סקר

limooor

New member
../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

אומנם גנוב מפורום אחר אבל אחלה סקר 1- יש לך אינטרנט בבית? (דההה) 2- אינטרנט מהיר? 3- של איזה חברה? 4- חברה טובה? 5- לאיזה אתר אתה נכנס הכי הרבה? 6- איזה אתר אתה הכי שונא? 7- איזה אתר הגעיל אותך? 8- איזה אתר עניין אותך במיוחד? 9- אתה הכנת פעם אתר? 10- אם כן- ספר עליו קצת 11- אם לא- למה? 12- יש לך בלוג? 13- אתה מנהל פורום? 14- אם כן- לבד או עם עוד מישהו? 15- אם לא- אתה רוצה לנהל פורום? 16- אתה נכנס לקומונות? 17- אתה מנהל קומונה? 18- יש לך מצלמת אינטרנט בבית? 19- יש לך מיקרופון בבית?

limooor

New member
לא מושלמת כמוה

לא יודעת להמציא סקרים כאלה חחחחחחח ניקוש בצחוק הא

ועוגת מייפל, כבר עשית? ../images/Emo6.gif

הלכה הדיאטה... ומזל טוב על ההליכה! לאן הוא ממהר?

limooor

New member
מצאת לך באמת

אבל כיף לראות את העוגות של ניקי עושות חשק לשבור את הדיאטה חחחחחח

boringvered

New member
תשובות

1. יש אינטרנט 2. מהיר 3. בזק בינלאומי 4. אין תלונות 5. תפוז... ו- CREATIVE (שאותו אני מנהלת!) 6. המממ.... בכללי, אתרים עם המון פופ-אפס... 7. אין לי משהו כזה. 8. המממ.... כל מיני... תלוי במה אני מחפשת באותו רגע... 9. כן, בניתי כמה וכמה אתרים. 10. גולת הכותרת - אתר למברשות פוטושופ, כולל מנוע חיפוש למברשות כאלה באינטרנט. מעבר לכך, יש לי בלוג באנגלית, יש לי אתר לטקסטורות, ויש לי אתר לפטרנים... ובניתי כמה וכמה אתרים נוספים שאינם כבר היום. 12. יש לי בלוג(ים). 13. כן, מנהלת פורום אבל לא כאן. 14. מנהלת פורום שלם עם עוד 4 בנות, מתחתינו יש מנהלות תתי-פורומים. 16. לרוב לא נכנסת לקומונות... שוכחת את קיומן (וזה למרות שיש לי אחת...). 17. כן... אבל לא פעילה בזמן האחרון. 18. אין מצלמת אינטרנט. 19. יש מיקרופון. וזהו. תודה. ורד

חתיכת סקר זה../images/Emo2.gif

- יש לך אינטרנט בבית? (דההה) - בטח 2- אינטרנט מהיר? - כן 3- של איזה חברה? - בזק בינלאומי 4- חברה טובה? - כן 5- לאיזה אתר אתה נכנס הכי הרבה? - כל מיני כולל תפוז 6- איזה אתר אתה הכי שונא? - יש כמה 7- איזה אתר הגעיל אותך? - לא זכור לי כזה דבר 8- איזה אתר עניין אותך במיוחד? - יש המון דברים מעניינים 9- אתה הכנת פעם אתר? - כן 10- אם כן- ספר עליו קצת - זה היה אתר של דניאל כשהיא עוד הייתה עוברית
11- אם לא- למה? 12- יש לך בלוג? - לא 13- אתה מנהל פורום? - לא 14- אם כן- לבד או עם עוד מישהו? 15- אם לא- אתה רוצה לנהל פורום? - אין לי זמן לזה 16- אתה נכנס לקומונות? - כמעט ולא 17- אתה מנהל קומונה? - לא 18- יש לך מצלמת אינטרנט בבית? - כן 19- יש לך מיקרופון בבית? - כן אוףףףף, זה היה ארוךךךךך

shirili

New member
תשובה

1- יש לך אינטרנט בבית? ברור 2- אינטרנט מהיר?כן 750 3- של איזה חברה?ברק 4- חברה טובה?בסדר 5- לאיזה אתר אתה נכנס הכי הרבה?כל מיני 6- איזה אתר אתה הכי שונא? www.rotten.com 7- איזה אתר הגעיל אותך? www.rotten.com 8- איזה אתר עניין אותך במיוחד? מבצעים של הפורום 9- אתה הכנת פעם אתר? כן 10- אם כן- ספר עליו קצת - לא רוצה 11- אם לא- למה? 12- יש לך בלוג? לא 13- אתה מנהל פורום? הייתי 14- אם כן- לבד או עם עוד מישהו? 15- אם לא- אתה רוצה לנהל פורום? לא 16- אתה נכנס לקומונות? כן 17- אתה מנהל קומונה?ל 18- יש לך מצלמת אינטרנט בבית? כן אבל לא מחוברת 19- יש לך מיקרופון בבית? לא

1 שקדיה

New member
לימור

סורי, אין לי כוח לענות אבל...למה לא שאלות של ברביות??אין??

למעלה