התשובות שלי...
חיצונית: רענן-פחות ג'ל!!! יובל-מה זה הבגדים האלה?אלוהים ישמור!!! נוגה-היא בסדר, רק שתסדר תסרוקת כמו בתחילת הסידרה. גרשון-אולי קצת בגדים.פשוט שבאמת יחליף למה שרענן אמור לו.הוא לא צעק וכל זה.-אני אוהבת אותו יותר רגוע... התנהגות: התנהגות...חלק אני אוהבת, אבל בכל זאת... מיכאלה-שתנסה להיות קצת פחות ביצ', לא יודעת.-שתלמד להתנהג!כנראה האבא שלה לימד אותה להיות הכי רעה שיש-כמוהו. רענן-מה עשית?בגלל משה מת, וגם דורין הייתה יכולה למות!עוד מלא בגללך אבל ניחה...-תסתכל מה אתה עושה!'סתכל עליך!תחליט:או שאתה ממשיך ככה בלב שלם, או שתפסיק להיתחרט!!ותפסיק עם כל ה...חרא הזה וזהו! דוד-יא תולעת.תפסי להתנהג ככה.הוא חגג על זה שמה מת.-כשתה תמות, משה יחגוג! דן-ככה אתה מתנהג למיקי?אתה לא שם לב שהיא אהבת אותך???יא אטום!! יסמין-איך את מתייחסת לבן?את לא שמה לב שהוא אוהב את מיה ומיה אותו?אם את באמת אוהבת את מיה-תני לה לאהוב והיות נאהבת.ושהם יהיו ביחד בלי לקבל טונות חרא ממך כל יום.כי הם עכשיו מסתירים ממך.-מה את מעדיפה, אה? צבי-אתה כועס על משה כשהוא מת?אבל הוא השתנה!תפסיק לחיות בעבר.-הלו!!! מי לא אמרתי...-גרשון! גרשון-תיהיה יותר נחמד, תפסיק עם העסק הזה..., אני מקווה שאחרי מה שעשית למשה אתה עצוב ושתפסיק.