סקר

../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

~אילו כוכבי טלנובלות פגשתם במציאות
~אילו כוכבי טלנובלות הייתם רוצים לפגוש
~האם הלכתם למפגשי מעריצים או לאולפנים של טלנובלות

ת~ש~ו~ב~ו~ת../images/Emo175.gif

~אילו כוכבי טלנובלות פגשתם במציאות? פגשתי את יואב מקחי אותי שרון, פגשתי את לירון וייסמן וזהו..
~אילו כוכבי טלנובלות הייתם רוצים לפגוש? אפרת כהן
לא,
אני אף פעם לא הולכת לכלום {כי אני לא יכולה} לא זוכה בכלום[כי אין לי מזל] וביקצור...ככה

שלי.......

~אילו כוכבי טלנובלות פגשתם במציאות
אפרת כהן(פעמיים), נתן רביץ
, ונירו לוי......אחחחחח היה כיף.... ~אילו כוכבי טלנובלות הייתם רוצים לפגוש
אממ, לא יודעת.....קשה...אהה, שוב את אפרת...נתן...ונירו כמובן.... ~האם הלכתם למפגשי מעריצים או לאולפנים של טלנובלות
לצערי לאולפנים של טלנובלות לא יצא לי אף פעם ללכת, אבל הייתי במפגש מעריצים....ואגב, סיפרתי לאיזה מורה שלי (לשעבר) על המפגש והיא עושה לי כזה "ותהני במפגשי מעריצים שלך..."חחחחחח היא חושבת שזה משהו קבוע...הלוואי!!!!!

גם אני פגשתי את אפרת המושלמת שלי

פעמיים איזה שלמותתתתתתתתת ואת נתן פעמיים ונירו ויניב בקיצור כולם אאאאאא אי איזה שלמות! פעם אחת במלון הייט בירושלים ופעם אחת במפגש המעריצים!

GANIT81

New member
התשובות שלי

~אילו כוכבי טלנובלות פגשתם במציאות? אפרת כהן בהופעה מקום בלב ~אילו כוכבי טלנובלות הייתם רוצים לפגוש?אף אחד... ~האם הלכתם למפגשי מעריצים או לאולפנים של טלנובלות?לא

HaDaRoSh

New member
מממממ

פגשתי את נירית קופל(רותם ממשחק החיים) ויניב לוי
יעל שרוני ואפרת כהן
לא

sHiReLuSh

New member
../images/Emo142.gif תשובות שלי ! ../images/Emo142.gif

1. פגשתי את יניב לוי נירו לוי (פעמיים ) אפרת כהן ונתן רביץ . 2. טלי שרון מיקי לאון - קיצר אאת כל השחקנים של "מיכאלה" + יעל שרוני . 3. הלכתי למפגש מעריצים שהיה ביפו - היה ממש שווה !!!!!

../images/Emo10.gifעונה בעצב רב...

אילו כוכבי טלנובלות פגשתם במציאות? אף אחד וזה ביאוס אמיתי. אילו כוכבי טלנובלות הייתם רוצים לפגוש? אני מדרגת: אפרת כהן, הייתי הכי רוצה לפגוש ואמן שזה יקרה. היא מדהימה ולא רק שהיא שחקנית מעולה ושרה מקסים, היא גם בחורה מתוקה וחמודה. נתן רביץ, אני גם נורא מקווה לפגוש ורוצה נורא לפגוש..הוא כזה מצחיק כזה...ויש לו חיוך מזהב..שווה מיליון דולר...אני מעריצה ענקית שלו. יניב לוי, הוא קורע אותי והוא ממש מתוק. הוא מצחיק גם במציאות...הוא אחלה. נירו לוי...הוא מצחיק כזה...גם באירוח שלו...הוא קרא לנו "תפוזים קטנים"......פחחחחחח!!!! גדול!!!חחח!!! חוץ מזה, הוא שחקן מצויין. זהו..אין לי ממש הרבה שאני רוצה לפגוש...בעיקרון, לפגוש את אפרת כהן , זה החלום הכי גדול שלי. האם הלכתם למפגש מעריצים? לא...והייתי שקועה בדיכאון רציני רציני...ת'אמת שכל פעם שמזכירים לי את זה, אני בוכה שוב...

**עונה**

פגשתי את יונתן רוזן,גיל פרנק,חני נחמיאס,שרון אלכסנדר,סופי צדקה,ויהודה לוי...
הייתי רוצה לפגוש את יניב לוי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כן הלכתי לאולפנים של מיכאלה....

תשובותי...

אפרת כהןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן המושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אפרת כהן שובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב השלמותתתתתתתתתתתתת...! הלכתי למפגש מעריצים עם אפרת כהן המושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת חחעע.. ונירו ונתן.. כאפרע עליהם! תגידו: לאן הילוש נעלמה היום?!

תשובותתתתת

א.את כוכבי מיכאלה,נטע הבר,תומר מלגעת באושר ואולי עוד אני אל זוכרת חי חי............... ב.הייתי רוצה לפגוש שוב את המושלמת שלי אאאאאא אפרת איזה מושלמת ואת נתן ונירו שוב בקיצור את כוכבי מיכאלההההההה ב.הלכתי למפגש המעריצים של מיכאלה אבל גם הייתי בנווה אילן

שליייייייייייייייייייייי

פגשתי את אפרת, נתי, גיל, שרון, לוסי, יניב, טלי, אסנת וחני! אחרי שפגשתי את אפרת ונתי, אין לי עוד את מי לפגוש!! הייתי באולפנים בננוה אילן! היה מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

יאאאאאא אביטל פגשת את טלי?????

אני פגשתי את: שרון,לוסי,יניב,נתן,אפרת,נירו פעמיים וזהווווווווווווווווווווווווו אני רוצה לפגוש את טלייייי אאאאא אמן!

למעלה