סקר

../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

מהו האיבר בגופכם/ן שאתם/ן הכי אוהבים/ות ?
איזה איבר בגופכם/ן הייתם/ן רוצים /ות לשנות ולמה ???
מהו האיבר הראשון שאתם /ן מסתכלים /ות בבן /ת הזוג ???

סופה10

New member
../images/Emo45.gif

העיניים שלי איזה איבר בגופכם/ן הייתם/ן רוצים /ות לשנות ולמה ???
כפות הרגליים שלי כי אני במידה גדולה בגלל הגובה זה קשה בלי נעלי עקב וכל נעל של נשים אני צריכה להזמין כי אין מידה בשבילי... מהו האיבר הראשון שאתם /ן מסתכלים /ות בבן /ת הזוג ???
עיניים וחיוך הם מלמדות אותי המון על הבן אדם מולי.

c o h e n 8

New member
תשובות

אני הכי אוהב את העיניים שלי-כי הן ירוקות הייתי רוצה לשנות את....כלום בעצם האיבר הראשון שאני מסתכל עליו בבת הזוג הוא השיער יום טוב!!

עונה נה נה נה

** אני הכי אוהבת אצלי את ה.... בטן. ** הייתי רוצה לשנות את ה.... עור השקוף... הורידים לפעמים טיפונטת בולטים ברגלים ואת זה אני לא אוהבת. אומרים שזה משעווה אבל לא אכפת לי אני לא מחליפה את השעווה בשום פנים ואופן! ** דבר ראשון שאני מסתכלת במין השני זה.... עינייים, במידה ואני מגיעה לעיניים שלו
אח"כ מבנה גוף עם זה מגיע הידים ואז הפנים, השער וכל מה שבדרך...

טל205

New member
עיניים,עיניים,עיניים

זהו, עניתי לכל 3 השאלות בקיצור.

משיייי

New member
עונה

עיניים איזה איבר בגופכם/ן הייתם/ן רוצים /ות לשנות ולמה ???
בטן ירכיים -למה נחשי מהו האיבר הראשון שאתם /ן מסתכלים /ות בבן /ת הזוג ???
עיניים פנים

מותר לי

New member
../images/Emo23.gif

אין איבר ספיציפי שאני אוהבת... את העיניים אני אוהבת כי אני יכולה לדבר ללא מילים בעזרתן האף שלי, כי הוא "לקח" מהאף של ההורים שלי רק את התכונות הטובות
הפנים, כי הן גורמות לי להראות קטנה מגילי
הידיים שבשעת מאמץ (או לאחריו) כל הוורידים מתנפחים (אני אוהבת את המראה הזה
) החזה, כי הוא עצר את עצמו בזמן
(חסר לי רק אם היה גדול יותר!) המותניים עם העצמות, הבטן הקטנה שיוצאת לפי כמות האוכל של אותו יום הישבן שנסוג לא ברור לאן, ומותיר אותי עם ערמת מכנסיים שכבר נופלות ממני הרגליים שלא גבהו יותר, ונתנו לי לראות עולם ממרומי הקומה הראשונה...
הייתי רוצה לשנות את כפות הרגליים... יש להם עצם שמאד מפריעה, היא משפשפת את הנעליים והן לא יכולות להחזיק מעמד יותר משנה, ובשעת מאמץ היא מאד כואבת... (וזה הרבה מעבר לכך שהיא ממש לא אסטטית, כי עם זה אפשר להתמודד) אני רק צריכה לברר מה קורה עם התור לניתוח...
האיבר הראשון שאני מסתכלת בבן הזוג זה הפנים, בדגש על עיניים

נרקי

New member
תשובות../images/Emo9.gif

מהו האיבר בגופכם/ן שאתם/ן הכי אוהבים/ות ? הכל חוץ מהאף
איזה איבר בגופכם/ן הייתם/ן רוצים /ות לשנות ולמה ??? האף.. אומרים שהוא מתאים לי אבל לי זה לא נראה ככה.
אני קוראת לו מזגן
מהו האיבר הראשון שאתם /ן מסתכלים /ות בבן /ת הזוג ??? מבנה גוף.. פנים...

משגעת עונה לך

מהו האיבר בגופכם/ן שאתם/ן הכי אוהבים/ות ? השפתיים החושניות.... ועם אודם זה בכלללל איזה איבר בגופכם/ן הייתם/ן רוצים /ות לשנות ולמה ??? את הבטן, למתוח אותה כמה שיותר שתהיה שטוחה לגמרי מהו האיבר הראשון שאתם /ן מסתכלים /ות בבן /ת הזוג ??? העיניים - ראי הנפש של האדם !

תורי :)

מהו האיבר בגופכם/ן שאתם/ן הכי אוהבים/ות ? השיער והשפתיים - פשוט שיער זה לא כל כך איבר
איזה איבר בגופכם/ן הייתם/ן רוצים /ות לשנות ולמה ??? הבטן, פחות כהמ קילוגרמים מהו האיבר הראשון שאתם /ן מסתכלים /ות בבן /ת הזוג ??? עיניים

למעלה