סקר

../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

האם אתם הולכים עם תיקים
כמה תיקים יש לכם
איזה תיקים יש לכם
ובכללי.. אתם אוהבים תיקים
*אתם מוזמנים לפתח את הנושא*

אדוו

New member
|מאוה|

אני מתה על תיקים!
אבל אין לי הרבה כי גם מתישו נמאס מהתיקים ואנלא אוהבת אותם אז אנלא הולכת איתם! אבל אני מתה על תיקים! יש לי אחד כחול שמצוייר ילדה שהשיער שלה מפרחים.. אבל זה מהתיקים הנדושים האלה..!! עוד אחד עם פסים לרוחב בגווני כחול והידית שלו שחורה הוא מרובע בינוני כזה. ואחרון שקניתי באילת , שק צבעוני עם פסים לאורך.

רייל

New member
חח,

אני מאוד אוהבת תיקים. אבל יש לי רק תיק אחד שאני סוחבת אותו איתי כמעט לכל מקום. תיק בצבע תכלת (גם עם ילדה עליו, אבל עם שיער בצבע ירוק!), שבטח כל מי שמכיר אותי-מכיר גם אותו. מה שמזכיר לי, שאני צריכה לקנות דחוף-דחוף תיק חדש.

KitiKiti

New member
אני לרוב הולכת עם תיק...אבל בתם שחו

ר קטן שקיבלתי במתנה מביה"ס...

L i l o o S h

New member
אני לא אוהבת תיקים, אבל יש לי אחד

שאני פשוט מתה עליו. קניתי אותו באנגליה, הוא סתם תיק דוורים (מסתבר שככה קוראים לזה..זה תיק כזה ששמים את הרצועה שלו על הכתף באלכסון כזה..), שחור, בלי כלום. מה שאני עשיתי- קניתי מלא פאטצ'ים (patch shop בקינג ג'ורג' והחנות של ד'ר מרטין ב-conent gardens) וסיכות (surprise בארנה, קליירס אקססוריז בלונדון ואוסף פרטי) ושמתי עליו!! ועכשיו הוא כ"כ יפה!! אני משתמשת בו כל הזמן. גם סתם ככה, בחופש, ואני אקח אותו גם לבית ספר כי קלסר יכול להכנס אליו.

im to hot

New member
לא אוהבת תיקים

וארנקים אבל צריך ללמוד להסתדר איתם אז יש לי 3 תיקים ליציאה 3 תיקים לבית ספר רק שאני חייבת אני הולכת עם תיקים

תיקים ..

לי יש כמה תיקים תיק צד בצבע זית שאיתו אני הולך לעבודה (אני עובד בפארק מים אצלנו..) או לים.. תיק ניילון שחור מגולף (מזכיר קצת שקית זבל חח) שאיתו אני הולך למכון כושר יש לי פאוץ' נחמד מלי קופר - ליציאות תיק בצפר - התיק האחרון של אוניל ויש לי תיק קטן (יחסית) דיי חדש מ'נייק' בצבע שחור וסגול.. משהו ממש יפה.. שאיתו אני בעיקרון הולך לשאר המקומות.. כולל יציאות.. ועוד תיק צד קטן מקסטרו בצבע בז' - כרגע אני פחות הולך איתו ..

EarthWind

New member
אני שונאת תיקים

הולכים עם תיקים? מידי פעם כמה תיקים יש? אחד דיי נחמד איזה? אחד מקורי עם המון חרוזים עליו אוהבים תיקים? לא סובלת אותם מעדיפה להכניס בכיס

טרנטלה

New member
אממ... ../images/Emo15.gif

האם אתם הולכים עם תיקים? רק שאין לי כיסים בבגד\ שיש יותר מדי דברים ואין מקום בכיס כמה תיקים יש לכם? 4 איזה תיקים יש לכם ? 2 לבצפר 2 קטנים יותר ובכללי.. אתם אוהבים תיקים? לאא...
שלי

AmiTutiT14

New member
../images/Emo142.gifעונה../images/Emo142.gifעונה../images/Emo142.gif

הולכת עם תיק(ים) יש לי משהו כמו 5436873896 תיקים יש לי תיקים מכל המינים מכל הסוגים מכל הארצות ומכל החברות (כולל לואיס וויטון תאכלו אותה!) ואם יש לי 575346587365 תייקם זה אומר שאני אוהבת, לא

AmiTutiT14

New member
כן, בטעות יצא לי../images/Emo12.gif אני לא קוראת את

ההודעות שלי אחרי שאני כותבת אותן

AmiTutiT14

New member
אהה כן ואם כבר מדברים על זה....

אפשר גם לומר לואיס וגם לואי, רק מה, בצרפתית נהוג לומר לואי, כי הצרפתים לא מבטאים את הס' אם היא בסוף המילה (דוגמא- פרי/פריס). אז אנחנו כן אומרים את זה עם ס' בסוף. לפחות אני טועה לא טעויות

Rinushkaa

New member
חחחח

למרות שזה לא לגמרי אותו דבר כי השמות האלה איטלקיים ופשוט לא מבטאים אותם אחרת.... לעומת זאת לעיתים קרובות לואי ולואיס הם היינו הך. כמו שדן ודני או דני ודניאל הם לפעמים היינן הך ולפעמים חסרי קשר אחד אל השני..

זה לא בדיוק נכון,

אם קוראים לך לואי אתה לא תהיה פתאום לואיס, מה גם שאם היא תגיד קניתי תיק של "לואיס ויטון" זה יהיה בערך כמו להגיד קניתי נעלי "עדידס"... :|

AmiTutiT14

New member
ככה זה בצרפתית, עובדה.

הם אמנם כותבים לואיס עם S בסוף אבל לא מבטאים אותה. יש לי "קצת" ידע בצרפתית (אני צרפתיה...)

למעלה