סקר

../images/Emo41.gifסקר../images/Emo70.gif

איזה דמות מהדמויות החדשות אתם הכי אוהבים??? 1. דניאל 2. ניצן 3. מולי 4. אני דווקא אהבתי את שחקני האורח החדשים (למשל: קאסיו, העיתונאית)

Rioter

New member
אין על קאסיו. ../images/Emo99.gif

ולמרות שהדמות של מולי מזכירה לי קרנף [
] אני חושבת שהוא ממש מגניב. אבל ניצן מדהימה, ללא ספק. ודניאל? הוא סתם בנזונה קטן. למרות שאני אוהבת את הרעים, הוא לא רשע עם פוטנציאל, הוא יהיה רע - אבל רע עם.. אוח. נו. נעלמה לי המילה הזו. >> בקיצור, דניאל סתם שמוק, ניצן שולטת, ומולי קרנף-מטונף-אבל מגניב.

hilasapir

New member
אהמ...

זה סוג של סמילי... X=העיניים D= הפה עכשיו תסתכלי על הצורה שוב xD סובבי מעט את הראש ואת רואה איזה סמילי יפה?? חחח...

hilasapir

New member
אהמ....

אוקי אני עורכת השוואה.... קרנף: 1.ראייתו של הקרנף חלשה ושדה הראיה חסום על ידי הקרן. 2.לקרנפים שמיעה מעולה הודות לאוזניהם הארוכות וחוש ריחם מפותח מאד. 3.זכרים מבוגרים נראים לבד, או בחברת נקבה שלעיתים מלווה בקרנפון 4.עימותים בין זכרים בעונת ההזדווגות, קשים ועלולים להסתיים במוות בשל פציעה מהקרן. 5.בעונת ההזדווגות מפרישה הנקבה ריחות, ובכך מושכת אליה את הזכר 6.הם נמצאים בסכנת אכחדה... עכשיו תסבירי לי איך זה דומה למולי.....אהה שכחתי את המטונף: " עם עלות השחר היו יוצאים לנהר או לבור המים הקרובים ושם היו משכשכים בבוץ כדי לנקות את עורם מן הטפילים השונים "

Rioter

New member
XD

התכוונתי מבחינת המראה החיצוני, יש בו משהו מאוד קרנפי!

hilasapir

New member
אהה...זה נכון....חחח...

האמת רק אחרי שערכתי את השוואת התמונות זה נראה לי ככה...חחח...

../images/Emo27.gifעונה../images/Emo70.gif

איזה דמות מהדמויות החדשות אתם הכי אוהבים??? 1. דניאל 2. ניצן
-יחסית למה שחשבתי שתהיה, רעה ומגעילה, היא ממש מתוקה ותורמת די הרבה לסדרה
3. מולי 4. אני דווקא אהבתי את שחקני האורח החדשים (למשל: קאסיו, העיתונאית)

למעלה