סקר

Ulong

New member
../images/Emo41.gif סקר ../images/Emo41.gif

אחרי שהעונה ה-11 של הישרדות הסתיימה איפה היא נכנסת בדרוג שלכם? דרגו את העונות של הישרדות עם פירוט למה כל עונה עשתם לכם את זה. כדאי שהפירוט על עונה 11 יהיה בסימן ספוילר כי לא כולם ראו אותה..

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

בבקשה, בבקשה לא. אל תתחילו לדרג את כל העונות. אני שונא את זה. מבחינת גוואטמלה - עונה טובה מאוד. היתה נכנסת לטופ של הטופ אם העריכה היתה טובה יותר והיינו רואים קצת מהמנצחת שלנו, אבל למרות זאת מבחינתי היא חמישית אחרי 1,2,4,7.

Oukami Kun

New member
../images/Emo45.gif חוץ מהדירוג ../images/Emo58.gif

היא נכנסת במקום השני אחרי 7.

Ulong

New member
הדירוג שלי

ראיתי רק את עונות 5-11 אז אני מגרש רק על פי הם. את עונה 4 יש לי אבל אין לי כוח לראות בינתיים אז ככה זה יהיה: מקום ראשון: גווטמאלה הפירוט יבוא בתגובה להודעה הזאת תחת הסימן ספוילר. מקום שני: פרל איילנדס בגלל המקום, הטוויסטים, האתגרים, ג'וני פיירפלי, רופרט וכל החבורה. אהבתי איך כל "הרעים" הגיעו למקומות הגבוהים וסנדרה חמקה למקום ה-1. מקום שלישי: פלאו חלק גדול שעשה לי את העונה זה הקאסט המגניב. האתגרים היו התקדמות גדולה להישרדות ויחד עם הנוף היה יפה. מי לא אהב את סטף שנא את טום וצחק מהפרצופים שקובי עשה בטרייבלים? עונה אחת היפות ולהבדל ממה שהרבה חושבים זאת הייתה עונה מעולה בעיניי. מקום רביעי: אמאזון גם כאן שוב, היה קאסט דיי טוב והרבה אסטרטגיות. המקום דווקא לא היה משהו אבל המתח שהיה כל פרק עשה לי את זה. היה כיף לראות את מת'יו הדביל מפסיד לג'נה בפיינל TC, את היידי קופצת עירומה בשביל חמאת בוטנים ואת האסטרטגיות של רוב ססטרינו. מקום חמישי: ונואטו היה קאסט טוב אבל לא היו צריכים לחלק אותם לבנים-בנות, זה מיצא את עצמו. היה כיף לראות את איימי המלכה הפמיניסטית קורעת את כולם באתגרים עד לסוף המר שלה (שבאותו הפרק ראינו אותה מלקקת לאלייזה), את אלייזה שבכל מועצה הייתה צריכה לארוז מכיוון שהייתה בסכנת הכחדה ואת כריס שבעודו הבין היחיד מבין 6 בנות הביס את כולן ולקח את המליון. מקומות שישי ושביעי: תאילד + עונת האולסטארס אין לי כ"כ מה לומר חוץ מזה שלא סבלתי את העונות ואפילו היו פרקים שלא ראיתי באולסטרס. הפיינל 4 בתאילד היה ממש משעמם וזה היה כ"כ מגעיל לראות את כוכב הפורנו הזה לוקח מקום ראשון. אחרי שהעיפו את שיאן התחיל להיות ממש, אבל ממש משעמם. באולסטארס לא היה לי כוח לסבול את רופרט החיה הבכיינית הזאת שוב.

Ulong

New member
../images/Emo58.gif גוואטמלה כל העונה

היה כיף לראות את העונה וממש נהנתי החל מפרק 6 בערך. אהבתי לראות את סטף בשנית מערימה על כולם ומגיעה לפיינל 2, את לידיה ליצן החצר שבידרה אותנו פרק אחר פרק, את דני עם הקוביות, את רייף היפה נפש שלנו שמנסה לשחק אותה בן אדם רגיש וטוב ואת ג'אד שעשה לנו לא מעט בידור בטרייבלים עם איחולי המוות הלבביים שלו.

IDOffryn

New member
בקשר לעונה 10..

אני לא שנאתי את טום אני חושב שמכל הזוכים הוא אחד הרואים לזכיה. ולא שהוא הזוכה הכי טוב שהיה אי-פעם אלא שבעונה שהוא השתתף הכי הגיע לו לזכות כי כל השאר היה משעממים או לא מעניינים מספיק. אבל עדין זו עונה בינונית לגמרי, עד היום לא ממש ראיתי את הגמר כולו, פשוט העדפתי לדלג במהירות על קטעים ולסיים עם העונה כמה שיותר מהר.

Ulong

New member
על טעם ועל ריח אין מה להתווכח

אם ראית את פרק 1013 אם אני לא טועה אז נחשף הפרצוף האמיתי של טום שהוא איים על קייטי שאם היא תצביע נגדו (או שנגד איאן) הוא לא יצביע בעדה בחיים ויעיפו אותה בטרייבל הבא. וגם מה בכלל הקטע שהוא הולך זקוף ומכניס את הבטן? ועושה כפיפות בטן שהוא בהישרדות? הוא ממש עיצבן אותי.. ויחד איתו כולם שלא העיפו אותו.

IDOffryn

New member
את האמת לא זוכר..

וטוב שהוא עשה את זה זה די הביא לו את המיליון.. וזה שכולם לא העיפו אותו, כמו שאמרתי כל השאר פשוט היו מטומטמים. וגם די משעממים ועד כמה שאני לא הכי מחבב את סטפני העונה הייתה מעניינת עד האיחוד אבל משם הכל נהפך למשעמם וצפוי.. ונראה גם להרבה מהם לא היה כח לשחק ג'אנו ויתרה, איאן ויתרה. יותר מידי חבורה של לוזרים..

IDOffryn

New member
קצת תיקונים..

לא יודע למה נפסק לי המשפט באמצע ועד כמה שאני לא הכי מחבב את סטפני היא הייתה הדבר היחיד שבאמת מעניין בעונה הזו. ואיאן *ויתר.

willo

New member
../images/Emo58.gif שלי כולל עונה 11

עד עכשיו ראיתי עשר וחצי עונות (אני באמצע עונה 4) אבל כבר אני יכול לדרג. הדרוג יותר מתבסס על מה אהבתי ומה לא בכל עונה:- עונה 6 - עד היום העונה הכי טובה לדעתי, רק בגלל שהיו שם כל הזמן בגידות, היו שם אנשים מעניינים והדחות היו מפתיעותץ עונה 1 - תמיד נזכור לה חסד נעורים. עונה 4 - נכון שראיתי רק חצי, אבל זו עונה עם אנישם מעניינם (רוב, קאת'י, שון), החלפת בריתות ונופים מעניינים. עונה 11 - עונה פיזית מאוד, שבה היו שחקנים מעניינים יותר ופחות, והראשונה שבה זכתה מישהי שאהבתי מההתחלה. עונה 7 - עונה שבה היו בגידות (אם כי פחות) היה ה את ג'וני פירפלי, רופרט והטוויסט האכזרי ביותר (האאוטקאסט), העיה של העונה הזו היה אוסטין, שיזכר כלוזר לדראון עולם. עונה 5 - השליטה של בריאן הייתה מעוררת התפעלות, וכך גם הנוכחות של שיאן השחקנית שאהבתי. עונה 8 - היתה מעניינת מבחינת קאסט, כולם מכירים את כולם, ולכן מאכזבת כ לא היו מספיק בגידות. רוב היה השולט. עונה 10 - פתיח טוב, שאח"כ נתקע בגלל ששבט אחד ניצח וניצח, ואפילו גינו את האדם היחדי שניסה לשחק - איאן. עונה 2 - הבעיה של העונה הזו הייתה שברגע שג'ף עף, אז השליטה של צוות אחד הייתה מוחלטת, נקודת האור היחידה ג'רי. עונה 9 - צוות לא מעניין, העיפו את החזקים על ההתחלה. עונה 3 - ראיתי רק לפני שבוע וזו בהחלט לא עונה שאזכור לטובה מבחינת המקום והעניין, (אם כי היו כמה שחקנים מעניינים - לקס, ברנדון, טום וקלי)

אף פעם לא נמאס לי לדרג../images/Emo11.gif../images/Emo58.gif

1. עונה 6 - הייתה ותשאר העונה הכי טובה של הישרדות. 2. עונה 1 3. עונה 4 4. עונה 11 - היא לא גרמה לי להתרגשות כמו עונות 6, 4 ו1. 5. עונה 7 6. עונה 9 7. עונה 8 8. עונה 2 9. עונה 5 10. עונה 1 11. עונה 3 - במילה אחת: איכס.

כי אחרי שהעיפו את קלי

העונה התדרדרה קשות וגם בשלב שלפני זה היא לא הייתה משהו. בפרק האחרון צפיתי שבוע - כל יום רבע שעה. כי לא הייתי מסוגל לצפות בזה רצוף מרוב השיעמום. אילצתי ואנסתי את עצמי לראות את הפרקים האחרונים. העיקר לסמן
על כדור השינה הזה.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif למרות שלא ממש

הדירוג שלי- 1) עונה 7- מלכת הטוויסטים. 2) עונה 11- מלכת הג'ונגל. 3) עונה 4- מלכת האנדרדוג. 4) עונה 3- מלכת המדבר. 5) עונה 5- שיאן המלכה
6) עונה 6- מלכת ההתפשטות. 7) עונה 2- מלכת התנאים הקשים 8) עונה 1- מלכת המטומטמים. 9) עונה 10- מלכת השעמום 10) עונה 8- מלכת הוונאבי-טוויסטים 11) עונה 9- מלכת הלסביות.

Ulong

New member
על סמך מה שכולם אומרים אני חייב

לראות את עונה 4. ראיתי את הפרק הראשון והוא לא היה משהו האמת. האתגר חסינות הזכיר ממש את האתגר בפרק הראשון של גווטמאלה.

אריה31

Member
מנהל
../images/Emo58.gif הדירוג שלי

עונה 6 זו העונה הראשונה שראיתי. ההתחברות בין כמה צעירים ונחמדים (ג'נה, היידי, שונה, אלכס, ובהתחלה גם רוב ודינה). האסטרטגיות המדהימות של רוב הניצחון של ג'נה, האחת והיחידה מכל הבחינות של המשחק הזה. עונה 9 החלוקה לגברים ונשים יצרה קרבות אמיתיים מבחוץ (עד לכריס זה היה הבנים מול הבנות) ומבפנים (המבוגרים נגד הצעירים, המבוגרות נגד הצעירות ואח"כ קרב הלסביות) עונה 7 העונה הכי הפכפכה עד כה, גם בגלל האאוטקאסט וגם בגלל בגידות רבות והרבה אסטרטגיות. עונה 11 עונה עם הרבה מתח, ומהפכים בכל רגע ורגע, כולל בפרק הסיום. עונה 8 למרות הטוויסטים הרבים, האולסטארס באו בעיקר לחגוג, חוץ מרוב ולקס. עונה 10 ההתפרקות של אולונג הרסה את העונה, אבל עדיין יפה לראות איך ברית משולשת מתחילת המשחק מנצחת. עונה 5 דיי דומה לעונה העשירית, כשקבוצה אחת מפסידה פעם אחר פעם, העונה נגמרת מהר.

retard boi

New member
../images/Emo58.gifהדירוג שלי...

טוב בוא נתחיל אם זה שעונה 11 היתה לדעתי צויינת במיוחדת אחרי עונה 10 המשעממת (למרות שבשני העונות זה היה די ברור מי יזכה אחרי שהגיעו לפיינל 5 שזה די הורס את המתח..) אבל בוא נדרג עונות באמת... מקום 1 : עונה 9, העונה הכי פמיניסטית ובעלת מגוון הדמויות הכי מעניינות מכלל העונות. לראות את אלייזה הבכיינית והפטתית מתחמקת בדרך נס מכל הצבעה רק בשיל לגלות ש(אפילו לפי דבריה)לא היה לא בן ברית אחד בכל המשחק. את טווילה הוויט טראש הקלאסית הופכת באופן בלתי צפוי לחלוטין לאחד מהמאסטרמיינדים הרשעים הכי מעניינים מכל העונות ומתחמנת את כולם עד להגעה לפיינל 2 (ובאופן די צפוי הפסידה לכריס בגלל שהיא בגדה ביותר מידי אנשים, בניגוד לרוב האנשים אני ממש לא חושב שהוא שיחק יותר טוב ממנה. היא יכלה לקחת באותה מידה כל אחד מהגברים איתה והתוצאה והתוצאה היתה זהה), רורי והיציאות המצחיקות שלו וכמובן איימי המלכה הפמיניסטית הצבועה מקבלת את שלה בסוף (שהיא אגב המתמודדת הנשית הפיזית ביותר מכל ההישרדויות ,לא שזה גורם לי לחבב אותה חס ושלום). מקום 2: עונה 7. אני לא חושב שיש הרבה להוסיף כאן. ג'וני פיירפלי בהחלט מהווה חלק גדול מהחיבה שלי לעונה ולראות את ליל המחסדת נופלת על הפרצוף בישיבת השבט האחרונה היה תענוג. מקום 3:עונה 2. העונה שדי גרמה לי להתמכר לסידרה... הכל היה הרבה יותר גולמי והאנשים היו הרבה יותר נאיביים שזה גרם לכל הצבעה להפוך להרבה יותר אישית ממה שנראה... וזה גם נחמד לראות שמי שחזיתי שתנצח מהתחלה באמת מגיעה לשם בסוף. מקום 4: עונה 6. רוב ססטרנינו... אין עוד להוסיף. למרות שזה מעצבן שפוסטמה כמו ג'נה ניצחה בסוף. מקום 5: עונה 11. האמת שבהתחלה לא ראיתי את החזרה של סטף באור טוב (ממש שנאתי אותה בעונה הקודמת)ש לא נדבר על בובי ג'ון שמעניין בערך כמו לצפות בצבע מתייבש... אבל העונה בהחלט סיפקה את הסחורה. הקאסטינג היה מצויין, מלבד שלושת הבנות שעפו בהתחלה (וטוב שכך) היה לי עניין אמיתי בכל אחת מהדמויות שם וסטף התגלתה בתור הפריססה השתלטנית מהגיהנום ודקרה את כולם בגב עד הפיינל 2. שזה הפך את העונה למאוד מעניינת. מקום 6:אולסטארז. הבעיה היחידה שלי עם העונה הזאת היא שכל האנשים המשעממים והמוגבלים שיכלית (מלבד רוב המעולה) נשארו בסוף, אחרי ההעפה של שיאן (שניסתה לקדם את עצמה ע"י הכנסת קצת הגיון לעדר הכבשים של רוב אך נפלה על אוזניים חרשות ושיחקה אותה בחזיון של אמבר כמנצחת,לא שחלילה זה גרם לאיזשהו שינוי...) הכל היה נורא צפוי ולכן רוב האנשים גם לא מש אוהבים את העונה הזאת. אבל עדיין הבחירה של השחקנים (אפילו ג'נה עם סיפור האמא החולה שלה נגע לי) והאינטראקציה בניהם לפחות בהתחלה היתה מעולה. העונה הגרועה ביותר: עונה 10. כל השחקנים המעניינים עפו בהתחלה. וטום והצביעות שלו ממש אבל ממש עיצבנו אותי, הוא רחוק מלהיות זוכה ראוי לטעמי אבל אני בעמדת מיעוט כאן...

למעלה