אוקי,
1. עוד לא ראיתי פיירפלי.. אז עוד לא עונה על זה. 2. לא זוכר את הקונטקסט, אז לא יכול לעזור שם.. 3. "קרטר עם מחשוף" - ברור. כאילו, ואוו סוף סוף, לא?
4. כן דיי... 5. טגלוס - זה היה העולם של הפרק הקודם? כן שבו די מהר נהרסה הפרומיתיאוס.. 6. אודיסיאה - א. אני מניח שלא שמענו עליה קודם, נכון? - כן גם אני די הופתעתי, כאילו, מה? סתם פתאום ככה יש לנו *עוד* ספינה שבחיים לא שמענו עליה? (די דומה לדדלוס, לא? למרות שבעיקרון בחיים לא ראיתי את הדדלוס...... :-\ ) ב. וואלה? לא ידעתי אפילו. לא ראיתי מספיק סטאר טרק.. 7. כן, הוא די לא דיבר הרבה היום, אבל אהבתי את הקטע שמיצ'ל שואל " אז מה נעשה עכשיו?" והוא פשוט יוצא החוצה עם שני נשקים ויורה לכל כיוון בלי אפילו להתחבא או משהו.. איזה "ארנולד שוורצנגר - טרמינטורי" מצידו, לא?
8. לנדרי ונרוס מסתדרים מצוין ביחד, טוב שהחזירו אותם זה לזרועות זה. פשוט מגניבים. - שם דווקא הייתי *בטוח* באלף אחוז שאולי יש ללנדרי תוכנית אחרת - כי לי הייתה, פשוט לתת לנרוס לאכול קצת מהתירס המוזר ולגרום לו להתמכר אליו מספיק בשביל לגלות לו הכול... אבל זה די רע לנצל נרקומן ככה, לא? 9. דרך אגב, הם הצליחו להעלות את הסטארגייטים אל האודיסיאה לפני שהחללית של בעל התפוצצה, אז למה פשוט לא העלו גם את הצוות, למה הצוות בכלל ברח אם הם ידעו שהאודיסיאה תציל אותם? הא? איזה פיגור, לא? חוץ מזה ש עאם הצות הצליח לברוח דרךל אחד השארים, למה לא לחזור חזרה לאודיסיאה דרך אחד השערים שהם העבירו אליהם? סתם ניטפיקיות... 10. כן, נכון. 11. עזוב, מזמן וויתרתי על איך הסטארגייט והטכנולוגיה שלו אמורה להבין את עצמה.. 12. בעיקרון, התוכנית של בעל הייתה פשוט להעלים כמה סטארגייטים, לברוח לגלקסייה אחרת ולהתחיל אימפריה של גואולד מחדש בעולמות שבכלל לא מכירים בגואולד. די תוכנית טובה הייתי אומר. (if only those meddling kids" didnt stop me!" -- לכל מי שיבין את הבדיחה- !)