סקר

shmezz

New member
../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

אי לכך ובהתאם לזאת שהתייבש פה ולזה שישבתי וכתבתי את זה חצי שעה בשביל פורום אחר החלטתי לייבא אותו גם לפה.... אז יאללה לא להתעצל לענות
Here We Go
האם את נוחרת בלילה
למה את חושבת ש"מי שמביט בי מאחור לא יודע מי אני"?
איך קוראים בשכונתך לג'יפה באף?
האם את משתינה/ השתנת בבריכה אי פעם?
האם יש לך נטייה לקסוס ציפורניים?
מי אכל את העוגיות שבקופסא?
למה את טורחת לקום בבוקר?
מה האירוע הכי מגניב שקרה לך מתוך שינה?
האם את יודעת לפתוח חזייה ביד אחת ובלי לראות?
מה את מעדיפה שעווה/סכין גילוח?
מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה?
כמה זמן ביום את מקדישה בלטפח את עצמך?
מה את מעדיפה: בלונדיניות או שחורות?
הפאדיחה הכי גדולה שלך-
החולשה הכי גדולה שלך?
מהו הזכרון הראשון שלך אי פעם?
מה היית לוקחת לאי בודד? (2 דברים בלבד!)
מה הפסט פוד שאת הכי אוהבת?
|פיצה
מה המוטו לחיים שלך?
ספרי על ההתמכרות שלך-
מה היית משנה בך אם היית יכולה?
האם לדעתך יש צורך בלהוריד שיערות מעל הברך?
מה הסטייה שלך?
איך תופסים אותך בשיכבה/לחליפין לגדולים יותר, בסביבתך?
בדיחה טובה ששמעת במן האחרון-
איך את נועלת נעליים? (גרב+גרב ואח"כ נעליים/ גרב נעל גרב נעל)
מה התוכנית שאתם הכי אוהבים או אהבתם בטלוויזיה?
מה את הכי שונאת לאכול?
כמה פעמים את מתקלחת בשבוע?
איך את הולכת לישון?
מה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה?
מה את עושה כשאת קמה בבוקר? סורי מראש שזה בלשון אישה...זה מיועד כמובן לכל הבנים שבחבורה...ובעיקר לעבנרון.....(איפה נעלמת
)

FathomTR

New member
רוני!!!אני פה!

אבל אם אני מצליח לשגר הודעה זה בנס. השאלות האלה.... אני מדלג

אני?!

כיוון שלי גם משעמם, אז הינה: האם אה נוחרת בלילה- לא, בצהריים... למה אתה חושב ש"מי שמביט בי מאחור לא יודע מי אני"? כולם יודעים מי אני, יש לי שעיר ארוך... איך קוראים בשכונתך לג'יפה באף? אני לא מסתובב אם ילדי השכונה, יש להם יותר מדי ג'יפות באף... האם אתה השתנת בבריכה אי פעם? בטח, מי לא... האם יש לך נטייה לקסוס ציפורניים? לא ממש... מי אכל את העוגיות שבקופסא? טוב, אני אשם, אבל אימאלה! אני לא רוצה ללכת לכלא...שם אני יהיה העוגה של מישהו... למה אתה טורח לקום בבוקר? על תדאגו, אם אתם כ"כ רוצים שאני לא יקום, אז זה יתגשם עוד מעט מה האירוע הכי מגניב שקרה לך מתוך שינה? הזיין שלי עמד... לא מכירים את המשפט Morning Wood ... האם אתה יודעת לפתוח חזייה ביד אחת ובלי לראות?- אני Master חזיות! יש לי בובה מתנפחת, ואני מתאמן כל יום, לפחות שעתיים, כמו שהמורה אמר... מה אתה מעדיף שעווה/סכין גילוח? תלוי איפה מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי אין לה כח להחליף בגדים בבוקר כמה זמן ביום אתה מקדיש בלטפח את עצמך? אין לי דבר כזה...מזמן הגעתי ל rock bottom... מה אתה מעדיף: בלונדיניות או שחורות? אני חי בשביל ברונטיות....אבל יש גם אחלה בלודניות... הפאדיחה הכי גדולה שלך- 1. השתנתי בבריכה ותפסו אותי... 2. ראיתי את אמריקן פאי והדבקתי את היד לזיין, סה"כ היה סבבה... החולשה הכי גדולה שלך? אני לא מתאמן מפסיק אם הבובה המתנפחת שלי... מהו הזכרון הראשון שלך אי פעם? וואלה, לא זוכר... מה היית לוקחת לאי בודד? (2 דברים בלבד!)- אני צריך רק את "אלקטרה", הבובה המתנפחת שלי... מה הפסט פוד שאתה הכי אוהב? אין על פיצה מה המוטו לחיים שלך? Live and let live...סתם ניראה לכם...לקרוא כמה שיותר קומיקסים... ספרי על ההתמכרות שלך- קומיקסים, סוזנה, מוסיקה, ולהשתין בבריכות... מה היית משנה בך אם היית יכול? הכל האם לדעתך יש צורך בלהוריד שיערות מעל הברך? זה כואב? כי אני פתוח להצעות... מה הסטייה שלך?- אני לא אוהב לקרוא לזה סטיה, אבל הבובה המתנפחת שלי איך תופסים אותך בשיכבה/לחליפין לגדולים יותר, בסביבתך?...אני היחיד שלו מבין ת'שאלה הזאת? בדיחה טובה ששמעת בזמן האחרון- פעם היה קוף וזה הסוף...חחח...רוצה בדיחה טובה...החיים שלי, זאת הבדיחה הכי טובה שנאי יכול להמציא... איך אתה נועל נעליים? (גרב+גרב ואח"כ נעליים/ גרב נעל גרב נעל) האפשרות הראשונה מה התוכנית שאתם הכי אוהבים או אהבתם בטלוויזיה? אם כבר אנחנו בנושא- היום דיברתי אם איזה ילדה ושאלתי אותה מה טוב במורדים, והיא אמרה לי: "זאת סידרה חינוכית ומראה לנו על החיים, והמורדים הם שחקנים ותיקים שכולם אוהבים אותם...." ואח"כ שאלתי אותה בשביל הכיף מי זה מוצרט, או שופן, היא אמרה לי שהיא מכירה אותם, אבל לא פנים מול פנים...הם מתים! יה מטומטמת... סיפור אמיתי...אני נשבע... מה אתה הכי שונא לאכול?- אפונה כמה פעמים אתה מתקלחת בשבוע? כל יום, שיער כל יומיים... איך אתה הולך לישון? אחרי שכל השדונים הלכו מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולה? אין לי עתיד מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? בודם אם איבר מיני לא נשר.. זהו?... ד"א, ד"ש לאלקטרה...מואההה, אוהב אותך מותק!..

ד"א, הודעת סליחה...

אני רוצה להתנצל, ולבקש סליחה מכל הבובות המתנפחות שנפגעו במהלך ההודעה הקודמת... וגם להתנצל על בדיחות הזיין שלי...יש פה ממש נשים אמיתיות שלא מגיע להן לקרוא כאלה דברים נחותים... הכל בצחוק, סורי...

dilan angel

New member
אניייייייי!!!../images/Emo36.gif

האם את נוחרת בלילה? לא ממש לא
למה את חושבת ש"מי שמביט בי מאחור לא יודע מי אני"? wtf?!
איך קוראים בשכונתך לג'יפה באף? חננה
האם את משתינה/ השתנת בבריכה אי פעם? ברור!
האם יש לך נטייה לקסוס ציפורניים? יאאפ
מי אכל את העוגיות שבקופסא? לא אני
למה את טורחת לקום בבוקר? לשעת אפסססססססס
מה האירוע הכי מגניב שקרה לך מתוך שינה? אני מדברת חופשי מתוך שינה!המשפחה שלי מתקבצת בחדר ומקשיבה לי...אני אומרת את הדברים הכי דפוקים שיש כמו: "תודה על המזרח" "איפה המפתחות של החללית?" "לכו" "איפה אני" "עופו לי מהחיים"
אני מוזרה בטירוףףףף
האם את יודעת לפתוח חזייה ביד אחת ובלי לראות?לאאאא
מה את מעדיפה שעווה/סכין גילוח? שעווה אבל מה לעשות , חיים עם הסכין
מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? אויש באמת...
כמה זמן ביום את מקדישה בלטפח את עצמך? אני מקדישה בדיוק 20 דקות
מה את מעדיפה: בלונדיניות או שחורות?שחורות
הפאדיחה הכי גדולה שלך:יאאא לא זוכרת
החולשה הכי גדולה שלך?כשמזלזלים בי וחושבים שעשו אותי באצבע
מהו הזכרון הראשון שלך אי פעם?כשראיתי פרפר נחמד בגיל שנתיים
מה היית לוקחת לאי בודד? את הכלב שלי טריי ודיסקמן
מה הפסט פוד שאת הכי אוהבת?פיצה פיצה פיצההההה
מה המוטו לחיים שלך? אמממ...חיים רק פעם אחת! ספרי על ההתמכרות שלך-התמכרות להערצה אובססית של כל מפורסמים. מה היית משנה בך אם היית יכולה?את הכל חוץ חוץ מהשכל (רציני עכשיו בלי שחצנות)
האם לדעתך יש צורך בלהוריד שיערות מעל הברך?כןןן ברור מה הסטייה שלך?לנשק תמונות לגעת בתחת של אנשים! איך תופסים אותך בשיכבה/לחליפין לגדולים יותר, בסביבתך?אני בעיקר מסתובבת עם בני גילי אבל יש כמה גדולים שאני גם מסתובבת איתם...
בדיחה טובה ששמעת במן האחרון: ת'אמת אנשים אין לי כוח!
איך את נועלת נעליים? (גרב+גרב ואח"כ נעליים/ גרב נעל גרב נעל):גרב גרב נעל העל. מה התוכנית שאתם הכי אוהבים או אהבתם בטלוויזיה?מלאך שחור שולטטטטטט
חולה על כל התוכניות שלא קשורות לארץ..כל מה שמהארץ זה רדוד ולא מצחיק בגרוש..
מה את הכי שונאת לאכול?אוהבת הכלללל (חרקים?)
כמה פעמים את מתקלחת בשבוע?כל יום...!!!! לפעמים פעמיים ביום!
איך את הולכת לישון? עם שיער רטוב אסוף , בגדים רחבים מול טלוויזיה דלוקה בהבעת פנים מבאסת ביותר.
מה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה?ת'אמת לא יודעת אבל משהו עם הרבה הרבה כסףףף ושיהיה מעניין ..לא משעמם..משהו עם אקשן. מה את עושה כשאת קמה בבוקר?נותנת נשיקה לכלב שלי
שוטפת פנים מצחצחת שיניים,מסדרת ת'שיער אממממ...מתלבשת..שמה פווול שחור בעיניים וטסה לשעת אפסססססס...

Im The Sun

New member
אניייי

האם אתה נוחר בלילה- רק מ-4 ככה... למה אתה חושב ש"מי שמביט בי מאחור לא יודע מי אני"?- כי יש לי שיער כתום מאחור ושיער ירוק מלפנים... איך קוראים בשכונתך לג'יפה באף?- אוצר, אוכל... יש הרבה... האם אתה השתנת בבריכה אי פעם? רק בבריכה של הפעוטות כדי שלא יוכלו להאשים אותי. האם יש לך נטייה לקסוס ציפורניים?- מגדל אותם לתפארת! מי אכל את העוגיות שבקופסא?- מממ.. מאיפה לי לדעת אם "מי" אכל אותם? למה אתה טורח לקום בבוקר?- כדי לבדוק הודעות בפורום אנג'י. מה האירוע הכי מגניב שקרה לך מתוך שינה?- זה יותר לפורום סקס ונוער... האם אתה יודע לפתוח חזייה ביד אחת ובלי לראות?- עם שן אחת! מה אתה מעדיף שעווה/סכין גילוח?- שעווה ברור.. מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה?- מי זה ה"מי" הזה??!! כמה זמן ביום אתה מקדיש בלטפח את עצמך?- יום ולילה! מה אתה מעדיף: בלונדיניות או שחורות?- אם היא יפה אז אלוהים גדול... הפאדיחה הכי גדולה שלך- קיללתי את המורה שלי לאזרחות בלי שידעתי שהיא מאחורי... החולשה הכי גדולה שלך?- ריסים... מה היית לוקחת לאי בודד? (2 דברים בלבד!)- תמונות של אנגלינה וקרם גוף מה הפסט פוד שאתה הכי אוהב?
- מרק מה המוטו לחיים שלך?- אקונה מטטה ספר על ההתמכרות שלך- יצאתי מהטופי... מה היית משנה בך אם היית יכולה?- מושלם מדיי... האם לדעתך יש צורך בלהוריד שיערות מעל הברך?- זה כולל את הידיים? מה הסטייה שלך?- צבים... בדיחה טובה ששמעת בזמן האחרון- איך קוראים לעו"ד עם 50 איי קיו? כבודו חחחחח איך אתה נועל נעליים? (גרב+גרב ואח"כ נעליים/ גרב נעל גרב נעל)- נעל נעל גרב גרב מה התוכנית שאתם הכי אוהבים או אהבתם בטלוויזיה?- רחוס סומסום שולת מה אתה הכי שונא לאכול?- אוכל מגעיל כמה פעמים את מתקלחת בשבוע?- בראשון לחודש איך אתה הולך לישון?- מוריד את האיפור, את העדשות, את הציפרניים, את הפיאה, את הדיאפרגמה... מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? יש כרטיס מועדון?

Ma E

New member
אח ראו איזה יופי יצאתי מהטופי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Ma E

New member
יאלללה לפני שאנשים מתנחלים אצלי בבי

בבית נעשה את זה מהר!!!
לא נוחרת (מזל)
לא יודעת לא חשבתי על זה
לצערי חזרתי השבוע לאכול ציפרונים שוב... אני מנסה להפסיק!!!!
אני אני שמנה..
אמממממ כדי לראות את החברים שלי בבוקר בביצפר
אירוע מתוך שינה?! מה אמור לקרות?! חחחחח
כן אני יודעת לפתוח חזיה!! חהחהחהחה
אני מעדיפה שעווה כי זה ליותר זמן וזה גם כואב אז זה טוב
כי הכי נוח פיג'מה. פיג'מה זה הכי אחותי
אממממ בדיוק חמש דקות מול המראה לקוצים בבוקר
אהה.. ואיזה רבע שעה מסתכלת על השרירים במראה אחרי שאני עושה ספורט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני מעדיפה שחורות.. גררררררררר
הפדיחה - אני כל הזמן נופלת
חולשה - אממ ואיי לא יודעת.. שפוגעים ומעליבים משהו שאני אוהבת
לא יכולה לחשוב יש לי פיפי
1. את אנג'לינה 2.קצפת\תותים\שוקולד תחליטו לבד...
המממממבורגררררר!!!!!
נצל כל דקה ודקה כי חבל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יודעת לא יצא מה שרציתי...
ההתמכרות שלי זה המחשב ואנג'לינה
הייתי רוצה רגלים יותר רזות וציצי יותר יפה
לפעמים אני מורידה מעל הברך.. כאילו מי ששוכבת עם אנשים צריכה הכי הרבה.. אהם אהם
הסטיה שלי זה בנות..
תופסים אותי כאחת שאוהבת בנות.. חחחחחחחח וחמודה ומצחיקה וחזקה תודה.
אני מצחיקה בשטויות לא בבדיחות אני הורסת.. אז חבל על הבדיחה באמת
גרב+גרב=נעלים
(כמה שאני טובה במתמטיקה)
הכי גאים, זינה, חברים, שנות ה-70 וכו..
לא שונאת לאכול אוכל זה טעים
כל יום (לא כמו כמה אנשים שאני מכירה שמתקלחים פעם בחודש בערך) חחחחחחחחחח בלעעעעעעעעעעעע
איך הולכים לישון!? אמממ אני נכנסת למיטה נותנת נשיקה לפוסטר של אנג'לינה ועוצמת עיניים.
אני רוצה להיות טייסת
שאני קמה בבוקר... אמממ בודקת מי שלח לי הודעה במחשב (מכורה כבר אמרתי?) ושמה לי איזה שירים טובים.. לפעמים אני קמה עם שיר תקוע בראש אז אם אני לא שומעת אותו בבוקר הוא נתקע לכל היום... (שריטה שיש לי כבר אמרנו!?)

Ma E

New member
כל אחד פירש את השאלות בצורה שונה../images/Emo70.gif

חחחחחחחחח זה נורא מצחיק לראות את זה אה ושמתי לב ששחכתי שתי שאלות... השתנתי בבריכה שהייתי קקטנה עכשיו לא... ואת השניה אני לא זוכרת מה היא הייתה

shmezz

New member
|רמקו|להתעווווווווווווורר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עד שחני עורלא לונה וסוזע לא עונות אני לא ממשיכה לסקר הבא

../images/Emo28.gif.............

האם את נוחרת בלילה? לפעמים.. כשמצוננים זה קורה יותר.. אני חושבת.. לא יצא לי לראות את עצמי בפעולה
למה את חושבת ש"מי שמביט בי מאחור לא יודע מי אני"? למה - כולם - אומרים - את זה
חשבתם לעצמכם פעם שאולי הוא פשוט מ-ע-די-ף לא לדעת
איך קוראים בשכונתך לג'יפה באף? הממ.. סמוחטה?
האם את משתינה/ השתנת בבריכה אי פעם? שהייתי קטנה.. אבל רק בזוויות
<תמיד הייתי ילדת שוליים
>
האם יש לך נטייה לקסוס ציפורניים? בתקופות.. עבר כבר הרבה זמן.. עכשיו אני מטפחת לי ציפורניים לתפארת חיחיחי ציפורניים זה דבר רב שימושי
מי אכל את העוגיות שבקופסא? הרצל אמר
הרצל אמר
וואי עכשיו אני רעבה..
למה את טורחת לקום בבוקר? הממ.. כי בא לי? כי בשלב מסויים אני יודעת שאני צריכה לאכול
מה האירוע הכי מגניב שקרה לך מתוך שינה? הממ לא ידעת.. אני עסוקה מידיי בלעוף לברוח ולפגוש אנשים מהעבר מכדי לדעת גם מה אני עושה במקביל במציאות
האם את יודעת לפתוח חזייה ביד אחת ובלי לראות? בהחלט
מה את מעדיפה שעווה/סכין גילוח? סכין גילוח.. הממ אבל זה לא עניין של העדפה .. זה פשוט.. נגישות..
מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? השאלה היא לא למה.. אלא איזה.. ואני מקווה מאוד שזאת פיג'מה עם דובונים, רצוי ורודה.. שובי דובי
כמה זמן ביום את מקדישה בלטפח את עצמך? לטפח? מזתומרת? לא משו.. אם היה לי לאן ללכת אולי הייתי משתדלת יותר.. הבלאגן הוא יותר בבגדים.. אני יכולה להסתובב שעה מול המראה עד שאני מחליטה שאני נראית .. בסדר.
מה את מעדיפה: בלונדיניות או שחורות? שחורות. או שמה שחורים.. גם בלונדינית יכולות להיות בסדר.. זה תלוי
הפאדיחה הכי גדולה שלך- להיתפס בסיטואציה אינטימית בפומבי? אממ או בעצם להרוס סירת מנוע בטיול שנתי?
החולשה הכי גדולה שלך? חפצים חדים?
מהו הזכרון הראשון שלך אי פעם? הוילונות בבית של סבתא שלי.. בין היתר..
מה היית לוקחת לאי בודד? (2 דברים בלבד!) משו שאני אוכל לכתוב עליו ואת חבר שלי
מה הפסט פוד שאת הכי אוהבת?
בורגר\סיני
מה המוטו לחיים שלך? החיים קצרים.. לנסות הכל ולא לוותר על החלומות.
ספרי על ההתמכרות שלך- חפצים חדים.. שוקולד.. קולה
מה היית משנה בך אם היית יכולה? מעדיפה לא לשנות
האם לדעתך יש צורך בלהוריד שיערות מעל הברך?בהחלט
מה הסטייה שלך? הממ.. מזו מזו מזו ...
איך תופסים אותך בשיכבה/לחליפין לגדולים יותר, בסביבתך? פעם יותר כשהייתי קטנה- שקטה וביישנית.. אחר כך בתיכון.. אולי קצת סנובית ומוזרה..<הם לא ידעו לקרוא אותי טוב מה ני אעשה> והיום אני לא בטוחה בדיוק.. לפעמים אולי טיפה ביישנית אבל בסך די נחמדה.. דווקא חברותית
בדיחה טובה ששמעת במן האחרון- הממ לא זוכרת לא זוכרת.. אה.. הממ יש לי רק משו ששמעתי בפורום הארי פוטר או יותר נכון.. קראתי
אתמול.. למי שמבין בהארי פוטר סטאף.. "-איך קוראים למאה אוכלי מוות בקרקעית האוקיינוס?-התחלה טובה" ועוד אחד.. "-איך וולדי מחליף מנורה? -תופס את הנורה ומחכה שהעולם ייסתובב סביבו" חוצמזה לא היה לי בזמן האחרון קשר עם בדיחות
איך את נועלת נעליים? (גרב+גרב ואח"כ נעליים/ גרב נעל גרב נעל)קודם גרביין אחר כך נעליים
מה התוכנית שאתם הכי אוהבים או אהבתם בטלוויזיה? החתולים הסמוראיםםםםםםם
האמת.. ממ מכושפות.. חברים..
מה את הכי שונאת לאכול?תרד
כמה פעמים את מתקלחת בשבוע?כל יום
איך את הולכת לישון? מכורבלת ומחבקת כרית
מה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה? אם יכולתי הרבה דברים .. החלום הכי גדול זה זמרת..לכתוב וליצור מוזזזזזיקה.. להופיע .. להקליט. שחקנית זו אפשרות נוספת.. שלמדתי כמה שנים והפסקתי ובתור מקצוע הייתי לוקחת פסיכולוגית או מה שאני הולכת לעשות.. הוראה.
מה את עושה כשאת קמה בבוקר? מדליקה מחשב? הממ מתחמתחת.. או פשוט מנסה לגנוב עוד כמה דקות שינה.

shmezz

New member
וואי נומע............./images/Emo25.gif

אני מזה מצטערת... אני אהבלה אני אהבלה אני אהבלה אני אלבלה אני אהבלה אני אהבלה אני אהבלה!אני אהבלה אני אהבלהאני אהבלה אני אהבלה אמי אהבלה!!!!! זה היה בלי קופי במיוחד בשבילך
סולחת

לונה..

New member
האמת שמה זה אין לי כוח

אבל שיהיה...
האם את נוחרת בלילה? הממ.. זה לא בדיוק נחירות, זה יותר קוצר נשימה... כוסאמק, "תפסיק כבר לעשן..!" למה את חושבת ש"מי שמביט בי מאחור לא יודע מי אני"? כי הוא חסר השכלה, הפרזיט! אם היתה לו טיפת שכל הוא היה הולך מקדימה ומברר, אבל לא! הוא מתעצל מדי! איך קוראים בשכונתך לג'יפה באף? גרֵבָּלֶה, חננה.. חחח גרבלה שולט
האם את משתינה/ השתנת בבריכה אי פעם? נו בטח האם יש לך נטייה לקסוס ציפורניים? נו בטח, עד שאחרי שכל הציפורן שלי כבר גמורה אני פתאום נזכרת "וואי, לונה, עכשיו איך תשרטי?!" ומפסיקה בהיסטריה. מי אכל את העוגיות שבקופסא? אבא שלי, החזרזיר הזה... למה את טורחת לקום בבוקר? כי השעון המעורר צלצל, ואם אני אמשיך לישון אבא שלי יתחיל לצרוח "את רוצה ששוב ירצו להעיף אותך מהבית ספר?!" בינינו, כבר עדיף לקום ולהמנע מהזיוני שכל האלה... מה האירוע הכי מגניב שקרה לך מתוך שינה? לאדעת, ישנתי האם את יודעת לפתוח חזייה ביד אחת ובלי לראות? כן, אני אפילו יודעת לעשות את זה בזמן שאני עומדת על הראש עם הרגליים קשורות בישיבה מזרחית, כשהראש שלי בכלל עובר דרך הבטן והצוואר יוצא מהאוזן השמאלית... מה את מעדיפה שעווה/סכין גילוח? שעווה, אבל אני מתעצלת בגלל הלכלוך, אז.. סכין מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? אבא שלי! בהכל הוא אשם! כמה זמן ביום את מקדישה בלטפח את עצמך? יו לרגע קראתי את זה "בללטף את עצמך" פאק... הממ.. לא מקדישה, כאילו אין לי דברים יותר טובים לעשות... מה את מעדיפה: בלונדיניות או שחורות? ברונטיות רולז וגם בלונדיניות רולז! מי אמר שאנ'לא החלטית?!
הפאדיחה הכי גדולה שלך- אני לא יודעת מה היה יותר גרוע, כשהאחות של האקסית שלי תפסה אותנו, כשאבא שלי שומע את כל השיחות נפש של החברות שלי כי הן לא יודעות לדבר בשקט, או שכשיום אחד השתכרתי לאללה, ונפלתי חצי גוססת על הסלעים באמצע פסטיבל הבירה עד שבא איזה אחד חמוד לאללה ובלה בלה... קיצר, מצב קשה, הייתי נראית כמו אחרי מנת יתר החולשה הכי גדולה שלך? לאדעת... מהו הזכרון הראשון שלך אי פעם? אמא שלי שרה לי את "קסם על ים כנרת" בבית הישן שהיה לנו, ואני זוכרת איך נראה המסדרון, ואת המנורה שהיתה שם, והיא החזיקה אותי על הכתף... ושתבינו שכשעברנו דירה, הייתי רק בת שנה... אז ממתי אני זוכרת את הבית הישן... גאדמט איזה מוזר מה היית לוקחת לאי בודד? (2 דברים בלבד!) מפעל של סגריות, ומוזיקה מה הפסט פוד שאת הכי אוהבת?
מה המוטו לחיים שלך? כל דבר קורה לטובה. (בתיאוריה זה נחמד, במעשי זה לא משהו, אבל ברגע שמבינים שהכל קרה לטובה, זה מזה נחמד) ספרי על ההתמכרות שלך- אנ'לא מכורה לכלום.. סגריות?.. לא... לאדעת מה היית משנה בך אם היית יכולה? אם היה מספיק כוח, מספיק חשק, מספיק מקום בהודעות של תפוז, הייתי כותבת, אבל מכיוון שאין, אז..... לא
האם לדעתך יש צורך בלהוריד שיערות מעל הברך?כמובן מה הסטייה שלך? עכברי מעבדה איך תופסים אותך בשיכבה/לחליפין לגדולים יותר, בסביבתך? "מי? אהה.. זו הצינית הזאת שכל החיים במחששה, איזה קרועה היא" בדיחה טובה ששמעת במן האחרון איש אחד הולך ברחוב ורואה רבי, אז הוא צועק לו "רבי! רבי!" אז הרבי הוציא רובה וירה בו. איך את נועלת נעליים? (גרב+גרב ואח"כ נעליים/ גרב נעל גרב נעל) גרבגרב נעלנעל מה התוכנית שאתם הכי אוהבים או אהבתם בטלוויזיה? לאדעת, מהכל נמאס לי באיזשהו שלב מה את הכי שונאת לאכול? גבינות מסריחות כאלה... וביצי דגים... וחצילים פוי! כמה פעמים את מתקלחת בשבוע? כמה שיותר איך את הולכת לישון? נכנסת לארון ונתלית הפוך על הקולב מה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה? כל דבר שקשור במוזיקה, קולנוע, תיאטרון, כתיבה.. ואם לא, תמיד אפשר להיות מעצבת פנים מה את עושה כשאת קמה בבוקר? שוטפת פנים ומכינה נס ומדליקה סיגרע מה, כבר נגמר?

למעלה