ס ו פ ש ב ו ע

GrowingMadness

New member
../images/Emo41.gif ס ו פ ש ב ו ע ../images/Emo41.gif

~רק משהו קטן לעידוד: אתמול באה לי מלשבית שגרה בקנדה וחבר שלה גר בארץ, היא עכשיו באה לבקר אחרי שהם לא התראו חצי שנה [!!!], ועכשיו הם מתחחנים. והם ככה כבר כמעט 5 שנים, מתראים פעמיים-שלוש בשנה סה"כ. והם עוד שניה מתחתנים. זה די מגניב לא? ועוד אנחנו מתבכיינות על שבועיים בלי לראות אותם... תחשבו על זה כל פעם שרע לכם ותזכרו שיש תקווה משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מה שלום החייל? יוצא / סוגר? מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? תוכניות להיום [חמישי]- תוכניות למחר [שישי]- תוכניות למחרתיים [שבת]- תוכניות לשבוע הקרוב-

../images/Emo124.gif סופשבוע מעולה לכולן!

משהו טוב שקרה לך השבוע: אהובי בא אלי לפני הגיוס - היה מדהים! משהו רע שקרה לך השבוע: נדפק הפלאפון , הלך המסך!
אכזבת השבוע: החבר התגייס ובקושי מדברים שיר שלא הפסקת לשמוע: Christina aguilera - Hurt HebSub תוכנית השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: פסטה של סבתא עם רוטב חריף! יציאת השבוע: הלכתי עם חברה להסתובב , להעביר געגועים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לדבר יותר עם אהובי
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: דיי גרוע , כלום לא הלך , בקושי התרגלתי למצב .. מה שלום החייל? עייף , אני חושבת.. יוצא / סוגר? יוצא
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? יום ראשון ל5 שעות! תוכניות להיום [חמישי]-לישון הרבה! תוכניות למחר [שישי]- ללכת עם חברות לסטנדאפ בעיר תוכניות למחרתיים [שבת]-לנסוע למרכז ולהיות עם החייל שלי
תוכניות לשבוע הקרוב- לחפש נעלים לבת מצווה של אחותי , ים ולתפוס שיזוף !

מלודי21

New member
עונה

משהו טוב שקרה לך השבוע: כלום ! משהו רע שקרה לך השבוע: ריבים עם החבר , נראה לי שאנחנו לקראת פרידה.... אכזבת השבוע: ההתנהגות של החבר שיר שלא הפסקת לשמוע: שירים מגלגלצ תוכנית השבוע: טופ שף סרט השבוע: איירבנדר ספר השבוע: אין מאכל השבוע: מרק ירקות יציאת השבוע: אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מה שלום החייל? לא אכפת לי יוצא / סוגר? יוצא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? יום שבת שעבר תוכניות להיום [חמישי]- בבית תוכניות למחר [שישי]- לא יודעת תוכניות למחרתיים [שבת]- לא יודעת תוכניות לשבוע הקרוב: אין בינתיים

סיפור יפה../images/Emo13.gif

באמת נותן תקווה. משהו טוב שקרה לך השבוע: עבדתי הרבה. משהו רע שקרה לך השבוע: געגועים
אכזבת השבוע: חברה. שיר שלא הפסקת לשמוע: כל מיני נוסטלגים... תוכנית השבוע: סרט השבוע: הג'וב האיטלקי. ספר השבוע: מאכל השבוע: סושי. יציאת השבוע: ים עם כל האחים
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות אותו!!!
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: משעמם ודי דכאוני. מה שלום החייל? מקווה שטוב, לא דיברתי איתו מיום שני
יוצא / סוגר? סוגר. מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? יום שבת... תוכניות להיום [חמישי]- לצפות במטר מטאורים! תוכניות למחר [שישי]- לעבוד ולשחות. תוכניות למחרתיים [שבת]- כנ"ל. תוכניות לשבוע הקרוב- כנ"ל.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ליהי1110

New member
עונה בפעם הראשונה!

משהו טוב שקרה לך השבוע: משכורת!! משהו רע שקרה לך השבוע: חולה... אכזבת השבוע: הפסדתי מסיבת גיוס של חברה טובה שיר שלא הפסקת לשמוע:- תוכנית השבוע: יורדים בגדול (זה מעורר פחד) סרט השבוע: כמו יום ולילה (או משהו כזה) ספר השבוע:- מאכל השבוע: מרק ירקות יציאת השבוע: לעבודה (?) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חופש אז אני לא יודעת למה לצפות! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מהר מאוד מאוד מאוד מה שלום החייל? בסדר! מסיים קורס מכי"ם בקרוב! יוצא / סוגר? סוגר 21 מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שבועיים תוכניות להיום [חמישי]- לנוח תוכניות למחר [שישי]- לבלות תוכניות למחרתיים [שבת]-לבלות תוכניות לשבוע הקרוב- להציק לצבא שיקדימו לי תגיוס

GrowingMadness

New member
%

משהו טוב שקרה לך השבוע: קנו לי מאוורר חדש לחדר [סופסוף!], קיבלתי תלושים מחברת חשמל על סך 250 שקל, ההורים שלי קנו 2 LCD הביתה ואת הטלוויזיה שלהם הם מעבירים לחדר שלי [אחרי בערך חצי שנה שכבר אין לי טלוויזיה והממיר סתם שוכב אצלי בחדר..], ובכלל חידשנו הרבה דברים בבית שזה דיי מגניב. משהו רע שקרה לך השבוע:
אכזבת השבוע: 'סדנת איכות שירות'. אוקיי הבנתי שאני בתפקיד של מתן שירות, אבל למה אני צריכה לסבול את הסדנאות האלה כל הזמן?! שיר שלא הפסקת לשמוע: your love is my drug תוכנית השבוע: 'טורי ודין'- תוכנית ריאלטי אחת שבאמת שווה צפיה לדעתי.. הם כאלה מתוקים.
סרט השבוע:
ספר השבוע: התחלתי את '19 דקות' של ג'ודי פיקו ופשוט קשה לי להתנתק ממנו.. מאכל השבוע: ס ו ש י !
יציאת השבוע: אתמול לג'פניקה עם חברות מהלשכה.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: האמת ששומדבר מיוחד... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה.
מה שלום החייל? מעולה יוצא / סוגר? יצא אתמול D: מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שבוע, אבל עוד מעט נפגש שוב לכל השישי שבת D: תוכניות להיום [חמישי]- אחרי הסדנה הלכתי עם חברות לג'פניקה והיה כייף. תוכניות למחר [שישי]- להיות עם החייל שלי
תוכניות למחרתיים [שבת]- כנ"ל + עלהאש אצל חברה בבית כי יש לה יום הולדת. תוכניות לשבוע הקרוב- גיוס ושמירה באותו יום, אחרי יומיים עוד גיוס, שופינג, לקחת את האשראי החדש... זהו נראה לי.

Please Dont Cry

New member
איזה קטע!

בדיוק גם אני התחלתי אותו!!! (19 דקות) בינתיים אני בעמוד 100 אבל כמו שאני מכירה את עצמי עוד יומיים אני אסיים אותו P: כל הספרים נגמרים לי מהר מדי, זה מתחיל להיות מעצבן :(

vldboy

New member
../images/Emo221.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הצלחתי לרגש אותו עד דמעות (!) במכתב שכתבתי לו. משהו רע שקרה לך השבוע: הוא התגייס ועם זה התחילו הגעגועים. אכזבת השבוע: לא עולה לי כרגע,אבל בטוח יש. שיר שלא הפסקת לשמוע: Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna תוכנית השבוע: pretty little liars סרט השבוע: "יומנו של חנון" ספר השבוע: "הסמל האבוד" - דן בראון מאכל השבוע: שניצלונים בבירה יציאת השבוע: איתו. כשהוא חזר הביתה,פשוט שכבנו שנינו בחושך על המיטה שלו ודיברנו על המון דברים.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לדעת האם הוא סוגר או לא,להתחיל תהליכי הקדמת גיוס. (תאחלו לי בהצלחה ושיקדימו לי כמה שאפשר
) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מבלבל,מתסכל. מה שלום החייל? טיפונת בהלם מהמצב החדש,עייף אבל יחסית הוא בסדר גמור,תודה לאל. יוצא / סוגר? עוד לא ידוע מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני כ7 שעות. תוכניות להיום [חמישי]- הוא התגייס. תוכניות למחר [שישי]- לפגוש אותו. תוכניות למחרתיים [שבת]- יום הולדת לחברה. תוכניות לשבוע הקרוב- קניות,קוסמטיקאית ובעיקר להשתעמם קשות. שבוע נהדר בנות,מלא בבשורות טובות!

למעלה