סקר

עכשיו אני../images/Emo26.gif

שאני ויוד התחלנו להיות ביחד, עוד הרגשתי צעירה משוחררת וזאת הייתה תקופה בה הייתי בים בלי חלק עליון. אקיצר אני וחברה בלי חלק עליון בים בחוף שאין בו אנשים אלא רק ה"צועדים" עוברים דרכו, אנחנו שתינו מנסות להחליט עם המים קרים מידי או אפשר להכנס - ערומות (בלי חלק עליון) עומדות ובודקות את הים ופתאום... דוד שלו עובר.... ההוא מתחיל לדבר איתי כאילו הכל כרגיל ואני איכשהו עונה לו ולא מצליחה להגיע ללונגי שלי כדי להתכסות. מאז: תמיד שמה חלק עליון (טוב גם הגוף השתנה) יודעת שדודים שלו יכולים לצוץ בכל מקום (ויש לו מלאן כאלה) וכל פעם שאנחנו נפגשים עם הדוד הצפציפי הזה יש לי הרגשה שהמבט שלו בציצי שלי...

שמופי10

New member
גם לי יש פדיחה...שחבל על הזמן

לפני שאני ונני עברנו לגור ביחד אחותי וגיסי גרו אצל ההורים שלי. אחותי הייתה בחודש תשיעי להריונה הראשון ואני בחורה שמנמונת (בעדינות). לילה אחד אמרתי להם שמעכשיו שהיא בחודש תשיעי הם יכולים לגור בחדר שלי כי הייתה לי יחידת הורים עם אמבטיה צמודה ולהם יהיה יותר נוח. אני הלכתי לישון בחדרם, במיטת יחיד , באמצע הלילה אני מרגישה שמישהו מחבק אותי ומלטף אותי לרגע נני ניכנס לי לחום אבל מיד התעשתתי קפצתי מהמיטה נכנסתי במחשב כי לא זיהיתי איפה אני ישנה פתאום אני רואה את גיסי כולו אדום סגול .....שואל אותי את???איפה אחותך??? היינו על הריצפה ,,,,הוא רץ לאחותי והיא נקרעה עלינו מצחוק (היינו אדומים),,למחרת סיפרתי להורים שלי ומאז כל ערב אבא שלי היה שואל "כולם יודעים איפה הם ישנים הלילה,גיסי היה נהייה אדום ,,,, קטעים שחבל על הזמן.

אש"ע סקר ענק!! ../images/Emo45.gif

בטח שאני סולחת. נקרעת פה מצחוק מכל הפדיחות שלכם
והינה הפאדיחה שלי- אחרי כחודש שאני והאיש יצאנו הוא רצה שאני אגיע אליו הביתה להכיר את ההורים שלו. הלכנו אליו ובדרך הוא נזכר לשאול אותי אם לימדה אותי מורה בשם מסוים (להזכירכם - היינו בני 17) אמרתי שכן - בטח - אותה מורה לימדה אותי טבע בכיתה ח'. אז הוא אמר לי "טוב - זו אמא שלי" ואת זה הוא מספר לי 10 דקות לפני שאנחנו מגיעים לבית שלו - שאני יוצאת עם הבן של המורה שלי לטבע. היה לי קצת מוזר בפעמים הראשונות אצלו בבית אבל עבר לי ומאז ועד היום אני מודה לעצמי שהייתי תלמידה טובה ולא עשיתי לה צרות

אסף4יי

New member
הנה משהו שגרם לי לקבור את עצמי

הלכנו עם עידן לידידה שלנו שחגגה יום הולדת. היו בערך 50 איש בסלון, כולם חברים, ועידן נעלם לנו לכמה דקות. כשהוא חזר מחדר השינה של הידידה, הוא הביא איתו את הויברטור שלה, הסתובב איתו בסלון והתחיל לצעוק "בננה גדולה!" בקולי קולות כך שגם אחרון המשתתפים במסיבה ישמע ויראה הכל. אין הרבה דברים שאפשר לומר במצב כזה לידידה האומללה שלנו. אין מילים לנחם...

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ענק!!!

אבל מצד שני - אסף - יש לך ידידה במצוקה ואתה לא מנצל את זה??
ועכשיו למציאות - מה שלום הנסיכה שלכם??? איך הולך? מתי תשים עוד תמונות??

זידדה

New member
טוב...זה הכי הכי פאדיחה בעולם../images/Emo6.gif

וגם הכי מצחיק בעולם
ילדים הם מדהימים עם הדמיון שלהם.. בננה גדולה- א-י-ז-ה מתוק

תחזיקו חזק....

בצבא, עמית שב הביתה אחרי כמה שבועות, ואנחנו התייחדנו בחדר שלו - בבית של ההורים שלו. השעה בערך 16 ואני והוא עסוקים במין אוראלי סוער.... לפתע נפתחת הדלת (כן... שכחנו לנעול....) ואמא שלו עומדת בדלת עם ערמת כביסה..... היא מעבירה מבט ממנו אליי וחזרה, סוגרת את הדלת, ואז עומדת מחוץ לה וצועקת "מה זה???? אין כבר לילה???? ככה באמצע היום????"..... לא עברו 5 דקות וכבר היא בטלפון לאחיות שלה.... אני ועמית לא יצאנו מהחדר עד הערב... וכשיצאנו ישבו בסלון אמא, אבא ואח של עמית. הם מסתכלים עלינו רגע ברצינות ומתפוצצים מצחוק...... תודו... פדיחה עולמית....

טוטי30

New member
הפגישה הראשונה

עם ההורים שלו היתה בבוקר... אחרי שנשארנו לישון אצלם בבית. הקטע הוא שהגענו הביתה אחרי בילוי, כשההורים כבר ישנו, ולא פגשתי אותם קודם. למחרת איחרנו להתעורר (אחרי לילה של חגיגות) וקמנו בצהריים ישר לאירוע משפחתי בסלון של ההורים.... 20 איש וכל העיניים עלי! לא ידעתי איפה לקבור את עצמי. אבל קיבלו אותי יפה בסופו של דבר. מקרה הפוך היה עם ההורים שלי. שוב התעוררנו מאוחר - והאיש רצה לברוח מהחלון, רק לא לעבור את אבא שלי שישב במטבח עם העיתון של שבת... ("בוקר טוב.. אני אלון. הרגע $%^#*$ עם הבת שלך..."
) אבל את אבא שלי זה מאוד לא ריגש... יש לי הורים מדהימים
שבוע שבועיים אחרי זה, אני מוצאת קסטת וידאו כחולה בתיק שלי של האוניברסיטה ואני שואלת את אלון מה הקטע? אם הוא מנסה להגיד לי משהו... הוא נשבע שזה לא הוא. הרמתי טלפון לאבא שלי: "שתדעו מה לעשות...
". אחלה סקר!!!

יפעת 27

New member
סקר ענק../images/Emo6.gif

וסיפורון קטן משלנו... פעם ראשונה שבאתי לבועז, כל המשפחה הולכת יחד איתי לכיוון החדר שלו, ואני אומרת: "וואו, מסודר פה...", אז אחותו הקטנה, אומרת: "הוא שילם לי כדי שאסדר לפני שאת באה..." - מלא טקט!

rnati

New member
הוא לא הבין אתם כבר יודעים ../images/Emo3.gif

סתם, אחלה אבא

../images/Emo6.gif יש לך אבא גיזעי חבל"ז

עלק - שתדעו מה לעשות חחחחחחחחח הרג אותי. נראה לי שאם יקרה דבר כזה לאיש שלי הוא יביא לחבר של שני קלטת קונג פו וירשום לו "שתדע מה אני מסוגל לעשות".

למעלה