../images/Emo58.gif שלי כולל עונה 11
עד עכשיו ראיתי עשר וחצי עונות (אני באמצע עונה 4) אבל כבר אני יכול לדרג. הדרוג יותר מתבסס על מה אהבתי ומה לא בכל עונה:- עונה 6 - עד היום העונה הכי טובה לדעתי, רק בגלל שהיו שם כל הזמן בגידות, היו שם אנשים מעניינים והדחות היו מפתיעותץ עונה 1 - תמיד נזכור לה חסד נעורים. עונה 4 - נכון שראיתי רק חצי, אבל זו עונה עם אנישם מעניינם (רוב, קאת'י, שון), החלפת בריתות ונופים מעניינים. עונה 11 - עונה פיזית מאוד, שבה היו שחקנים מעניינים יותר ופחות, והראשונה שבה זכתה מישהי שאהבתי מההתחלה. עונה 7 - עונה שבה היו בגידות (אם כי פחות) היה ה את ג'וני פירפלי, רופרט והטוויסט האכזרי ביותר (האאוטקאסט), העיה של העונה הזו היה אוסטין, שיזכר כלוזר לדראון עולם. עונה 5 - השליטה של בריאן הייתה מעוררת התפעלות, וכך גם הנוכחות של שיאן השחקנית שאהבתי. עונה 8 - היתה מעניינת מבחינת קאסט, כולם מכירים את כולם, ולכן מאכזבת כ לא היו מספיק בגידות. רוב היה השולט. עונה 10 - פתיח טוב, שאח"כ נתקע בגלל ששבט אחד ניצח וניצח, ואפילו גינו את האדם היחדי שניסה לשחק - איאן. עונה 2 - הבעיה של העונה הזו הייתה שברגע שג'ף עף, אז השליטה של צוות אחד הייתה מוחלטת, נקודת האור היחידה ג'רי. עונה 9 - צוות לא מעניין, העיפו את החזקים על ההתחלה. עונה 3 - ראיתי רק לפני שבוע וזו בהחלט לא עונה שאזכור לטובה מבחינת המקום והעניין, (אם כי היו כמה שחקנים מעניינים - לקס, ברנדון, טום וקלי)