סקר

jenn aniston

New member
../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

מי לדעתכם השחקן בכי טוב בסידרה (ותשתדלו שהיופי החיצוני לא ישפיע על ההחלטה...) לפי דעתי השחקן הכי טוב זה ירון עצמון (נראה לי שככה קוראים לו- אפי) בגלל שהוא משחק ילד מפגר וזה ממש קשה לעשות את זה... אבל אחריו לפי דעתי לירון וייסמן ה100ממת ונירית קופל הפצצה!

DAN1EL

New member
יש כמה :

1. איילת מרגלית - שחקנית מעולה! 2. ירון עצמון- שחקן מוכשר בטירוף! זה באמת מאוד קשה לשחק מפגר. 3. יעל שרוני- ריקי המלכה! וכל מילה נוספת מיותרת.

המועדפים עליי

1. יעל שרוני- הפרחה האולטימטיבית 2. אפרת משהו 3. רון שחר השווה אני חושבת שזה יותר מאתגר לשחק את הרעים מאשר את היפי נפש שאף פעם לא טועים

DAN1EL

New member
האמת שלא...

אם את חושבת שלשחק את הטובים זה יותר קל מלשחק את הרעים, אז זה לא נכון. הרבה יותר קשה לשחק תכונה כמו טוב לב, כי במשחק צריך להקצין ולהבליט את התכונה הזאת, וזאת תכונה שקשה להבליט, ורק אם אתה שחקן טוב , הצופים יוכלו להבין את משמעות הדמות שלך. להיות רע זה גם לא בדיוק קל, אבל עדיין, זה לא אומר שאם זאת נראית לך דמות מגניבה, זה אומר שהשחקן טוב.

איילת מרגלית ../images/Emo45.gif

לפי דעתי היא שחקנית פשוט מדהימה. וגם דן תורן משחק לפי דעתי ממש טוב

jenn aniston

New member
ממש בוגר...

אני מבקשת ממך, אין לי כוח לריב ואני גם לא רוצה! אז בבקשה אם אין לך משהו טוב לכתוב אז בבקשה אל תכתוב... תודה!

yaniv002

New member
רון שחר

מקו שני:איילת מרגלית שלישי:ירון עצמון אבל הכי טוב ולא יעזור כלום זה דני רייכנטל, שמשחק אותה עם המוזיקה במשחק החיים.

i love yuda

New member
נ"ש....

עשיתי רקע של עופר שכטר ( שחר עדן) סתם רציתי לדעת מה דעתכם.... ד"א קוראים לי מעיין ואני חדשה אני חולה על יהודה לוי, אפרת בוימולד ועופר שכטר

איזה יפה!!!!! פצצותת!

גמני חולה על עפר שכטר!!! חתיךךךךךךךךך!!! ואוהבת את יהדה לוי ואפרת

shirakl

New member
לדעתי השחקנים הכי טובים הם...../images/Emo13.gif

יעל שרוני, רון שחר וירון עצמון

למעלה