סקר

shay4442

New member
../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

איך אתם הולכים לבלות את יום החופש שנכפה עלינו ביום ראשון? 1.לקשור את עצמך לשערי האוניברסיטה ולמנוע בגופך כניסת סטודנטים!!! 2.לא מעניין אותי כלום , יש לי תרגיל מעבדה ושום דבר לא יעצור אותי!!! 3.אני נוסע/ת לכותל 4.הזמנתי צימר מפנק לי ולחברתי לסוף שבוע ארוך 5.מה , חוזרים ללמוד ביום ראשון !!!!!! אתה בטוח? 6. איזה כיף עוד יום ללמוד למועדי ב'!!!!

ChilD SouL

New member
להשלים שעות שינה.

היות ומחר אני נוסעת לחרמון ב6 בבוקר, מה שאומר שהלילה לא הולכים לישון כי או שיוצאים ואז חוזרים ישר לנסיעה או שפשוט אין לי את הכוחות הנפשיים לקום ב5 בבוקר פעם שנייה תוך פחות משבועיים וגם ככה התרגלתי ללכת לישון ב3-4 ולפני זה לא ארדם, אז עדיף להשאר ערים. למרות ש... יש לי כמה סידורים דחופים יום ראשון באונ', אבל נראה לי הם יחכו עד יום שני

בטוח שתהיה שביתה וזה?

(לא וורונסקי, רק המוות בטוח...) אם תהיה שביתה...נראה לי שאני אנקה את הבית. או שאמא תבוא לבקר אותי..משהו כזה..
והיו לי שבועיים שלמים של חופש...יאללה..די, היה לי מספיק. אני מוכנה נפשית לעוד סימסטר

SpyKid

New member
הטכניון בעיצומה של תקופת הבחינות,

כך שאני מתכננת ללמוד אלגברה ^^

TerminalFrost

New member
מפי אחד המרצים:

"לי לא הודיעו על שביתה, אז אני מתכוון לבוא ללמד" בתגובה אני אומר: לי לא הודיעו על שביתה, אז אני מתכוון לבוא ללמוד.

גם אצלנו-בסמינר הקיבוצים...

והאמת שלי זה לא משנה, שביתה או לא שביתה- ככה או ככה, זה בסדר
אבל מצחיקים אותי החבר'ה בלימודים ששולחים אחד אל השני בתפוצה של כל הכיתה הפדגוגית אם כדאי לבוא אם תהיה שביתה לאחרים או לעשות שביתה גם...

לישון שון שון!../images/Emo29.gif

לא ישנתי בשבוע האחרון החופשי באמת שלי כמו שתיכננתי היום ניקיתי את החדר ניקיון יסודי ככה שיום ראשון הוא יים לבטלה!

מתן4ל

New member
אצלינו חופש כל השנה,

הדבר היחיד שאי אפשר למנוע מאדם בכפיה הוא ללמוד - אפשר לחסום לו את הכניסה לאוניבסטיה, אפשר לקחת לו את הספרים ואפשר לקשור אותו לכיסא - אבל אי אפשר למנוע ממנו לחשוב. [למעשה אפשר עם מורפיום אבל חבל להרוס את הפתגם
] בכל מקרה עכשיו כשהזכרת את זה אני מוכן לאות הזדהות לא ללמוד ביום ראשון (כמו שאני עושה בכל מיני ימים אקראיים שבהם אין לי חשק ללמוד).

ואני בבעיה...

יש לי 3 עבודות להגיש ביום ראשון. אם אני אגיע ולא יתנו לי להכנס - האם המרצים יכולים להחליט שמכשילים אותי בקורס? כבר קרה בעבר שבאתי לאוניברסיטה בשביתה כי רציתי לחפש משהו בספריה ולא נתנו לי להכנס. זה מאוד מטריד אותי, העניין הזה.

עונה...

איך אתם הולכים לבלות את יום החופש שנכפה עלינו ביום ראשון? אני אקצר. ביום ראשון זהו לא יום חופש עבורי. יש לי בדיקות וגם ככה לא הייתי אמורה להגיע ללמוד אותו יום. ואם יישאר לי זמן למרות שאני לא מאמינה אז ביום שני יש לי מועד ב. האמת שאני בכלל לא קולטת, הסימסטר שלי בעקרון סוג של נגמר ביום שלישי האחרון כי לא היה לי חופש יום 1 אפילו. ואיך שהגשתי את הסרט הופ... נגמר הלופ מתחיל לופ חדש ביום ראשון...
יש לי משהו אחד להגיד לכם: "אז תיקח את הכדור שיעיף אותך הרחק מכאן"

למעלה