סקר

רינת4

New member
../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

בעקבות התגובות הקשות על הסקר הקיים, ובעקבות היעדרותה של קרוליין,החלטתי לצאת בסקר קטן משלי(תסלחו לי על הניסוח,אני אשתפר בפעם הבאה): האם לבריאן היה קשה לעשות מה שהוא עשה?(לעצור באמצע) 1.מה פתאום! הוא עשה זאת בקלות! ואפילו נהנה מזה. 2.בטח!הוא אוהב את ג´סטין ונמשך אליו וניכנס לזה,אבל הוא פשוט היה חייב לעצור,to make a point. 3.היה לו טיפונת קושי. אבל הוא התגבר על זה מהר מאוד.אחרי הכל, זה בריאן קיני. אני יודעת שלא ממש ניסחתי טוב,ויש רק 3 אפשרויות, אבל תנסו בכל זאת לענות ברצינות... לא ידעתי כל כך איך לגשת לנושא,אבל ממש רציתי לעשות ממנו סקר. אז גם הסברים יתקבלו ברצון.

netaK

New member
המממממ....

משהו בין 1 ל2....בעצם יותר 1 הוא ידע שזה מ שהוא רוצה לעשות והתכוון לזה ככה

רינת4

New member
חבר´ה-זה סקר. צריך לבחור תשובה 1

שהכי נראית לכם. אני יודעת שזה קשה,אבל אחרת איך אני אחשב את התשובות...?

netaK

New member
מאיפה התמונה הזאת!?!?

לעזאזל גם אני רוצה!!!!!!!!!!!1

netaK

New member
יאאאאיייייי ../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

יש לי את האמוטיקנים!!!!!!
גשם גשם משמיים
כל היום
המים טיף טיף טף טיף טיף טף מחאו כף אל כף!

1Shir

New member
לדעתי הוא תיכנן הכול מההתחלה אז 1

דרך אגב, רק היום אמא שלי ראתה את הפרק, ואם אתן רוצות לשמוע עוד דעה, אז: 1)היא חושבת שאית´ן מגעיל (בעיקר הזקן!), בטח ובטח לעומת בריאן. 2)היא חושבת שבריאן חמוד מתוק ממי מסכן. 3)היא חושבת שג´סטין אידיוט וטיפש שלא מבין מה הוא מפסיד והולך להצטער על כך. 4)היא חושבת שמייקל טיפש, סכסכן, חסר טקט ומתערב שלא לצורך. על האחרים לא הספקתי לשאול אותה... תשמעו משהו מצחיק:אמא שלי מתה על בריאן, אז שאלתי אותה אם היא היתה רוצה שהוא יהיה בן שלה. היא התחילה להסתבך עם התשובה ובסוף היא אמרה לי:"אני לא מסתכלת על זה ככה..." אולי אחרי גיל 50 גם אנחנו נבין שזו רק סדרה בטלויזיה? לא!!!! אין סיכוי!!!!

1Shir

New member
יפית, הצלחת להגעיל אותי.

ילדים... הריון... איכס. איך את יכולה???

lolly1

New member
הא??

מה בדיוק הגעיל אותך..? יפית לא פה ומענין אותי..

1Shir

New member
מה שהגעיל אותי...

זה שהיא רצתה שיהיו לה ילדים מבריאן! מגעיל אותי המחשבה על להרות... לא משנה למי

שיר שלא תביני לא נכון... אני איתך!!

איכס! גועל נפש ילדים קטנים וילדים גדולים ולידה בכלל!.. התכוונתי רק בקטע של סקס... בלי שום דבר שיצא ממני אחר כך!.. למרות שאם זה מה שצריך לקרות כדי לשכב אם גייל.. בכול אופן..... איכס!..

1Shir

New member
יפית.... שאני אבין:

היית מוכנה להיכנס להיריון וללדת כדי לשכב עם גייל הארולד? (מי זה גייל הארולד בכלל? מי בכלל מכיר אותו?) יפית תעני לי!

maayan15

New member
היא תגיד כן...

אבל זה לא אשמתה...היא מטומטמת!.... יפית...אל תקחי אותי אישי....אבל את יודעת שזו אמת...

maayan15

New member
אירית- שבי בשקט!!

תיכף יתחילו למחוק את ההודעות שלי כי אני יורדת עליכן ככה.... אוליי לא הבנת את הסיטואציה...את היית מוכנה לשכב עם גייל הארולד שידוע לך ב100% שאת נכנסת להריון ויולדת את הילד שלו....ואת בת 16?

למעלה