סקר

../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

למי ממיכאלה הייתם עושים מהפך (מבחינה חיצונית) ולמה
למי ממיכאלה הייתם עושים מהפך (מבחינת התנהגות) ולמה
תשובות שלי:
לרענן כי יפה לו בלי ג'ל בשיער....
ליסמין כי היא לא מפרגנת לבן ומיה....מעצבנת!

cryptic Nina

New member
תשובות../images/Emo185.gif

1)מבחינה חיצונית לכמה דמויות : יובל
- הייתי מגדלת לו עוד קצת שער עושה לו פן, ועושה לו קוצים מגניבים בכל הראש וכמובן מחליפה לו את כל הבגדים למשהו שיראה לפחות טיפה עסקי ולא לייצני. כמו כן כמובן נוגה
- הייתי מחזירה לה את השיער הפזור עם הפן שהיו עושים לה, עכשיו מה שעושים לה מדגיש לה את הפנים והיא ניראת זוועה, אני ממש לא אוהבת איך שהיא ניראת, היא דומה לחולדה. 2) מבחינת התנהגות אמממ לגיא, שיהיה קצת פחות נאיבי ותמים, עשו אותו יותר מדי אינפאנטילי.

קרן54321

New member
אחלה רעיון לסקר! ../images/Emo45.gif + נצל"ש!

אני אולי יענה עוד מעט, אבל אני מסכימה עם כולכם. אתם יודעים אולי באיזה צ'אט נירו יתארח? זה זה שלמעלה פה? מקווה שתענו לי... קרן :)

נכון......

יש לי עוד: 1. לגיא- הייתי רוצה שיהיה עם יותר שיער(כמו בלחיי האהבה) 2. לדן- שיהיה פחות מגעיל לאנשים ולנשים(מיקי לדוגמא)

תשובותי המהמהמות..! טחח..

1.. אממ.. לבן שיוריד את היער שבפופיק ועד למטה.. לא יודעת למה זה מעצבן אותי לאללה! 2. אממ.. ליסמין שתסתום קצת..! חח..

RaZiK4

New member
טוב........ עונה!!!!

מבחינה חיצונית לדעתי............. יובל אולי?!?! או נוגה?!?! לא יודע מבחינה התנהגותית ברור שלרענן!!!! הוא זקוק דחוף למהפך

shushibushi14

New member
אחלה סקר..../images/Emo8.gif

נגה.. כי היא ממש מכוערת לדעתי..
רענן ומיכאלה.. כי הם מתנהגים כמו בהמות ורוצים להרוג את אסי המהממת שלי.. וגרמו להרוג את דורי.

התשובות שלי...

חיצונית: רענן-פחות ג'ל!!! יובל-מה זה הבגדים האלה?אלוהים ישמור!!! נוגה-היא בסדר, רק שתסדר תסרוקת כמו בתחילת הסידרה. גרשון-אולי קצת בגדים.פשוט שבאמת יחליף למה שרענן אמור לו.הוא לא צעק וכל זה.-אני אוהבת אותו יותר רגוע... התנהגות: התנהגות...חלק אני אוהבת, אבל בכל זאת... מיכאלה-שתנסה להיות קצת פחות ביצ', לא יודעת.-שתלמד להתנהג!כנראה האבא שלה לימד אותה להיות הכי רעה שיש-כמוהו. רענן-מה עשית?בגלל משה מת, וגם דורין הייתה יכולה למות!עוד מלא בגללך אבל ניחה...-תסתכל מה אתה עושה!'סתכל עליך!תחליט:או שאתה ממשיך ככה בלב שלם, או שתפסיק להיתחרט!!ותפסיק עם כל ה...חרא הזה וזהו! דוד-יא תולעת.תפסי להתנהג ככה.הוא חגג על זה שמה מת.-כשתה תמות, משה יחגוג! דן-ככה אתה מתנהג למיקי?אתה לא שם לב שהיא אהבת אותך???יא אטום!! יסמין-איך את מתייחסת לבן?את לא שמה לב שהוא אוהב את מיה ומיה אותו?אם את באמת אוהבת את מיה-תני לה לאהוב והיות נאהבת.ושהם יהיו ביחד בלי לקבל טונות חרא ממך כל יום.כי הם עכשיו מסתירים ממך.-מה את מעדיפה, אה? צבי-אתה כועס על משה כשהוא מת?אבל הוא השתנה!תפסיק לחיות בעבר.-הלו!!! מי לא אמרתי...-גרשון! גרשון-תיהיה יותר נחמד, תפסיק עם העסק הזה..., אני מקווה שאחרי מה שעשית למשה אתה עצוב ושתפסיק.

משה לא מת!!!!!1

ת'צמעי חח משה לא מת הוא חיי ונושם!הוא לא מת.....דברתי היום עם ניר לוי(רענן למי שלא יודע חח)והוא אמר לי שמשה חיי ושהוא לא מת ושהוא יחזור!!

מוריה71

New member
מהפך.

לנוגה- הרבה יותר יפה לה עם תלתלים כמו בבנות בראון. ליסמין - היא מעצבנת בטירוף.

gulil

New member
סקר נחמד../images/Emo9.gif ../images/Emo88.gifעונה../images/Emo88.gif

אוקיי מהפך חיצוני הייתי עוש ל- נוגה
דבר ראשון הייתי מחזירה לה את השיער לאיך שהוא היה לה בהתחלה
הרבה יותר יפה לה
לא אוהבת את מה שעכשיו
מהפך באישיות הייתי עושה ל- יסמין היא פשוט מעצבנת אותי

cd8913

New member
אממ... ../images/Emo13.gif

בואו נראה: מבחינה חיצונית:
יובל - דחוף! הוא חייב להתלבש קצת יותר נורמלי, לא בגדים שמבליטים את זה שהוא קצת טמבל וכמובן שמן מאוד...
נתיל'ה רביץ - תאריך שיער! הוא היה יפה מאוד בלחיי האהבה, היה לו מראה קשוח כזה. עכשיו הוא נראה כמו פוץ
מבחינה פנימית:
צוף הטיפש. תתחיל להבין מה קורה בעולם מסביבך!!!
יסמין הבת ____. מה את חושבת שאת עושה? זה שאת מקנא שבן אוהב את מיה, זה לא אומר שזה מה שאת צריכה לעשות!!!

למעלה