סקר

../images/Emo41.gif סקר ../images/Emo41.gif

כבר הרבה זמן לא היה פה סקר ואשרו"ש תסלח לי שאני לוקחת לה את התפקיד (נכון יקירתי
?) והנה השאלה:
מה הדבר הכי מצחיק/מביך/מוטרף שקרה לכם עם המשפחה של החצי
לי יש סיפור מביך אבל קודם אתם.....

POOH*

New member
הכי מביך....

הכי מביך - ארוחת ערב ראשונה אצל ההורים שלו. הפעם הראשונה שפגשתי אותם. האח של האיש היה אצלנו קודם. ואז הלכנו לארוחת ערב אצל ההורים. רק מה לא האיש ולא אח שלו טרחו להודיע שאני מגיעה. כך שאת הבעת הפנים של אמא שלו כשנכנסנו אני אזכור כנראה תמיד... מיד הוסיפו צלחת וכסא נוסף לשולחן וארוחה שלמה התנהלה בשקט מופתי. הם לא שאלו אותי כלום... וזו משפחה פולנית!!! לא מה אני עושה, לא בת כמה אני, לא מה אבא שלי עושה כלום!! רק האיש ואח שלו דיברו וצחקו בינהם... כמובן שזו ארוחה שאני לא אשכח... הכי מצחיק - אח של האיש. כשהודענו לו שאנחנו מתחתנים הוא פשוט לא הגיב. הוא היה בהלם... לקח לו יומיים להגיד לנו מזל טוב... אותנו זה מאד מאד הצחיק... ועוד מצחיק/מביך אבל מהצד שלי. כשהודענו לדוד [אח של אמא] שלי שאנחנו מתחתנים. הוא בלי להתבלבל הסתכל על האיש הצביע על אמא שלי ואמר: תסתכל טוב ככה היא תיראה עוד 40 שנה אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה? והלך... POOH

קנגרi

New member
סיפור פיקנטי

כשאני והבנזוג עוד היינו צעירים וסטודנטים.. כמה חודשים לאחר ההכירות ישנתי אצלו בסלון ..איתו ( הוריו גרו בחולון ואני בהרצליה).. לפנות בוקר.. תוך כדי תנוחת הכפיות.. הוא החליק את ידו אל מתחת לחולצתי..והמשכנו לישון.. בבוקר .. תוך כדי הסתובבות במיטה.. שמתי לב שהיד שלו.. לא במקום הנכון..ובזוית העין את מי אני רואה? את הוריו מסתובבים.. בטוח ראו את הפוזה... עשיתי את עצמי ישנה...וכשהם יצאו לעבודה.. הערתי אותו.. וסיפרתי לו את הפדיחה.. הוא ניסה להרגיע אותי שהם בטוח לא ראו ( הלו? מי ראה אותם? אני, או אתה שנחרת?
) בקיצר.. פאדיחה מהסרטים... מי? מי מתחרה בפאדיחה כזאת?

ישועהli

New member
הפאדיחה של הלייף../images/Emo107.gif../images/Emo70.gif

אנונימית רק לסיפור
הדבר המביך ביותר בעולם
ישנו בבית ההורים שלי. עשינו XXX הרבה פעמים (גיל 19 הזכור לטוב) והשתמשנו כמו פולנים טובים באמצעי מניעה גמישים, העונים לשם "קונדומים". את הח'ברה שהצטברו בקצה הגמיש של הגומי קשרנו. בקיצור, קונדומים מלאים וקשורים. הקונדומים נזרקו לפח האשפה בחדר, מתוך שאיפה להעיף אותם למקום אחר בבוקר. אבל מה, אחרי כל כך הרבה פעילות בלילה, המוח היה, איך לאמר, בתחתונים. שכחנו מהח'ברה הקשורים להם בפח. חזרנו לפנות ערב וגילינו זוג הורים נבוכים משהו וכלבה מרוחה בזרע. הכלבה של הוריי חפרה בפח, מצאה את המקרמה הזרעוני המתעד את אירועי הלילה הסוער, לקחה אותם לסלון ובנחת ישבה ולעסה עד פינצ'ור, ככה בשלווה, על השטיח בסלון. ריח שאי אפשר לטעות בו עמד באוויר בזמן שההורים שלי ביקשו יפה שלא נשאיר קונדומים בפחים. (וככה הם גילו א' שהבת שלהם מקיימת יחסי מין וב' שהיא משתמשת באמצעי מניעה) ניצחתי נכון?

mevav1

New member
לא פאדיחה,אבל כשהכרנו הייתי בלי

המשקפיים(התביישתי להרכיב לידו),אז אחיו שאותו עדיין לא הכרתי היטב,בהתחלה היה נראה לי דומה לבעלי כאילו היה אחיו התאום. אז יום אחד הלכתי בביתו וראיתי את אחיו וחשבתי שזה החבר
ומאז אני חששתי שאני אחבק את אחיו במקום את החבר=בעלי. והדבר ה"מצחיק" הוא שאני הצעתי לבעלי שאם אני לא מתגייסת לפחות נתחתן
אז אחרי כמה ימים הוא סיפר לאמו שאנו מתארסים ואמו פשוט בכתה מאושר
וכסיפרנו לה שאנו מתחתנים היא כמעט נישקה אותי צרפתית מהאושר(כאמור,בעלי הוא היחיד שנשוי מילדיה והם עברו את גיל ה 40).=

כשאודי ואבא שלו באותו החדר

זאת ממש סכנת נפשות עבורי!!! אני תמיד בודקת בשבע עיניים שאני עומדת לחבק/לנשק/למזמז את הגבר הנכון
הם כל כך דומים שזה פשוט מפחיד

עינבלית

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

רק לדמיין את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ornaok

New member
סחטיין על ההורים הקולים../images/Emo45.gif

מקווה שגם אנחנו נהיה כאלה קולים כשיגיע זמננו...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אכן הפדיחה של הלייף!!!

לא ברור לי איך הצלחת להסתכל על ההורים שלך אחר כך. ואהבתי את התיאור חחחחחחחחחח החבר'ה הקשורים חחחחחחחחחחחח ענק!

1 מ י כ ל

New member
../images/Emo9.gif

כשהכרנו אחותו התחתנה.. (בערך שבוע אחרי)- אנחנו מכירים עוד מלפני אבל חידשנו קשר שנותק.. בקיצור הוא הזמין אותי לחתונה ואני הגעתי כבר שתויה מחתונה אחרת שהייתי בה באותו הערב... בקיצור כולם זוכרים שם את הנשיקות שרצו שם (כמעט בלענו אחת את השני..) וגם עשיתי לו סצינה קטנה בקול תינוקי בכייני שלא יסע חזרה לחו'ל.... עד היום הוא מסתלבט עלי...

b o t t e n

New member
ועכשיו אני...

אחרי תקופה ארוכה של חיזורים, נעניתי לדייט ראשון. יומיים אח"כ טסתי לחו"ל, כשחזרתי הודעתי לו שאני הולכת לישון אצל אמא שלי, כי סבתא שלי רוצה לראות אותי. אמרתי לו גם שהוא מוזמן לבוא איתי, ולתדהמתי הוא בא
ואז סבתא שלי, אמרה לו- 'כבר באת לישון
' ותך כדי שהיא פונה לחבר של אחותי היא ממשיכה: 'יש לו ביצים
'
ואצל הצד שלו: כמה פעמים יצא שבאנו ולקינוח היתה עוגת שוקולד עם
- ואני שונאת
- אז בערך בפעם השניה, הוא אמר לאמא שלו שעד שמצליח לו איתי בסוף אני אעזוב אותו בגלל הבננות, אז היא באה לבקש סליחה, ןשאני לא אברח בגלל זה.

mevav1

New member
אז אם ככה אני אספר קטע שאמי עשתה לי

בעלי כאמור עצמאי והוא עשה לאמי עבודה בתחומו וכשראה אותי הוא נדלק עליי ובתור ביישן כרוני הוא דווקא התחיל איתי אבל אני מה זה לא רציתי אותו..בקיצור,אמי ראתה שהוא איש "רציני" ולא "סתם" כזה אז היא החליטה שאני צריכה לראות איך אנו מסתדרים(פולניה או לא?).. בקיצור,זה היה בקיץ באוגוסט מעט לפני יום הולדתי ונסעתי עם בת דודי לכנרת וכשחזרתי חשכו עיניי..את מי אני רואה.?? את בעלי
בקיצור,הייתי רק בת 18 ועדיין די ילדה אז נכנסתי לחדרי עם הבת דוד שלי וצחקנו ולא רציתי לצאת מהחדר ולראותו
טוב,ברור ששמעתי לאמי ויצאנו ונישאנו והבאנו ילדים
ת בהם. אה וכמובן אמרתי לאמי שיותר היא לא תעז לסדר לי אף אחד

orlyfu

New member
אני אנסה, לא סיפור משהו

סיפור מביך בצד שלו. היינו שם לצהריים והייתה שם ילדה קטנה של חברים של אחותו. לא ילדה משהו. זה היה לפני שיובל נולדה, ולפני שהיינו ממש בקטע של ילדים. הילדה הזאת ישבה איתנו לשולחן, זה היה בשלב הקינוח. אני כנראה קצת חלמתי, יצאתי מריכוז, וחמותי שאלה אותי "נו אורלי את לא רוצה אחת כזאת" (או ניסוח דומה) ואני משום מה חשבתי שהיא מדברת על ילד (כשהיא רומזת לילדה הזאת), אז ישר נתתי שם נאום חוצב להבות "בשביל להביא ילד, צריך להיות מוכן, צריך לרצות את זה...בלה בלה בלה". כולם הסתכלו עלי כאילו נפלתי מהירח. וחמותי בכלל התכוונה אם רציתי קינוח. לא ידעתי איפה לשים את עצמי.

למעלה