשות מזה רעש בעיתונות.

DoubleD

New member
מכיוון שהאומנית היא אישה ייתכן שהיא מעדיפה

בחברתה של אישה אחרת. בכל זאת, יש סלאש עדין "/" בהתחלה.. ועדיין, זו מישהי פרטית ולא חברה גדולה.. נראה לי שזה בסדר אם כך.. (לא בטוחה, אבל במקומך לא הייתי לוקחת את זה ברצינות מדי, זו סך הכל מישהי שאולי תרגיש יותר בנוח עם אישה לצידה) ...

EmGee

New member
ואם גבר ירגיש בנוח להעסיק גבר

יתבעו לו את הצורה על כך.

DoubleD

New member
חח שוב, לדעתי (הלא מבוססת)

היא כביכול "פרטית" ולא חברה, לכן אני לא חושבת שחלה עליה הפסיקה החוקית של האפליה .. זו דעתי, אני עדיין לא חושבת שזה נכון לעשות, כן ? אבל זכותו של אדם...

גם הבוס שלי הוא בנאדם פרטי

אבל הוא מנהל עסק ושוכר אנשים לכן הוא צריך להתנהג בהתאם ולפעול במסגרת החוק בכל הנוגע להתייחסות לעובדים שלו. וכמו שEmGee ציין - אם זה היה גבר היו תובעים לו את הצורה (ואני לא יתפלא, אם אותה אמנית הייתה לוקחת חלק במסע הצליבה בשם השיוויון בין המינים שמשום מה מצטייר אצל פמיניסטיות בתור דריסה של המין הגברי) זה שיש שם למעלה "/" בשביל לנסות למנוע את הסיפור בנוגע לאפליה זה לא שווה לכלום כשבתוכן רשום בפירוש שמעדיפים בחורה לעבודה הזאת.

למעלה