סקר

אוף טופיק

למה לא ? זה שם אחלה. בוא הנה אוף טופיק. א"ט אם עוד פעם אתה מחרבן לא בארגז שלך, אני לא יודע מה אני עושה לך. א"ט אמרתי לך לצאת מהמכנסיים של סבא... וכד´

coolit

New member
יהושפט|בלוןכ|

אם יש לו אוזניים ארוכות- בלעם, או כמו שאני קראתי לחתול שלי- בלעמקוש, ואם אימצתם אותו (או שלקרוב המשפחה שלכם קוראים אמציה)- אמציה, או כמו שאני קראתי לחתול שלי, אמציולי.. אמממ, אמציולי בא מזה שלאחי הקטן קוראים מולי, ולקרובים שלנו- לחתול שלהם קוראים מולי.. ולבן הקטן שלהם- קוראים אמציה.. אז החזרנו להם:)

עפריקי

New member
../images/Emo108.gif מיצי!

=\ לא! לחתול שלי קוראים סיימון=) הוא הכי בונבון בעולם! טו´´´´´ב סיימון זה שם אחד... אמ.... שם באות: (אני אקרא לזה יותר כ"שמות שאסור לקרוא לחתול שלך... חוץ מכמה שאני אשים עליהם כוכביות...) א- א(נמשיך אחר-כך כשנמצא שם...=\) ב- במבי (אולי לא!?) ג- ג´ינג´י, ג´ינג´ר.... ד- (נחזור לכאן אחר-כך...) ה- =\ו- @ ז- זאבון...(לא חושבת...) ח- חתול (=\\\) חץ...=\ט- טוווווווווו אולי טומי או טוטו (כמו הכלב של דורותי [מארץ אוץ];)?! (בעעעע) אה טימון*! י- (מחר...) כ- כחולי=\ כתומי, אולי כֶתֵם?! (לא חושבת...) ל- לוני (לֶהההה) מ- טרלה לה לה לה נ- נילס הולגרסון?! נפו?! ס- סיימון ;)* סימבה* סברס?!?!??!!! ע- ......... פ- פומבה!? צ- צוציק!? ק- קטנצ´יק?! (מה עובר עלי?!?!) ר- ר...ר...ר.....ר.....ר......ר...... ש- שוקו, שושו..... ת- תמשיך לחשוב על השם סימבה...= טוב... אם להגיד את האמת זה דיי קשה למצוא\לחפש שמות לחתולים...

beautiful_

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

חתלתולה טולי בלונדינית...
אני החתלתולה של מעין
מיאוווווווווו

למעלה