סקר

heaven is here

New member
../images/Emo41.gif סקר ../images/Emo41.gif

מה אתם עושים אחרי שחוזרים מבית הספר
אני עצלנית.. חוזרת מבצפר, בודקת הודעות באייסי, גולשת לי אח"כ ארוחת צהריים, ואח"כ טיפה טלוויזיה ואם יש כוח אז גם שיעורים
מה אתכם?

or 343

New member
אין לי חיים.......

חוזרת מבית ספר, אוכלת, בוהה בטלוויזיה, עושה שיעורים, הולכת לשיעורי מתמטיקה כמה פעמים בשבוע (בעע...) , גולשת באינטרנט , מבלה עם חברים לפעמים. יש לציין שזה רק כמה שעות ספורות ביום........... ב- 9 בערב אני כבר מתחילה להיות עייפה (בת 17, זקנה...)

*superstar*

New member
אז אני לא לבד!!

עושה בערך אותו דבר.. רק שאני לא בוהה בטלויזיה ושיעורים..? מזה בכלל..?? לא סתם.. רק שממש חשוב לי...
ואני ב8 כבר מתה לישון... *דיד*

עמיר7

New member
בואנה יא פדלאות!!

אתם כל היום לא עושים כלום מועיל???! יענו שיעורים ואינטרנט זה לא כזה מועיל...מה עם קצת כושר? ריצה...הליכה...חדר כושר...אופניים *דרך אגב, אני חדש נעים מאד : )

*superstar*

New member
אתה צוחק כן..?? מה עשיתי רע שאני

צריכה לזוז??? זה שאתה מתעלל בעצמך לא אומר שגם אנחנו
אהה כן! ברוך הבא!!
נאור ונדב.. אתם לא לבד
*דיד*

Law Ho

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

זה שאתה מתעלל בעצמך.... אהבתי
|גיל יפסיק להתעלל בעצמו|.

עמיר7

New member
חחח אנ'לא מתעלל בעצמי! ההפך לגמרי

ספורט זה כיף לאללה...זה עוזר לך לשמור על הבריאות ועל איך שאת נראית וזה גם משהו שונה מלשבת על הספה [אני ממש נשמע כמו פרסומת אבל לא]

כאילו מה אפ אחד לא ישן

צהריייםםםם?!?! חוזרת הביתה אוכלת נכנסת לחדר חורפת לכמה שעות. בקיצור אני מתחילה תיום בשעה 6. אחרכ טלויזיה פארק לפעמים מחשב פארק וזהו הרוטין חוזר

Law Ho

New member
נכון נכון נכון

מה זה הדבר הזה???? אני תמיד ישן בצהריים!!! אתם יודעות מה הבעיה שלכן? אתן ישנות בלילה... ואז אתן לא נרדמות בצהריים.. זה הבעיה שלכן. תקחו אותי לדוגמא, אני ישן לפנות בוקר... קם בשש להוריד את הכלבה לטיול.... ואז אני נרדם טוב בצהריים

hadar_1

New member
וואו...

יש הרבה. עושה שיעורים/לומדת למבחנים - יש הרבה, נפגשת עם חברות או חברים, עובדת, לומדת נהיגה, קניות (!!!), טלוויזיה, אייסיקיו, מדברת בטלפון ובעבר גם הייתי בחדר כושר ועכשיו אני שוקלת להצטרף שוב ...

hadar_1

New member
וכשיש לי זמן - אז הפייבוריט שלי זה

לישון צהריים כמובן !!!

Stillwater

New member
החיים שלי...

בערך דומים לשלכם...כל יום אותו הדבר, שיעמום נורא! אוכל, מחשב, בערב טלווזיה, יוצאת עם הכלבה. ועד לפני כמה זמן הייתי הולכת גם לקיקבוקסינג, בריכה, לפעמים חדר כושר, אבל ניגמר לי המנוי ואבא שלי תקוע בלי כסף בגלל השביתה, אז יחדשו לי את המנוי עם שיפור המצב הכלכלי בבית. ואני לא חושבת שספורט זה התעללות! לא לעשות ספורט זאת התעללות בגוף שלך וגם בנפש! תמיד אחרי איזשהיא פעילות גופנית אני מרגישה הרבה יותר טוב עם עצמי, וחוץ מזה גם ישנים הרבה יותר טוב בלילה ולא עייפים נורא ביום למחרת. מומלץ ביותר!!! תפסיקו להיות פדלאות כאלה!

Ez sLeeP

New member
הממ..

אוכל (ממחר נשתדל שלא לאכול, ולהחליף את הפעולה הזו בריצה, שכיבות שמיכה, כפיפות בטן וכל התענוגות שברא עבורינו האל, יימח שמו, משום ששיטוטי היום בעזריאלי החוויר לי כי עליתי במידה. אני מאמץ את גישתן של המקיאות, רק בפן האסתטי יותר. בואו לא נוכל! חנכו ילדיכם לאנורקסיה! כך מדינתינו תתפאר ביופי חיצוני מושלם..). אז לא אוכל. סיכמנו את זה כבר. יופי, יש לי יותר זמן על הידיים כעת. מחשב. בודק הודעות פה. רואה אם שמרתם על הסדר. בדר"כ אתם ילדים טובים.
מגיב. משוטט בין שאר הפורומים שאני כותב בהם. הכל די אותו הדבר. מתחמק עד הרגע האפשרי מהכנת ש"ב תוך צ'יטוט עם אנשים, חרישה על הטלפון/פלאפון, צפייה בהמתית בטלויזיה אנד וואט נוט. את ההתעמלות שלי, הג'וגינג, אגב, אני שומר ל-5 בבוקר (משיגנע?!..) ולמה הייתם חייבים להשתמש במילת המ'?! כן, גם לי יש מבחן בשבוע הבא. מספרים מרוכבים אנד וואט נוט. ויש גם שיעורי בית בכימיה. ו.... *לא רוצה לחשוב על זה* נדבו'ש.

שאלה-כשאתה עושה ג'וגינג../images/Emo142.gif

בחמש בבוקר לא מופיעים לך איזה טיפוסים מוזרים באמצע הריצה?כי זה דיי מפחיד להסתובב ברחוב בחמש בבוקר במיוחד שעכשיו זה חושך בחמש. בטח ניתקלת בכמה טיפוסים מעניינים...

Ez sLeeP

New member
הטיפוסים המוזרים,

AKA שודדים למיניהם, רוצחים ואנסים הולכים לישון ב-4.
סתאםם.. אני פוגש לי בעוד ג'אגרים (הממ..) למיניהם. חלקם מהווים לי מופית לאיך אני רוצה לראות את עצמי בגיל 50, משקיע בעצמי כך. One with Nature. ויש את הזקנים התמהונים ששרים לעצמם ומדברים בקולי קולות. זה חלק מן החוויה. הנאה צרופה.

למעלה