סקר!!!

Lady McBeth

New member
../images/Emo41.gifסקר!!!../images/Emo41.gif

לבנות - חבר עם קעקוע/עגיל באוזן - כן או לא? לבנים - זדיינו. חוץ ממואיז כפרע עליו.

הטRולית

New member
שאלה כלבבי..

עגיל כן, בתנאי שהעגיל הוא לא חישוק של ערסים. וחוצמזה, עדיף שיהיה בפיטמה... קעקוע - לא.

Lady McBeth

New member
מהההה?!?!?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי מצחוק עכשיו.. ברור שחישוק!! זה הכי יפה!! היום חבר שלי (כמובן הודות לשכנועיי הרבים) שם עגיל באוזן (היה לו חור כבר הרבה זמן)... כמעט נפלתי.. זה אחד הדברים הכי סקסיים בעולם...

הטRולית

New member
אמרתי חישוק של ערסים.

יש כזה. עבה. מכוער. חסר פרופורציה. לא דיברתי על חישוק רגיל. את קורה רק חלק מהמילים???

Lady McBeth

New member
קורה!?!?!

בואנה, תפסתי ממך כאחת שיודעת עברית. אומרים "קוראת" :) ומה זה חישוק חסר פרופורציה? חישוק זה חישוק. קטן ונחמד כזה, צמוד לאוזן. לא יודעת איזה ערסים יש באיזור שלך, אבל באיזור חולון - בת ים (להלן :"קולוניית הערסים") ערסים מסתובבים בעיקר עם גורמטים, חולצות חושפות שיער חזה מבחיל, וסיגריות. לא עם עגילים.

הטRולית

New member
קורה שטועים.

עני יודאט איוריט. עייפות. ויש חישוק שהוא עבה. לא קטן וחמוד. הערס המצויי בסביבתי שם כאלה.

Lady McBeth

New member
בפיטמות?

לא יודעת , כל גבר עם עגילים בכל מקום חוץ מבאוזן נתפס בעיניי כמטרוסקסואל.. לא ברור למה, אבל זה פשוט ככה... קעקועים בהחלט מתקבלים בברכה, אגב. בכל מקום.

משהוא מצחיק

מקודם בערוץ 10 שידרו בשידור ישיר משדרות,וכמה ערסים התגודדו שם והתחילו לשיר "אולמרט ההומו,אולמרט הבן זונה". אגב,אני הולך לעשות קעקוע. ולדעתי עדיל זה כבר די אנכרוניסטי משום מה.

Lady McBeth

New member
עזוב

אם היה לי כוח לחשוב על זה לבד - כבר הייתי עושה את זה.. אגב, תאר לעצמך, עוד 50 שנה יהיו עוד מלא זקנות עם קעקועים בגב התחתון שנוצרו כדי שלגבר יהיה מעניין בזמן שהוא מזיין אותה בתחת.

ק ד ו ש

New member
אף פעם לא הבנתי את זה

לעשות שם קעקוע סבבה... אבל למה ציור? אם כבר אז משהו לקרוא... נגיד זה יכול להיות נחמד לדפוק מישהי בתחת ולקרוא אנטיגונה תוך כדי, או איזה ספר על ניו זילנד של לונלי פלאנט.

תעזוב

שיקעקעו את המוסף ספורט,יותר מעניין. בכל מקרה,ראיתי תמונה באיזה מגזין קעקועים שאיזו אחת קעקע את המשפט "Heaven is there" על המפשעה שלה עם חץ שמצביע כלפי מטה. בהחלט רעיון יפה.

למעלה