סקר ?!

ניקולי

New member
../images/Emo41.gif סקר ?!

אני תוהה, אילו היה נערך מפגש ענק, של הורים לתינוקות יחד עם הורים לפעוטות (צריך לשאול גם שם) ?! - מפגש משפחות במקום מאורגן, סגור, עם ארוחת ערב עם פעילות לפעוטות, בשעות הערב המוקדמות נניח מ 17.00,עם צלם ..... האם הייתם מגיעים ? כמה הייתם מוכנים לשלם עבור ערב כזה - מדובר על זוג.?
 

Morane Chocolat

New member
למה צלם? למה? אני בינתיים מתחמקת יפה מאד מ

להצתלם.. למה להרוס
בקיצור עדיך בלי צלם...
אז ככה- אני באופן אישי אוהבת אירועים מצומצמים.... אבל מעריכה שהיינו מגיעים בהנחה שמתקיים גם באיזור סביר לנסיעה. בעניין התשלום, לא יודעת- תלוי מה כולל הערב (רק ארוחה? מהי הפעילות שיש לילדים?) ונראה לי שהתשלום צריך להתייחס לזוג וגם למס' הילדים מעל גיל X, לא? (כשהמטרה היא כמובן לא "לדפוק" מחיר למי שיש לו יותר מילד אחד- אבל אולי לחשוב על תחשיב כזה או אחר שייתחשב גם במס' המגיעים)
 

מללנ

New member
לא

ולא בגלל הכסף ולא בגלל הצלם- למרות שנראה לי לא במקום- אני לא רוצה שיעלו תמונות של ילדיי ברשת למה לא? בגלל ההמוניות
 
לא היינו מגיעים

כי במקום שבו יהיו כ"כ הרבה מבוגרים וילדים הבן שלי לא יהנה. בגיל שלו (2.7) הוא נהנה ממסגרות פחות רועשות ויותר מצומצמות. ולגבי הנסיכה שלי (4 חודשים) כל הענין הזה בכלל לא מתאים
 

memko

New member
האמת? את בעלי זה פשוט לא יעניין...

מפגש פורום שלנו הבנות עם ילדים, זה תמיד כיף, הייתי בכמה ונהנתי מאוד. משהו מאורגן עם בעלים, המון אנשים, זה פחות מעניין אותי....תני לי לשבת עם הבנות פה, והילדים שלהם, עם האוכל הפשוט והרגיל שמביאה כל אחת, והכי כיף. וצלם - כל אחת גם ככה מביאה מצלמה...ושולחות אחת לשניה במייל.
 
לא באה

זה המוני מדי. במצב כזה כל זוג יתבודד עם הילדים שלו בפינה שלו ולא יתקשר עם אף אחד. בטח שלא רוצה צלם מקצועי ולא רוצה לשלם על מפגש פורום כסף. וחוץ מזה 5 זאת שעה של סיום היום מבחינתנו. אנחנו לא קובעים דברים ב-5 אלא זזים לכיוון הבית. בטוח שעם פעוט בן שנתיים אנחנו לא נצליח לאכול כלום וגם הוא בקושי ורק יהיו לנו הרבה עצבים.
 
למעלה