סקר

simpson

New member
יום האופניים?../images/Emo9.gif

אמממ לא אני לא צם
וואי מזמן לא הייתי פה אני נכנס עכשיו לשוונג

Angel Girl1

New member
צמה

שנה שלישית ברציפות... בעצם... במחשבה שניה... אני צריכה לחשוב אם לצום או לא... כי אני לא מאמינה באלוקים (נא לא להתנפל עלי!) אז אין לי ממי לבקש סליחה... כי הרי ביום כיפור צמים בשביל לבקש סליחה על כל הדברים הרעים שעשינו... וממי לבקש סליחה? לא... לא מהשכנה רוחמה חכמים קטנים שלי! מאלוקים! אז אם אני לא מאמינה... אין לי למה לצום... אז אני אשקול את העניין שנית...!

swirrrly

New member
מה פתאום!

יום הכיפורים זה ממש לא עניין של לבקש סליחה מ-ה´ אלא עניין של התחלה חדשה, דף חדש, לרוקן את עצמך, לשחרר את עצמך נפשית. וחלק מהתהליך זה לבקש סליחה מכל מיני אנשים, מהטבע, מהחיות, ואולי גם מאלוהים, על דברים שעשית בעבר, השארת מאחוריך, ושאתה רוצה שהעולם יקבל את זה כמשהו מאחוריך, ולכן תהליך הסליחה.

BlackRose

New member
לא...מאז כיתה ה´../images/Emo141.gif

החלטתי להיום מאגניבה כי כל חבריי הקטינים גם צמו עד שכמעט התעלפתי מחוסר נוזלים... אצלי בבית צמים ככה שבד"כ אני מתחופפת לאיזו חברה שלא... אני חושבת שאני אנסה לצום השנה, בסכ"ה זה בריא.

זה לא כזה ביג דיל

אני צמה
אבל יותר בשביל הדיאטה זאת שנה שלישית אבל תכלס זה לא כזה קשה לצום זה רק יום, 24 שעות, זה לא הרבה

swirrrly

New member
כן, גם לי זה צריכה להיות קל,

בעיקר בהתחשב בעובדה שאני צמה רוב החיים שלי

°·Flower·°

New member
לצום?../images/Emo12.gif

אני לא בטוחה...גם שנה שעברה לא צמתי. אני חושבת שכדי לבקש סליחה יפה על חטא שעשית,זה להשאיר הודעת סליחה בפורום מכתב לאלוהים(או משהו בסגנון
) אממ...אולי הדרך הכי טובה היא להגיד סליחה בפרצוף אבל לא לאכול?...טוב נו,אולי

אני מכיתה

א´ הייתי צם עד איזה חצות.. ומבערך ד´ צמתי כל שנה.. השנה אין לי מושג, אבל נראה לי שכן (בשביל האתגר)

gurfi

New member
ב"ה זכיתי להוולד כבן העם הנבחר-

כיהודי ולכן, אני ב"ה ובעזרת ה´ צם.

EyalGoor

New member
לצום?

מזה השטויות האלה? אני , ה´ ודת לא הולכים ביחד...

למעלה