יווווווווו איזה שילב מזעזע!!!!
M M a D C o W New member 15/9/02 #18 ../images/Emo79.gif../images/Emo110.gif אהוב - סגול על כל גווניו שנוא - חום בהיר. איכס איכס איכככככס!
../images/Emo79.gif../images/Emo110.gif אהוב - סגול על כל גווניו שנוא - חום בהיר. איכס איכס איכככככס!
M missundaztood New member 15/9/02 #19 ../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif צבעים אהובים-סגול ושחור צבעים שנואים-ורוד וכתום לפעמים...
ח חנבה ושמה שירה New member 15/9/02 #20 ../images/Emo26.gif ../images/Emo105.gif מה שאת הכי שונאת-אני הכי אוהבת...(אני אוהבת גם את מה שאת אוהבת )
../images/Emo26.gif ../images/Emo105.gif מה שאת הכי שונאת-אני הכי אוהבת...(אני אוהבת גם את מה שאת אוהבת )
S swirrrly New member 15/9/02 #21 אממ.. אוהבת - כל הצבעים שונאת - את כל השאר למען האמת.. קשה לי לשנוא צבע כלשהו. כי זה מתנה של הטבע .. [URL='http://'] כל צבע באשר הוא יפה.[/URL] אבל אם כבר.. אז הייתי רוצה צבעים בהירים. לא משהו כזה.. עצוב.
אממ.. אוהבת - כל הצבעים שונאת - את כל השאר למען האמת.. קשה לי לשנוא צבע כלשהו. כי זה מתנה של הטבע .. [URL='http://'] כל צבע באשר הוא יפה.[/URL] אבל אם כבר.. אז הייתי רוצה צבעים בהירים. לא משהו כזה.. עצוב.
K keren007 New member 15/9/02 #25 הנה שיליייייייי אהוב- ורוד (איזה יוצאת דופן אני, הא?) ולפעמיםםם שחור שנוא- ירוק
S swirrrly New member 15/9/02 #26 הווו אני מתה על ורוד ../images/Emo4.gif ../images/Emo118.gif זה צבע.. טעים.. ( הוא מקלל את השפתיים)
U unshine Beauty§ New member 15/9/02 #28 אממ...../images/Emo42.gif פתאום אני מהזה מסכימה עם שירלי צבעי הקשת. כל הגוונים-כל הצבעים. במיוחד כשהם באים בצורה צבעונית למדי
אממ...../images/Emo42.gif פתאום אני מהזה מסכימה עם שירלי צבעי הקשת. כל הגוונים-כל הצבעים. במיוחד כשהם באים בצורה צבעונית למדי
J Jelly Beans New member 15/9/02 #33 ../images/Emo60.gif אוהבת: כחול בגווני סגול מנצנץ עם כתמים ירוקים זוהרים ונקודות ורדרדות נוצצות בגוון עמוק. (ומצופה שוקולד! ) שונאת: צהוב
../images/Emo60.gif אוהבת: כחול בגווני סגול מנצנץ עם כתמים ירוקים זוהרים ונקודות ורדרדות נוצצות בגוון עמוק. (ומצופה שוקולד! ) שונאת: צהוב
פגעסוס Well-known member 15/9/02 #35 ../images/Emo26.gif אהוב: כתום(בצורת ריבוע) שנואים: סגול(בצורת כוכב) ושילוב של כחול וירוק(בצורת טבעות משתלבות)
../images/Emo26.gif אהוב: כתום(בצורת ריבוע) שנואים: סגול(בצורת כוכב) ושילוב של כחול וירוק(בצורת טבעות משתלבות)
S swirrrly New member 15/9/02 #40 אז.. רגע.. ../images/Emo118.gif מה עם סגול בצורת חץ? אהההההההה חשבתי שדיברת על אמוטיקונים עכשיו הבנתי שזה פרסומת סמויה לאורנג´..
אז.. רגע.. ../images/Emo118.gif מה עם סגול בצורת חץ? אהההההההה חשבתי שדיברת על אמוטיקונים עכשיו הבנתי שזה פרסומת סמויה לאורנג´..