סקר

../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

מהי הפנטזיה שלכם/ן ??
האם אתם/ן עושים משהו בכדי לממש את הפנטזיה ?? |* |אם כן מה ? אם לא למה לא ?

טל205

New member
תפרגנו אחת לפחות

לי מתחשק לגור זמן מה בקסריה עם טויוטה קורולה החדשה... אמממ.. זה אחת מיני רבות... פנטזיה מינית (כעת) אין לי.. אך אני מאמין שלכולנו יש פנטזיות מכל הסוגים.

סופה10

New member
../images/Emo13.gif

פנטזיה שלי היא: לגור בחו"ל עם בית כלב ילדים ובעל מדהים במיוחד לגור ב-L.A זה חלום!

EastGirl83

New member
גם שלי.... ../images/Emo9.gif

הייתי רוצה לגור תקופה מסויימת בL.A... להתנסות שם... תמיד בסרטים אני מדיימנת לעצמי איך זה לגור שם...

Barvazoom

New member
../images/Emo108.gifחווה חקלאית ענקית עם חיות...

אני רוצה חלקת אדמה במרכז הארץ או בצפונה, שתהיה שלי. רוצה לגדל שם המון בעלי חיים קטנים כגדולים, לטפל בילדים בעזרת החיות, לגדל את הילדים שלי וכמובן לחיות בשמחה ובכיף עם האיש שלי (שיגיע..).

טל205

New member
עם המון המון

ברווזים... חחחחח... שיתמלאו משאלותייך אמן.

vanna

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

זה החלום שליי חלקת האדמה שמורה לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

c o h e n 8

New member
לחיות בסקוטלנד...

בבית מעץ בין ההרים.........איזה חלום.... בנתיים אני לא עושה כלום כדי לממש אותה.... למה לא? שאלה טובה...

למה בפנטזיות שלכם לא מוזכרת ישראל?

חחחחחחחחחחח.....כולם מחפשים לאן לברוח.

הפנטזיה שלי..

ממממ...נניח שלא מדובר בפנטזיה מינית אז אעבור לפנטזיה אחרת.
לפתוח מרכז למידה בלתי פורמלי לילדים ונוער בו יוכלו להכין שיעורים,לקבל תיגבור לבגרויות,סתם להעביר את הזמן במקום להסתובב ברחוב.מרכז ללא שום מטרת רווח או תשלום מצידם... זו ה-פנטזיה הכי גדולה שלי. אם אהיה מליונרית יום אחד-זה הדבר בראשון שאעשה עם הכסף. (ליותר מידי הורים אין אפשרות לשלם עבור תיגבורים ומורים פרטיים והילדים שלהם נושרים ממערכת החינוך בקלות רבה מידי! אוזלת יד של החינוך הפורמלי!!) לצערי אני עדיין לא יכולה להגשים את הפנטזיה...מטעמי מימון כמובן! (זה המון כסף...למורים שישבו ללמד את הילדים מישהו צריך לשלם..אני מתנדבת בהעברת שיעורים פרטיים,השאלה היא כמה ישמחו לעשות זאת יחד איתי)

מממ...אתה עושה העברה בנקאית או

מגיע?.. בכל זאת, כבודו בטח ירצה לראות על מה הוא שם את כספו. אולי באמת שמישהו יעביר מסר ממני לגאיידמק? מה בסה"כ ביקשתי... בשבילו זה סכום זעום!

טל205

New member
אין לי בעיה להעביר לו מסר

על אמת! אבל ממה שידוע לי הבנאדם עוזר רבות בצורה לא נורמאלית והוא עושה זאת עבור מוסדות קיימים. אז לבנתיים החלום ישאר חלום עד שהחשבון שלי יתפח...

למעלה