סקר

../images/Emo41.gif סקר ../images/Emo41.gif

איזה אדם את/ה: זריז - איטי? מתמיד עד שמגיע למטרה - לא מתמיד אופטימי - פסימי? סבלני/סובלני - חסר סבלנות/סובלנות? עקשן - ותרן? פזיז - שקול ? מוחצן - מופנם?

אני...

זריזה ברוב הדברים, מתקשה להתמיד בדברים שלא ממש מושכים אותי, אופטימית מאוד תמיד, חסרת סבלנות, עקשנית סמויה - משיגה את מה שאני רוצה גם אם צריכה לוותר באמצע, עיזה פזיזה... לגבי המופנמות-מוחצנות, ממש לא גיבשתי דעה. פעם ככה ופעם אחרת.

אני../images/Emo8.gif

זריזה מתמידה ונלחמת בצפרנים ובשיניים על כל יעד שאני מציבה לעצמי אופטימית סלבנית ותרנית אבל!!! לא על העקרונות שלי שקולה מוחצנת מאוד מאוד - אייך אפשר שלא רוצה שכולם ידעו ויראו העולם היפה החיים נהדרים ואני אוהבת את כולכככככם פנינה

מירבלי

New member
אני ../images/Emo13.gif

זריז מתמיד עד למטרה לרוב אופטימי סבלני עקשן גם פזיז וגם שקול תלוי באותו הקטע
מוחצן

אני

מעתיקה את התשובה של שיפוחית (ככה הגדולה שלי היתה אומרת חיפושית). פשוט, כל מה שהיא כתבה נכון לגבי מילה במילה!

YYY

אני אדם זריז ותזזיתי.שיחד עם זאת מקרין רוגע על היושב מולי מתמידה רק במה שמעניין לי\רצוי לי\כדאי לי אופטימית חסרת תקנה.וורוד כבר הזכרתי..? הממ אמממ סבלנית כשצרך את הסבלנות שלי. ולא סבלנית אם אני יכולה לוותר על זה. פרד אבל לא ממש סוס עם רטיות... מוחצנת לחלוטין.

אני ....

אז ככה : אני זריזה מאוד ...[לפעמים כמו טורנדו
] אני מתמידה מאוד במשהו שאני רוצה להשיג ומשהו שחשוב לי מאוד ... אני אופטימית מאוד ... אני סובלנית מאוד ...מממ..סבלנות ..תלוי
אני ותרנית אני שקולה ואני ממש ממש לא מופנת

r66

New member
איזה אדם אני - א. חווה!

איזה אדם את/ה: זריז - איטי? -זריזה מתמיד עד שמגיע למטרה - לא מתמיד עקשנית אופטימי - פסימי?אופטימית סבלני/סובלני - חסר סבלנות/סובלנות?סבלנית וסובלנית עקשן - ותרן?עקשנית כמו פרד, ותרנית בדברים לא חשובים פזיז - שקול ?שקולה מוחצן - מופנם?מוחצנת ומופנמת

bali

New member
מנהל
ואני...

איטית לא תמיד מתמידה אופטימית סבלנית וסובלנית (בד"כ עד שמעלים לי את הסעיף) ותרנית (לצערי) שקולה ולמרות המועדון שלי, שהוכיח כי יש בי יכולת להיפתח, אני בד"כ מופנמת יותר מאשר מוחצנת.

אופיר35

New member
סקר אומר...../images/Emo124.gif

אני הכל. זריז שצריך ואיטי כשדרוש... מתמיד תמיד. אופטימי אחרת איך אפשר לחיות כאן
סבלני ומשתדל להיות גם סובלני. עקשן על עקרונות ותרן על דברים חסרי חשיבות בעיני פזיז,מממ למען האמת מזמן כבר לא, לאחרונה היה מעשה פזיז אחד שאיני מתחרט עליו לשניה. שקול מאוד לרוב לרוב מופנם חושבני

מוצרלה

New member
ואני..

חושבת שאני זריזה, במיוחד במצבי לחץ עובדת ועושה דברים הכי טוב. משתדלת תמיד להגיע למטרה. די מתמידה. (חוץ ממה שקשור בהפסקת עישון ודיאטות חחחחח) אופטימית? תלוי מה קורה איתי בחיים באותו רגע, כרגע אני אופטימית סבלנית מאד (ראו סבלנותי כלפי חיפוווווו ושרוני) עקשנית וותרנית ושוב תלוי במה. פזיזה לעיתים
(כבר אמרו לי שיש לי בעיה עם דחיית סיפוקים) מוחצנת? לא יודעת, אבל מרגישים כשאני בסביבה, אבל בתוכי אני אדם בודד כזה (עד כמה שישמע מוזר חחחח)

ועכשיו תורי...

איטית מאוד מתמידה עד שמגיעה למטרה ובדרך כלל זה מצליח לי אופטימית ופסימית חסרת סבלנות עקשנית אבל נוטה לוויתורים מדי פעם פזיזה מאוד מוחצנת במידה קטנה אבל יותר מופנמת

למעלה