סקר כשנופלת לכם ריס אתם מבקשים משאלה?
מ משיייי New member 7/8/06 #1 ../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif כשנופלת לכם ריס אתם מבקשים משאלה?
מ מותר לי New member 7/8/06 #3 כן ../images/Emo3.gif השטות הזאת הגיעה אחרי שמישהו אמר לי "תעשי פו" ואחר כך היה מזועזע שלא ביקשתי משאלה כל עוד לא עולה לי כסף, אז מה איכפת לי לבקש
כן ../images/Emo3.gif השטות הזאת הגיעה אחרי שמישהו אמר לי "תעשי פו" ואחר כך היה מזועזע שלא ביקשתי משאלה כל עוד לא עולה לי כסף, אז מה איכפת לי לבקש
ה העכביש2 New member 7/8/06 #5 אמונה תפלה שאף פעם לא עובדת.. אבל תמיד ממשיכים לעשות אותה... אם זה היה פועל אז : הייתי מאושר הייתי מיליונר היה שלום עולמי לא היה רצח בעל"ח השכן שלי לא היה מתפשט בחדר עם חלון פתוח... ריסים זה סתם ליופי...
אמונה תפלה שאף פעם לא עובדת.. אבל תמיד ממשיכים לעשות אותה... אם זה היה פועל אז : הייתי מאושר הייתי מיליונר היה שלום עולמי לא היה רצח בעל"ח השכן שלי לא היה מתפשט בחדר עם חלון פתוח... ריסים זה סתם ליופי...
ד דגה קטנה שטה בים New member 7/8/06 #10 NOPE. לא מאמינה בשטויות האלה, גם ככה המשרלות האלה אף פעם לא מתגשמות
B Barvazoom New member 7/8/06 #11 בוודאי! כל פעם! ../images/Emo152.gif לפעמים אני מפחדת שייגמרו הריסים.... : )
נ נרקי New member 8/8/06 #14 חחחח לא../images/Emo128.gif כי אף פעם לא קרה שמשאלה התגשמה לי אז אני לא מאמינה בחרטות האלה