בעברית קוראים לוופל גם אפיפית, אז מה.
ס סוריקטה1 New member 5/12/06 #22 ../images/Emo121.gifתפוח אדמה אחי חביצה-פודינג אומלט-חביתה תחפיף-שמפו מוז-בננה וכו'...
ס סוריקטה1 New member 5/12/06 #25 ../images/Emo121.gifכשאתה גדל על "גינת הירק" של ביאליק אתה יודע את זה
T tttttttttt1 New member 5/12/06 #26 נו ודווקא חריט אף אחד לא יודע מה זה? נו בנות - אתן אמורות לשלוף את זה מהר ..
N nemo the great New member 5/12/06 #27 זה בתמנית!!!!!!! ../images/Emo66.gif חעחעח זה העדה שלי!! חריט זה כאילו אתה עושה משו שטותי כזה כאילו... אם נגיד אני אומר לך :אור אתה ילד בן שנה" ואז אתה עושה לי " עזזוב אתה סתם חריט בריט!" חחח
זה בתמנית!!!!!!! ../images/Emo66.gif חעחעח זה העדה שלי!! חריט זה כאילו אתה עושה משו שטותי כזה כאילו... אם נגיד אני אומר לך :אור אתה ילד בן שנה" ואז אתה עושה לי " עזזוב אתה סתם חריט בריט!" חחח
N nemo the great New member 5/12/06 #31 מהההה? ../images/Emo66.gif חחחח יכול להיות זה עוד משו אבל זה גם בתמנית
T tttttttttt1 New member 5/12/06 #33 נכון שאתה לא חושב שקוראים לי אור? ... כי הודעה קודמת שכתבת אור אז חשבתי שאולי אתה לא מדבר עליי..אבל עכשיו כתבת "נגיד אני אומר לך: אור.." אז רק לידע כללי - לא קוראים לי אור
נכון שאתה לא חושב שקוראים לי אור? ... כי הודעה קודמת שכתבת אור אז חשבתי שאולי אתה לא מדבר עליי..אבל עכשיו כתבת "נגיד אני אומר לך: אור.." אז רק לידע כללי - לא קוראים לי אור
N nemo the great New member 5/12/06 #35 חח לאא.. ../images/Emo66.gif סתם אור זה השם הראשון שעלה לי לראש
T tttttttttt1 New member 5/12/06 #36 חחחחחחחח סבבה כי נראה לי הייתה עוד הודעה [לא יודע אם זה היית אתה או לא] שעוד מישהו [נראה לי אתה] קרא לי אור...אז התחלתי כבר לחשוב.....
חחחחחחחח סבבה כי נראה לי הייתה עוד הודעה [לא יודע אם זה היית אתה או לא] שעוד מישהו [נראה לי אתה] קרא לי אור...אז התחלתי כבר לחשוב.....
T tttttttttt1 New member 5/12/06 #38 כן..זה היית אתה --> אני רואה שאתה אוהב את השם אור--> http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1642&msgid=90165609
כן..זה היית אתה --> אני רואה שאתה אוהב את השם אור--> http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1642&msgid=90165609
N nemo the great New member 5/12/06 #48 תפסת אותי!! ../images/Emo66.gif אני לא אחד שמשקר... טוב בסדר חשבתי שאתה מר אור חחחח אז איך קוראים לך?
תפסת אותי!! ../images/Emo66.gif אני לא אחד שמשקר... טוב בסדר חשבתי שאתה מר אור חחחח אז איך קוראים לך?
N nemo the great New member 5/12/06 #50 אהה.. טוב.. כי ../images/Emo66.gif טל יותר נוח פחות תיקתוקים על המקלדת.. חחחח (אם אתה לא יודע לתימנים יש את ההפרעות הקשות ביותר)
אהה.. טוב.. כי ../images/Emo66.gif טל יותר נוח פחות תיקתוקים על המקלדת.. חחחח (אם אתה לא יודע לתימנים יש את ההפרעות הקשות ביותר)