סקר
:

amitooshacham

New member
../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif:

מי המנצח שהכי הגיע לו לנצח מעונות 1-4? לפי דעתי וספיה, כי היא תמיד הייתה במיעוט (כשמראמו הפסידו מלא תחרויות, וכשהיא התחלפה לרוטו אז היא הייתה במיעוט יחד עם שון ורוב, ובברית של החמישיה, היא הייתה במיעוט אחרי ששון עף), אבל בכל זאת הצליחה לנצח. ממש עבודה טובה.

gah

New member
שאלה טובה

הייתי אומר ריצ'ארד, הבן אדם המציא את הבריתות ותיחמן את כולם. למרות שמה שוסיפיה עשתה בימים האחרונים היה מדהים. מבחינת שורד שלא זכה והיה מגיע לו לזכות, אין ספק ש-קולבי- זה הבן אדם.

Outlast

New member
שאלה בעייתית, כי-

מלבד העונה ה-3, בכל העונות זכה מישהו שלא רציתי שיזכה. הגיע/לא הגיע, קשה להיות אובייקטיבית כשמדובר במישהו כ"כ מעצבן. אז אית'ן
.

g.o

New member
אני דווקא חושבת שבהישרדות 4

היה מגיע לקת'י לזכות. כי היא התאמצה והיא באמת הייתה שורדת.

Outlast

New member
ברור, אבל השאלה היא

למי מבין אלו שבאמת זכו הגיע לזכות..

Outlast

New member
../images/Emo13.gif [נא להיכנס לגוף ההודעה]

בואו לצ'אט! (אבל מהר, כי אני חסרת סבלנות)

Gal6

New member
להדס בלבד! |חסוי|../images/Emo110.gif

תשמעי משהו: עכשיו בצ'אט אוסי אמרה שהיא אוכלת אפונה טרייה מהשדה.. אני ישר בהתלהבות הייתי בטוח שהיא אמרה את זה בציניות והתכוונה שהיא הוציאה אותה מהפריזר ושאלתי "טבעול?" והיא בכלל לא הבינה למה התכוונתי.. זהו! זה הכל

smochkin

New member
חחחח....

איזה חמוד גם כשאני לא פה אתה חושב עליי??
יפה מאוד מצידך!

דווקא ווספיה?!?!?!

היא כ"כ עצבנה אותי! היא הרי עשתה ברית עם נליה ממש בסוף ופתאום- שינתה את דעתה! היא לא עשתה שום דבר בשביל לנצח והיא נשארה בצד, שקטה, ורק בגלל זה לא העיפו אותה! לדעתי, בעונה הרביעית היה מגיע לג'ינה לנצח... הבעיה היתה שהיא נתקעה בשבט של מניאקים...

למעלה