ס"ג-1 - 9X13 - Ripple Effect

Nogmor

New member
כן!!! גם אני קלטתי!

מ'זה הצחיק אותי כששמעתי את התירוץ העלוב הזה.. because SG1 are prone to danger and are sent first and.. well.. because we're the best damn it! חחח ענק...

LEyahoo

New member
יש מצב שאלו היו הסודן

ז"א הצוות ההוא של מיטשל שהכיל 3 חברה שזהותם לא ידוע?

Oradea

New member
פרק מעולה...

אהבתי את הקטע בו מיצ'ל ומיצ'ל ישבו והעלו זיכרונות.. הקטע בו רואים חדר מלא בקרטריות זה בכלל ענק, וג'נט... אוי, ג'נט. שכחתי כמה שהיא נמוכה.. בכלל, הפרק היה ממש מצחיק. אין מה לומר, עשוי היטב...

subatoi

New member
מהטובים ומהמוצדקים

שבפרקים אי פעם. פשוט נפלא. אז כן, עולמות מקבילים זה נדוש מזמן, אבל מה שמגניב זה שכל פעם מוצאים לזה זוויות חדשות ומאאאגניבות (נראה לי ששכחתי אל"ף אחת
), וזה נראה רענן וחדשני להפליא. היה קצב די מהיר, היה טכנובאבל בכמויות מטורפות להפליא (ולעצבן), אבל לפחות היו מודעים לזה, כשצחקו כמה פעמים על זה שרק קרטר מבינה מה שהיא (או המקבילות שלה) אומרת, היו טוויסטים מגניבים (המיטשל האחר שעבדו עליו). ואסיר (מי זה, אגב, מישהו יודע?) אכן היה מעצבן. הזקן היה (עוד) התייחסות ל"מסע בין כוכבים" למי שלא ידע, טריל רות'רי המאגניבה חזרה ונתנו לה תפקיד הולם עם כמות שורות מכובדת (שלא כמו שעשו להמונד...), וזהו. והכי מגניב לדעתי, וזה מה שעשה את הפרק לכ"כ טוב, היה לראות את ההתקדמות הטכנולוגית שנעשתה בשנים האחרונות, כנראה, שאיפשרה כזה פרק. נכון, דמויות כפולות כאלה זה לא מהיום (יש אפילו פרק של מב"כ המקורית, משנות ה-60 עם כזה דבר). אבל זה ממש השתדרג, מסתבר. הם עשו כמעט כל מה שהם רצו עם דמויות כפולות, והכל נראה כ"כ אמיתי, בלי שום בעיה כמעט. למשל, כשקרטר התישבה ליד (לא מול כמו במקרה של מיטשל, ממש ליד) המקבילה שלה. זה פשוט מדהים ומעניין איך עשו כזה דבר. שלא לדבר על החדר שמלא בקרטריות, זה היה ממש מפחיד... אה, כן, וארור כל מי שידע מראש שהפרק הזה מגיע היום ולא הזהיר שזה פרק שצריך לגזור ולשמור (להקליט ולראות שוב)...

subatoi

New member
נ.ב. זה רק אני או ש...

לא הסבירו בכלל בסוף הפרק איך הם מחזירים כל צוות לעולם שלו. איך הם בחרו לאיזו מציאות לחייג בדיוק?

morashty

New member
אני חושב שהם הסבירו

הם פשוט שלחו אותם בחזרה לפי הסדר שבו הם הגיעו.

subatoi

New member
וזהו?

זה בערך ההסבר הכי פשוט, אבל גם הכי מטופש שיכול להיות...

מ א ג ר ט

New member
נראה לי..

ההסבר שלהם שאני קלטתי זה שהם הפכו את הפיצול של החור תולעת, ככה שכל פעם שהם חייגו לכוכב מוצא של אחד הצוותים אז הוא הגיע ליקום שלו.

subatoi

New member
נשמע הגיוני... בקושי...

אבל "זה מה שיש ועם זה ננצח", אני מניח.

סלמאק

New member
לדעתי ההסבר היותר פשוט הוא

שהיה להם אסגארד שבטח כבר פתר את כל הבעיה...

Nogmor

New member
זה גם נכון האמת. ../images/Emo3.gif

כאילו, בלי הנשק שלהם הם לא היו יכולים ל"תקן" את הבעיה...

הם הסבירו מה הם עושים, פיספסתם

סאם הסבירה שכל העולמות מהם "חזרו" צוותי הס"ג-1 הם במרחק מאוד מאוד קטן מהסינגולריות ולכן בעצם כולם הגיעו לכדו"א שלנו. מכיון שהצוות הראשון גרם לבעיה (הפיצוץ, שאגב, אני לא שמתי לב אליו בתחילת הפרק, כנראה שצריך לראות את ההתחלה שוב) החזירו אותם ראשונים ואז אחרי שראו שזה הצליח, הם שלחו כל צוות וצוות בחזרה לעולם ממנו הם הגיעו לכדו"א שלנו... הם לא ידעו להחזיר אותם ליקום שלהם ישירות, אלא החזירו אותם לעולם שהם היו בו, בשאיפה שזה החזרה ליקום שהם שייכים אליו (את זה לא הסבירו, זו השערה שלי) ואז ייסגר השער ביננו לבינם והם יחייגו לעולם שלהם ביקום שלהם... קפישי?

kinspirit

New member
או במילים אחרות

אנחנו שולחים אותם לאן-שהו ושהם ישברו את הראש במקרה שזה לא היקום המתאים... באמת מזכיר קצת את גולשים בזמן. אני רואה בעיני רוחי את הצוות של פרייז'ר מגיע לכדור הארץ וקולט שמשהו קטן שם לא מתאים להם למציאות שלהם.

kinspirit

New member
אני המחליטה?

לא מדובר בכסף שלי, שהצד השני יחווה קודם את דעתו *פרצוף תמים*

Nogmor

New member
../images/Emo45.gif בדיוק.

לא ממש משנה לאן, העיקר היעיפו אותם לאנשהו בשביל שהפרק הבא לא היה קשור בכלל למה שקרה בפרק הזה.

סלמאק

New member
טכל'ס. אם פרייז'ר תגיע ליקום אחר

שאינו זה שהיא באה ממנו, האנשים שם לעולם לא יקבלו את התרופה... יכול להיות שהיא תגיע למציאות שבה יש שינוי מזערי ובלתי מורגש (כמו הדגים באגם), והצוות שלה לעולם לא יידע שהם נחתו במקום הלא נכון, ויש אנשים שמתגעגעים אליהם ולא יודעים לא הם נעלמו או מה עלה בגורלם.

למעלה