סקר

Free Lancer

New member
../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

איזה אלבום אתם הכי אוהבים מהאלבומים בספרדית?

El Argentino

New member
אני אוהב את:

כ ו ל ם
היום קניתי את המהדורה החדשה של OFv2 שכוללת את LT ספנאינגליש וכמובן את HDL. עלה לי: 59.9 ש"ח (יעני 60 שקל).

Free Lancer

New member
חחח בסדר אבל איזה הכי?

נגיד שיש לך אקדח ליד הראש
ותתחדש.

El Argentino

New member
../images/Emo51.gif רבה../images/Emo70.gif ובאמת שקשה לי לבחור

אני אוהב את כולם (באמת
) במיוחד שמדובר בדיסקים בספרדית!

yuDa398

New member
../images/Emo2.gif איפה?

אתה מתכוון למהדורה החדשה, נכון?! אני מחפש את זה כבר מלא זמן, ביקרתי בטאוור כבר 3 פעמים והםפ אמרו לי שאין להם עדיין!

El Argentino

New member
כן המהדורה החדשה...

ל"טאוור רקורדס" זה עדיין לא הגיע... קניתי אותו ב"תו השמיני" בירושלים.

yuDa398

New member
שלי זה דווקא Pies descalzos

מקום שני ?Donde estan los ladrones
מקום שלישי - Fijacion Oral Vol. 1
מקום רביעי - Peligro ואת Magia עדיין לא השגתי

yuDa398

New member
אני חושב שפעם ראיתי אותו

אצל חבר שלי, הוא מעריץ את שאקירה כמעט בצורה פאנטית, והוא סיפר לי עליה פעם ראשונה בסביבות 1999 (כיתה ה') ולא שמתי לב אליה במיוחד, רק כאשר היא הוציאה את LS אז התחלתי להכיר אותה וממש אהבתי אותה... אני עדיין לא מבין איך הוא הכיר אותה לפני LS, זה לא שהיא הייתה כל כך מפורסמת, אבל הוא אהב כל מיני אמנים לטינים...אז אני מניח שזה בגלל זה. איזו נוסטלגיה
אבל לא דיברתי איתו מהיסודי
... (כבר 6,7 שנים) אז אין מצב שאני יכול לבקש ממנו את הדיסק.
דרך אגב למי יש פה את Magia? (אל תדאגו אני לא יבקש ממכם אותו...
)

El Argentino

New member
שאקירה אומנם התפרסמה בכל העולם

בתקופה שהוציאה את LS אבל עוד הרבה לפני כן היא היתה מ-א-ו-ד מפורסמת באמריקה הלטינית בספרד ובכמה מקומות בארה"ב. אפשר לומר שהמעמד שלה בתעשייה הבינלאומית התחזק יותר ויותר כשהוציאה את DELL (המצויין, חייב לומר) ואחריו את MTV Unplugged ההופעה המהפנטת הזאת
. לצערי, לא הצלחתי להשיג את האלבומים: Magia ולא את Peligro. ב-"סוני- מוסיק" החליטו להוציא אותם משיווק בגלל שהם לא נחשבו להצלחה גדולה. (לידע כללי: הם יצאו רק בקולומביה ובכמה מדינות בדרום אמריקה אך לא בכולם). בכל מקרה, יש לי את השירים מתוכם על המחשב כך שאם אתה רוצה אתה מוזמן לשלוח לי מסר עם המסנג'ר שלך ואני אשלח לך אותם.

THE ILLEGAL ONE

New member
אגב דיסקים...

מאיחפה אפשר לעזאל לקנות את הדיסקים הישנים ולא החדשים של שאקירה?!?!?! הייתי כימעט בכל חנות של טאוור הזה ובצליל ואין! אוףףףףף זה מתסכל! אולי אני אבקש מדודה שלי להביא לי לארץ מאמריקה לומרות שלא נראה לי שהיא תסכים

yuDa398

New member
הנה חנות שיש בה כמעט את כל הדיסקים

מוזיקה נטו (חוץ מ-Peligro ו-Magia) משם גם קניתי את רוב הדיסקים שלי, ההנחות למנויים ממש משמעותיות. את Peligro שלי אני קניתי ממישהו פרטי שמחר כל מיני דיסקים ואז אני כבר הכרתי את שאקירה ופתאום ראיתי את הדיסק וקפצתי על המציאה אפילו שלא הכרתי אפילו שיר אחד ממנו, עלה לי 30 שקל ואני מודה לאלוהים שיצא לי לקנות אותו, זה היה ממש במקריות)

למעלה