ס"ג-1 9X17 - The Scourge

subatoi

New member
הא?

מה שענית לא היה לשאלה ששאלתי (סתם למשהו שכתבתי, לא נורא
). ואני דווקא זוכר איזה פרק עם המון חרקים שזחלו מתחת לעור של הידיים כזה. אבל זה היה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מזמן, אז אני לא חותם על כלום

סלמאק

New member
היה פרק אחד שהתחיל ככה

אבל זה היה בדמיון של מישהו שכביכול התאבד. הוא דמיין שיוצאות לו תולעים מהידיים אחרי שהן זוחלות לו מתחת לעור, אז הוא ניסה "כביכול" להדביר אותן עם קוטל חרקים שהוא מרח על עצמו, וכשזה לא הלך לו, הוא ממש שתה את הקוטל. זה אומת בנתיחה לאחר המוות. לגבי הגאמא סייט- שאלת את עצמך אם הוא הוזכר... אז הירשתי לעצמי להגיב על זה.

Nogmor

New member
טוב אז רק אתמול בלילה ראיתי והיום

אני מגיב. אז ככה, דבר ראשון: זה "המומיה" בכל דרך שתרצו לראות את זה. דביל אחד שלא יודע מה הוא עושה גורם לפריצת אלפי יצורים קטנים שנכנסים לעור לאכול אותו ואז להתרבות ממנו. (למרות שבמומיה הם פשוט אכלו את כולם בלי להתרבות מתוכם....) ו.. לא יודע, אבל לא אהבתי את הפרק יותר מדי.. היו קטעים חמודים כמו שנאמר בהודעות קודמות, אבל, לא יודע.. הפרק היא כאילו.. "מעולץ" פתאום משום מקום מכניסים אילו שהם יצורים שהכהנים ככל הנראה הנפיצו? מה, כאילו לגרום לקהל הצופים להבין את משמעות המגפה לקח להם איזה שישה פרקים לפחות, אבל ליצור איזה חרק שיכול לאכול אנשים וצמחים בשניות , זה אפשר להסביר בפרק אחד? חוץ מזה... היה חמוד לראות שמיצ'ל הצליח מה שאפילו נראה לי שג'ק לא הצליח, לעלות לטיאלק על העצבים.
היה ענק הקטע של "תסתום כי אנחנו לא רוצים למות בגללך - או במילים אחרות: נמאס לי שאתה חופר לי בראש" שיחה שלהם ביער..

סלמאק

New member
כן, באמת קטע ענק!!! ../images/Emo6.gif

גם זה וגם הקטע של "בשביל מה יש חברים...?"

מ א ג ר ט

New member
איכסה איכסה איכסה...

הפרק הזה היה פשוט מגעיל. עד שהתגברנו על טראומת "המומיה" ו"המומיה 2" אז מה זה החרג'וקים האלו? נשארה להם התוכנה שעושה אנשים נאכלים ע"י ג'וקים אז הם מיחזרו אותה? לא ברור... מה שכן, הפרק הראה עבודת צוות, צדדים חיוביים של מיטשל החייל האמיץ והגיבור והחתיך בלה בלה בלה, טיל'ק שוב לא מקבל שורות, סתם שוב ממציאה תחומיםפ חדשים בפיסיקה (או מה שזה לא היה). דווקא הסיום היה קצת חלש- מזכיר את פרק ה200... ברגע האחרון שיגרנו אותם משם והם ניצלו... מישהו מהדמויות מזכיר כמה זה היה נוח... בעצם הבעיה שהציג הפרק (בעית החרג'וקים) לא נפתרה, והוצגה לנו בעיית הפוליטיקה הבין-לאומית: העיקר שהצרפתי היה הרע, האמריקאי היה הטוב, והבחורה הייתה חתיכה.

למעלה