זריזה ברוב הדברים, מתקשה להתמיד בדברים שלא ממש מושכים אותי, אופטימית מאוד תמיד, חסרת סבלנות, עקשנית סמויה - משיגה את מה שאני רוצה גם אם צריכה לוותר באמצע, עיזה פזיזה... לגבי המופנמות-מוחצנות, ממש לא גיבשתי דעה. פעם ככה ופעם אחרת.
זריזה מתמידה ונלחמת בצפרנים ובשיניים על כל יעד שאני מציבה לעצמי אופטימית סלבנית ותרנית אבל!!! לא על העקרונות שלי שקולה מוחצנת מאוד מאוד - אייך אפשר שלא רוצה שכולם ידעו ויראו העולם היפה החיים נהדרים ואני אוהבת את כולכככככם פנינה
אני אדם זריז ותזזיתי.שיחד עם זאת מקרין רוגע על היושב מולי מתמידה רק במה שמעניין לי\רצוי לי\כדאי לי אופטימית חסרת תקנה.וורוד כבר הזכרתי..? הממ אמממ סבלנית כשצרך את הסבלנות שלי. ולא סבלנית אם אני יכולה לוותר על זה. פרד אבל לא ממש סוס עם רטיות... מוחצנת לחלוטין.
איזה אדם את/ה: זריז - איטי? -זריזה מתמיד עד שמגיע למטרה - לא מתמיד עקשנית אופטימי - פסימי?אופטימית סבלני/סובלני - חסר סבלנות/סובלנות?סבלנית וסובלנית עקשן - ותרן?עקשנית כמו פרד, ותרנית בדברים לא חשובים פזיז - שקול ?שקולה מוחצן - מופנם?מוחצנת ומופנמת
איטית לא תמיד מתמידה אופטימית סבלנית וסובלנית (בד"כ עד שמעלים לי את הסעיף) ותרנית (לצערי) שקולה ולמרות המועדון שלי, שהוכיח כי יש בי יכולת להיפתח, אני בד"כ מופנמת יותר מאשר מוחצנת.
אני הכל. זריז שצריך ואיטי כשדרוש... מתמיד תמיד. אופטימי אחרת איך אפשר לחיות כאן
סבלני ומשתדל להיות גם סובלני. עקשן על עקרונות ותרן על דברים חסרי חשיבות בעיני פזיז,מממ למען האמת מזמן כבר לא, לאחרונה היה מעשה פזיז אחד שאיני מתחרט עליו לשניה. שקול מאוד לרוב לרוב מופנם חושבני
חושבת שאני זריזה, במיוחד במצבי לחץ עובדת ועושה דברים הכי טוב. משתדלת תמיד להגיע למטרה. די מתמידה. (חוץ ממה שקשור בהפסקת עישון ודיאטות חחחחח) אופטימית? תלוי מה קורה איתי בחיים באותו רגע, כרגע אני אופטימית סבלנית מאד (ראו סבלנותי כלפי חיפוווווו ושרוני) עקשנית וותרנית ושוב תלוי במה. פזיזה לעיתים
(כבר אמרו לי שיש לי בעיה עם דחיית סיפוקים) מוחצנת? לא יודעת, אבל מרגישים כשאני בסביבה, אבל בתוכי אני אדם בודד כזה (עד כמה שישמע מוזר חחחח)
איטית מאוד מתמידה עד שמגיעה למטרה ובדרך כלל זה מצליח לי אופטימית ופסימית חסרת סבלנות עקשנית אבל נוטה לוויתורים מדי פעם פזיזה מאוד מוחצנת במידה קטנה אבל יותר מופנמת