סקר!

הבית של....

ליה וקובי כמובן..גם של שאול ונירה לא רע. אני לא חושב שהבית של זיו הוא אופציה כי הראו שם רק חדר אחד..החדר של זיו עם המיטה..

DAN1EL

New member
נראה לי שכולם אוהבים את הבית הזה

בזכות התמונה עם הפרח ! חחח היא באמת מיוחדת, אבל אני אוהב אותו סתם בגלל שהוא מעוצב יפה וגם בגלל שכל הצחוקים קורים שם עם הזוג הכי מצחיק בארץ- ריקי וקובי! חחחח מזכירים לי את בוני וקלייד.

רגע גם אני רוצה!

אני הכי אוהב את הבית של ירון וסוניה ז"ל .בית חמוד ביתי ,יפה כזה... לא מפואר מידי...

לדעתי

הבית של סוניה הכי יפה. הבית של ריקי וקובי (הדירה החדשה), מעוצבת ממש יפה בניגוד לבית של ליה וקובי שהיה מזעזע... בבית של זיו ושירן רואים תמיד רק את החדר שינה. הבית של ענבר ואודי נראה באמת כמו מקדש. אבל אף פעם לא הראו את הבית של יעל או רותם...

DAN1EL

New member
כן באמת יש בתים שאף פעם לא הראו

למשל, של: רותם, יעל, ריקי (הדירה הישנה שלה), בתיה וריקרדו, אודי (הישן), ובטח יש עוד ששכחתי.

הבית של פיסטוק...

לא סתם, אנשים, כשבאומץ רב הקלדתם את המשפט "הבית של שירן וזיו" על מה חשבתם? זה בית? זה כולה חדר, ונראה לי שגם זה לא... אבל מיי צ'ויס איז...<תופים בבקשה> הבית של ענבר ואודי.. לפחות שם רואים גם: א. מטבח. ב. חדר שינה. ג. סלון....

אני אדרג את הבתים:

הבית של קובי וריקי (החדש) - מעוצב מהמם!! ביחוד הורד הענקי על הקיר!! הבית של נירה ושאול - קלאסי ויוקרתי כזה..... מגניב לאללה!! הבית של ליה וקובי - חמוד!!! הבית של ענבר ואודי - מיסטי לאללה!!! ופצצתי!! הבית של ארז - בית טיפוסי לאנשים שמרוויחים גרושים לחודש. אבל מגניב!! הבית של שירן וזיו - החדר שינה יפה.... אבל זה לא כל הבית!! הבית של ירון, סוניה, מישל ואפי - עיצוב חדש ודחוף.

למעלה