סקר

../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

מכיון שאני חולת מקלחות ....
איזה סבון אתם/ן הכי אוהבים/ות ?
מה אתם /ן מעדיפים /ות סבון נוזלי או מוצק ?

משיייי

New member
אמממממ

כל פעם מחליפה סבון בדרך כלל עם דאב או כייף ואצל החבר יש אחר לא זוכרת את שמו וברור נוזלי

עכשיו אני עונה ...

אוהבת את רוב הסוגים ... בעיקר את דאב הרגיל או הפילניג וכמובן נוזלי

EastGirl83

New member
מממ....

כל סבון... עם ריח טוב אבל הכי הכי הכי הכי הכי הכי חשוב...... שיהיה נוזלי.................. זה הכי כייף... אני יכולה לסיים סבון נוזלי תוך שבוע

סופה10

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo13.gif

סבון בריח חלב ודבש כל הריחות האלה שבא לך פשוט להישאר איתם כל הזמן... אני מעדיפה סבון נוזלי זה כיף יותר עם הספוג...עושה מסאז יותר טוב ממוצק והכי אני אוהבת אמבטיות ולא מקלחת...

לילך181

New member
סבון

לא משנה לי החברה. שיהיה נוזלי. שלא יהיה בריחות של פירות... (פרחים וצמחים זה טוב) עם גרגרים זה מענין.

טל205

New member
נוזלי

ורק נוזלי... לגבי סוג השמפו אני משתמש ב HERBAL ESSENCES בריח רימון ליצ`י ואפרסמון.

זה תלוי...

סבון לגוף של דאב, נוזלי. מידי פעם, לעיטים קרובות, עושה סופר פינוק של סבונים למינהם עם גרגירים.... סבון פנים של PH5.5 [מרשה לעצמי להוסיף] קרם שער של קרמה. קרם פנים של PH5.5. קרם ידים של דאב. קרם רגלים של אהבה. קרם גוף של דאב או ג'ונסון. שכחתי משהו?

טל205

New member
בטח

קרם למרפקים,לעורף ולאוזניים.. איך הגעת לכל הקרמים האלה מסקר לשמפו וסבון?? חחחח תהני..

../images/Emo70.gifכמה סקרים../images/Emo70.gif

סבון נוזלי כמובן!! לגוף-סבון בריח חלב ודבש של "פרימייר ים המלח" ו/או סבון לגוף בריח חלב שקדים של ד"ר פישר. אני מסוגלת להריח אותם 24/7... הם נשארים על הגוף לאורך זמן ומלאים לחות. השמפו שלי (למרות שהסקר לא עסק בזה): הרבל אסנס... ריח מקסים, פירותי, משכר, בדיוק כמו בפרסומת.

Jitter

New member
תשובה

הסבון הזה בקופסא הלבנה, בריח עוגיות או ריבת חלב ומעדיף סבונים נוזליים מה הביא אותך לשאול על זה?

נרקי

New member
סקר?!../images/Emo3.gif יאללה נו..

מויי כיף
ומעדיפה סבון נוזלי
כי המוצק לפעמים מתחלק
זה מעצבן

מותר לי

New member
עונה ../images/Emo3.gif

מזל, באמת, שנזכרתי
) אני אוהבת סבון עם ריח טוב, שבעצם נוכחותו במקלחת הוא מפיץ ריח, וגם משאיר ריח על הגוף... מוצק, נוזל, זה באמת לא משנה לי

למעלה