סקר

../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

היי חברה מה נשמע? טוב אז ככה יש לי שני סקרים! הראשון:מי הלהקה/הזמר/הזמרת הכי טובים בכל הזמנים? והשני זה: איזה להקה/זמר/זמרת/ הכי אהובים עליכם?ולמה? שחר

חולוני

New member
אממ..טוב..

הזמר הכי טוב בכל הזמנים הוא ללא ספק הראפר הלבן Vanilla Ice שהגיע למיצוי אומנותי ומסחרי ביחד עם להיטו "Ice Ice Baby" משנת 89, שבו הוא סימפל ללא רשות את הריפים של Under Pressure של קווין+דיויד בואי, ואח"כ עוד טען שזה לא אותו דבר.. והלהקה הכי טובה בכל הזמנים היא ללא ספק Milli Vanilli עם צמד הכושים האלו שנראו אותו דבר ועשו "כאילו הם שרו" (כשלמעשה מישהו אחר כתב את השירים וביצע אותם, בהופעות הם רק רקדו בפלייבק..עד שיום אחד הפלייבק הפסיק לעבוד, והם ברחו אל מאחורי הקלעים כי לשיר הם לא ידעו..
) ועוד זכו על זה בגראמי.. רק על ההתמדה והריקודים מגיע להם פרס נובל לרמאות. (למרות שאחד מהם התאבד כמה שנים לאחר מכן, לא נורא, נשלח לו את הזכיה לגן עדן..או לגהנום). לפי דעתי הרבה אנשים עלו על השיטה של מילי ונילי והיום עושים אותו דבר, הייתי ממליץ לבדוק את כל להקות הבנים-בנות-דו מיניים האלו אם הם באמת שרים.. וגם את לינקין פארק אם הם באמת מנגנים, או שמישהו מנגן במקום מאחורי הקלעים...הם נראים לי נורא חשודים..

Charlotte

New member
../images/Emo3.gif

בדיוק מה שהייתי צריכה במצב רוח חרא שכזה, תודה

ƒire

New member
מצחיק .

באמת וונילה אייס הוא תותח , הוא כמו האמינם של תחילת שנות ה90. מילי וונילי הם גדולים !, שתי גרמנים עם מבטא ששרים אבל בעצם לא שרים ועוד זכו בגראמי , ראית את הסיפור המלא בVH1 איך זה נתקע והם ברחו, גדול!

לא יודעת לא ברור לי!

ושלום לך אתה חדש? אני שחר אני בת 11 וחצי ואתה? בטוח אתה יותר גדול ממני! אבל בכל זאת תכיר את הפורום שלנו הגדול על מוזיקה! שחר

ƒire

New member
17

אבל שומע גם מוזיקה בגילי וגם חדשה ... , האמת אני לא חדש פה אני פשוט עם כינוי חדש (גם ככה לא השתתפתי הרבה בפורום
).

ƒire

New member
שאקירה.

לא ממש אבל אי אפשר להתעלם ממנה במיוחד אחרי השמועות שהלבנונית\קולומביאנית היא אנטישמית. אבל זה לא ממש מעניין אותי Whenever , Whatever .

eranmc

New member
חחחחח

להקה - אמממ ספייס גירלז אולי. אבל אהבתי את הספיס מאנייה לפני 5 שנים. לא זוכ ראותן עוד. זמר - מייקל ג´קסון. זמרת - מראיה קארי בזכות מראיה אני מה שאני.

למעלה