ס-ק-ר

hadarh111

New member
אמממ ננטשו בדרך?

אני שונאת סימני פיסוק.. אבל צודק הייתי צריכה להפריד יותר:)

tttttttttt1

New member
../images/Emo13.gif

גם אני לא אוהב סימני פיסוק על כך.אני מקפיד עליהם רק בשירים שאני כותב... סתם ככה בהודעות, כפי שניתן לראות, אני בדרך כלל שם 3 נקודות... [ראית איזה חרוז יצא
]

nemo the great

New member
וואיייי... ../images/Emo66.gif

אסור לך לראות את המחברות שלי חחחח מפוצצות בדברים! לפעמים שטויות לפעמים לא.. אני אוהב לכתוב הרבה ציטוטים ולהמציא דדברים אני עד כדי כך אוהב לכתוב שכל יום אני רושם ביומן שלי כל יום מה עבר עליי!
ולרשום איך עבר עליי היום מ-1 - 10 ואז אני עושה בסוף החודש ממוצע חודשי
חחחחחחח קולט מזה?! והתחלתי מכיתה ז' ככה שאתמול פתחתי את היומן הזה ועלו בי זכרונות... אני אחד שיכול למות מצער וגעגועים!.. בגלל זה אני רושם ביומן.. אה ופעם כתבתי סיפור ענק של מחברת שלמה עם פרקים
ושירים אני מחבר בלי סוף!! וברכות ליומולדת עם חרוזים גמכן
ועד לפני שנה הייתי עושה פווולל קומיקסים אפילו הכיתה שלי תלתה את המחברת על לוח מודעות חחחח (חפרתי דיי והותר)

nemo the great

New member
מי אומר?!

חחח
זה רק הזקנים בני 90 שקיבלו אלצהיימר!! חח אמא שלי כל הזמן אומרת לי משו אחר... לבנתיים מה שהיא אמרה לי: לך לאודישנים בת"א של כוכב נולד ושל משחק תאטרון אולי תיהיה זמר? אוליי תיהיה צייר? אוליי תטוס לבייג'ין לאולימפיאדה בטאקוונדו.. ואני נגנב ממנה!! "דרור תכתוב לי סיפור!" זה מה שהכי הגניב אותי!

אני כותבת

ב"ה יש מחברת כזאת שמוחבאת אצלי בחדר שאני מתייחסת אליה כמו אל יומן אישי. כל השירים והקצרים <אני הכי טובה בזה> נמצאים שם. אני לא כותבת המון כי אני אוהבת לכתוב שיש לי השראה. אני ממש פרקפקסיונסטית. אם יוצא משהו לא בסדר אני פשוט מתחרפנת. בכל מקרה אני בעלת יומן אישי מכיתה ד ואת כל היומנים [כל ה35] אני רוצה לשרוף. אפילו אחרי שאמות אני לא ארצה שמישהו יסתכל לי לשם. זה כמו שמישהו יכנס לי לראש וישמע את המחשבות שלי. ממש קריפי!

tttttttttt1

New member
אממ דווקא אני אחרי שכתבתי שיר

ישר שלחתי אותו לאנשים [בעיקר שיודעים את הרקע לשיר, כי הם הבינו אותו הכי טוב]..... את השיר שכתבתי לפני יומיים ממש אהבתי, הוא ממש אמיתי והוא יצא טוב.. היום היו לי שעתיים חופשיות אז ניסיתי לכתוב שיר ראשון עם מטאפורות וכל זה...יצא חביב...
...

nemo the great

New member
מהה? לשרוף? ../images/Emo66.gif

בחיים לא!! חח לפי דעתי שאני ימות מבחינתי שייסתכלו אבל עכשיו מי שייגע בהם..
מה את רמינית למה לשרוף? תחשבי כל החיים שלך רשומים על דף לא יהיה לך שום בעיה של זיכרון |מנורה|

lover boy6

New member
אממממ

שאני בדיכאון או משהו כזה אני יוצא מהבית למקום שקט במושב ולפעמים יוצא לי לכתוב שירים (באנגלית) שהם בדרך כלל שיריי דיכי כאלה (אימו או EMO למי שמכיר..)

lover boy6

New member
חחח אני רק כותב ....

חבר שלי עכשיו מנסה להתחיל ללמד אותי לנגן על גיטרה..

lover boy6

New member
tell me about it...

אממ אבל תאמת יש לי את הסבלנות בגלל שאני אוהב את זה..

../images/Emo121.gifתמיד הסתבכתי עם זה

עד שהתחלתי ללמוד בס ולא נגעתי בגיטרה ואז ישבתי עם גיטרה וזה פשוט יצאD:

אני אוהבת לכתוב.

פחות שירים, אבל כתבתי גם כמה שירים.. פעם כתבתי יומן אישי, כשראיתי שאני לא מתמידה איתו, הבנתי שאני פשוט לא אחת של קשר מחייב..
אני כותבת כשיש לי מוזה. זה יכול להיות 4 פעמים ביום וזה יכול להיות פעם בחודש. נושאי הכתיבה שלי- סיפורים לרוב הם בלי שום נגיעה למשהו שקרה לי\לאחרים, בד"כ אני עושה אותם קשים מבחינה מסויימת. אולי אפילו טריגרים לאנשים מסויימים. בזמן האחרון יש בסיפורים שלי הרבה סאדיסטיים חח מה שכן, נורא נדיר למצוא אצלי סופים לסיפורים ממש קשה לי לסיים אותם, לסגור. ככה שלרוב הם 2-5 עמודים שנקטעו באמצע\לקראת הסוף.. את השירים אני בדכ כותבת על מקרים, תחושות, וכדו'.. הייתי בסדנת כתיבה עם אשכול נבו(כתב את ארבעה בתים וגעגוע, צימר בגבעתיים..) והוא כל כך מקסים! כל כך נהנתי! (הייתי גם בסדנת כתיבה עם אליעז כהן, אבל איתו פחות נהנתי..)

The Shoe

New member
אני :)

אבל בעיקר שירים שאני מלחינה [לא בעזרת כלי מוזיקלי כי אני טיפשה ולא דעת לנגן ><] ובדרך כלל זה רק כשיש לי מוזה, אנלא מכריחה את עצמי לכתוב. לפעמים יש לי שורה אחת שמתנגנת בראש ואני חייבת לעשות ממנה שיר

nemo the great

New member
טעות ../images/Emo31.gif חח ../images/Emo66.gif

אם את לא יודעת לנגן על כלי זה לא אומר שאת טיפשה... לפי דעתי אנשים שמנגנים על כלי הם אנשים שמראים את האופי שלהם בצורה יפה ונכונה את מראה את זה בצורה אחרת
[אני בטוח]

הי גם אני לא מכריחה את עצמי../images/Emo3.gif

*מזדהה במגניבות
* לדעתי זה יוצא תקוע מידי כשכותבים בכוח:$

למעלה