סקר

אני אתחיל

הלכתי עם הדר(דוקרת האשכוליות) וחברה שלה לדיזינגוף סנטר חברה שלה נכנסה שם לחנות חיות ורצתה לקנות תוכי ואז אני והדר ראינו את ציפורי האהבה שם, ופשוט התאהבנו בהם חברה של הדר לא קנתה בסוף אבל אנחנו יצאנו משם עם שתוכי משם הדרך להתאהבות בכל הנושא של תוכים הייתה קצרה, הם נותנים כל כך הרבה אהבה ואושר שאי אפשר לא לאהוב אותם תוך 3 חודשים מצאנו את עצמנו עם 2 ציפורי אהבה ו-4 תוכים.

אוקיי אז זה סיפור מעניין....

הכל התחיל כשלבת דודה שלי היה יום הולדת 4, וחגגנו לה כל המשפוחה.. אז דודות שלי עשו לה הפתעה וקנו לה זוג תוכונים מתוקיםם הרי היא אוהבת חיות... בקיצור זה התחיל ככה ואז דודה שלי(זו שלבתה יום הולדת) קנתה קוקוטייל יפיפייה האכלת יד...וכך התחיל שיגעון הקוקטיילים!!!! אחרייה דודה-דינה קנתה, ואז אני כמובן....ואז דודה ענת.... היה שיגעון של תודים במשפחה.. אה ושכחתי גם סבתא שלי קנתה זוג..חחחחחחח טוב וככה התגלגלו העיניינים...אחד עף אחד זה.... והיום לדודה שלי(זו שלבתה יום הולדת) יש גאקו בבית והיא די חובבית חח....כבר שנתיים!!! אז מה המסקנה חברה? תוכים....זה ממכר ביותרר!!! מסכימים איתי..?

שאת צודקת...את פשוט

צ-ו-ד-ק-ת אכן ממכר ביותר! זה מביא גם המון חיים ואנרגיות טובות לסביבה :) ואני ניכנסתי לקטע של הגידול ליפני 3וחצי חודשיים, זה התחיל בכך שחברה שלי מגדלת המון המון תוכים מכל מיני סוגים למכירה קיבוץ בצפון, וכל פעם שהייתי אצלה שיווה ולאפיס שלי היו נורא נורא קטנים הם היו מביטים בי בצורה מוזרה כזו חחחח אז לקחתי אותם אליי! לסגור איתם חשבון בבית! ומאז זו פשוט השתלטות! הכל פה שלהם!זה משהו...איף:p

למעלה