סקר

../images/Emo12.gif...אהההההההההההה

לא רוצה, לא רוצה...
לא רוצההההההה!!!!!!!! "האקסית שלי"
...מה!!!!!!...עכשיו גם את לסבית, B או Whatever......
נו טוב...לפחות יש דבר אחד שדי כיף בלהיות אם נשים שאוהבות נשים, לדבר על נשים!...

Ma E

New member
חחח חברים שלי אוהבים לדבר איתי על

בנות
אנחנו כזה יושבים "ואי זאת שווה.. לא זאת" חחחחחחח זה כיף!!

חיחי...../images/Emo25.gif

...אני מתאר לעצמי, דני ולונע יושבים על איזה ספסל באמצע ת"א, וכל נערה שעוברת "איזה כוסית, כמה את נותנת לה, -5... מה 5, היא לפחות 7...." חחח...יהיה לנו שיחות ארוכות...

FathomTR

New member
וואי!

פשוט נקרעתי! "איך את הולכת לישון? נכנסת לארון ונתלית הפוך על הקולב" ותפסיקי לעשן
ועוד משהו,שמתי לב שאת תמיד מושכת תגובות! מת עליך!

סוזן50020

New member
../images/Emo6.gifלונע, קורעת כתמיד!!!

כעת תורי... האם את נוחרת בלילה
לא יודעת, אך מוצאת עצמי בבוקר עם רוק על כרית. למה את חושבת ש"מי שמביט בי מאחור לא יודע מי אני"?
כי רזיתי הרבה לאחרונה לכן לא מזהים אותי מאחור.. איך קוראים בשכונתך לג'יפה באף?
משהו בסווהלית האם את משתינה/ השתנת בבריכה אי פעם?
בטח.. האם יש לך נטייה לקסוס ציפורניים?
רק בתקופות של מבחנים מי אכל את העוגיות שבקופסא?
אימא שלי למה את טורחת לקום בבוקר?
לראות הודעות בפורומים מה האירוע הכי מגניב שקרה לך מתוך שינה?
נכנסתי לסלון ונבהלתי מעצמי מושקפת במראה בלילה האם את יודעת לפתוח חזייה ביד אחת ובלי לראות?
במומחיות.. מה את מעדיפה שעווה/סכין גילוח?
יש אופציה נוספת והיא מוס לרגליים, אך לא מומלץ מרוב שיש לו נטייה להשאיר ברגלייך נקודות אדומות ומנופחות, עד כדי כך שאפשר לחשוב ש1000 יתושים עקשו רגלייך..כואב פחד! מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה?
כדי שלא יחשבו שהוא סוס כמה זמן ביום את מקדישה בלטפח את עצמך? מ5 דקות עד ל20 דקות מה את מעדיפה: בלונדיניות או שחורות?
ברונטיות, ורק בלודינית אחת אני אוהבתא שלי! הפאדיחה הכי גדולה שלך-
בעת שרקדתי על במה בטקס סיום בי"ס, ירדה לי תחבושת ענקית מאצבעי ונאלצתי לנופף אותו באוויר, ודווקא אמרו לי שחשבו שזה היה חלק מהמופע... החולשה הכי גדולה שלך?
גלידות שוקולד מהו הזכרון הראשון שלך אי פעם?
יש מלא כאלו,בגן התחפשתי לשפן בבגד גוף וילדים הציקו לי ונגעו לי בצמר גפן שהודבק לתחת שלי, זה היה סיוט! מה היית לוקחת לאי בודד? (2 דברים בלבד!)
ספר ענק ושוקו מה הפסט פוד שאת הכי אוהבת?
מה המוטו לחיים שלך?
להיות פתוחה לשינויים ספרי על ההתמכרות שלך-שוקולדדדד, אני חולה על כל דבר שיש בו שוקולד! מה היית משנה בך אם היית יכולה?
הייתי זורקת לים את חוסר הסבלנות שלי האם לדעתך יש צורך בלהוריד שיערות מעל הברך?
דווקא לא, כי השערות שם עדינות ובלתי נראות ואם נוריד אותן אז הן ייהפכו לכהות יותר מה הסטייה שלך? מחייכת יותר מידי כמו הילארי קלינטון איך תופסים אותך בשיכבה/לחליפין לגדולים יותר, בסביבתך?אף פעם לא שאלתי אותם מה חשבו עליי.. בדיחה טובה ששמעת במן האחרון-טוב לקחתי מאנציקלופדיה להומור: -האם אשתך עודנה יפה כפי שהיתה? -כן אלא שעכשיו זה גוזל יותר זמן. איך את נועלת נעליים? (גרב+גרב ואח"כ נעליים/ גרב נעל גרב נעל)
קודם גרביים ואח"כ נעליים מה התוכנית שאתם הכי אוהבים או אהבתם בטלוויזיה?
ניקיטה ,חברים ושנות ה70 מה את הכי שונאת לאכול?
סלט כרוב כמה פעמים את מתקלחת בשבוע?
שלוש או ארבע פעמים איך את הולכת לישון?
מתנפלת על מיטה מה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה?
אסטרונאוטית או דיוקנאית של אנג'לינה מה את עושה כשאת קמה בבוקר?
מצחצחת שינייםומשאירה הודעות בפורומים

לונה..

New member
כדי שלא יחשבו שהיא סוס../images/Emo70.gif

זה כל כך הגיוני, כשחושבים על זה... איזה חמודה, היא בסך הכל רצתה שישמו לב אליה ויראו כמה היא מיוחדת, ושונה מכל שאר הסוסים! כי היא בעצם... זברה! איזה מאמייייייי, מעכשיו אני רוצה גם כבשה, וגם זברה!

למעלה