סקר

../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

טוב אז למרות שיש כבר תאריך לניתוח, כרגע הניתוח לא מטריד אותי כל כך (זה עוד יגיע אח"כ) . מה שכן מעסיק אותי כל היום זה הבדיקה אצל בארגבל
קשה לי אפילו לקרוא לה בשמה... US פריאנלי
אז שאלת הסקר כמובן מופנת ל"לקוחות" של בארגבל: א. האם עשיתן את הבדיקה עם כדור הרגעה או בלי? ב. האם כדאי לבוא עם מלווה או שאפשר לוותר על מלווה?
מראש לעונות. ואנקדוטה קצת מצחיקה מהיום: הודיעו לי היום שאישרו לי טופס 17 לבדיקה ואני שמחתי וצעקתי "יש אישרו לי" ואז החברה שלי לחדר, כולה מתפקעת מצחוק, אמרה "תגידי מה את כל כך שמחה, שכחת איזה בדיקה את צריכה לעבור". ואני "אוי ואבוי.... איך אני יעשה את הבדיקה הזאת... אמאל'ה" ושתינו התפקענו מצחוק

זואילי

New member
עונה לסקר (למרות שאת כבר יודעת הכל..)

א. בפעם הראשונה עשיתי בלי כדור הרגעה. בפעם השנייה עם. ההבדל עצום. עם הכדור הייתי נינוחה ורגועה וזה עבר בסדר. ב. לכל בדיקה "מיוחדת" הגעתי עם מלווה, רק כדי שיהיה עוד מישהו שיכול לנהוג במקומי אם לא אוכל או לא יבוא לי. בפעם שהייתי עם הכדור הרגעה ולא ידעתי אם אוכל לנהוג אח"כ, נסעתי במונית עם אמא (היא לא נוהגת). מזכירה לך לקחת איתך תחבושת שתהיה בתיק. זה בשביל המים שהם חלק מהבדיקה. בין אם תחליטי להגיע עם מלווה או לא, אל תסעי באוטובוס. זה סתם יכניס אותך ללחץ. קחי מונית הלוך חזור.

זואילי

New member
אמממ, יכול להיות

אבל אז את משתמשת בשרירים ומחזיקה את זה עד לשירותים הקרובים ושם משחררת מטחי מים. סליחה... עדיף לדעת מראש לדעתי!

זואילי

New member
הסברתי לך במסר

על עניין השרירים. אפשר לשלוט בזה כמו שלצערינו אנחנו נאלצות לשלוט בכל מיני אימפולסים כשאנחנו מחוץ לבית, ומחפשות בהיסטריה שירותים.

galim29

New member
מייקי../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

אני בסה"כ קבעתי תור לבאר גבל לסוף החודש בלי לדעת מה והא הולך לעשות לי...ואני כבר אומרת לך שאני עושה
לשתי השאלות ושיריינתי לי מלווה. עכשיו תוהה מאיפה אשיג כדור הרגעה. נראה לי מהסטוק של אמא שלי או של זוזו....

אצלי זה היה שונה

אבל הנה בכל זאת.. בזמני לא היה בארגבל.......אני עשיתי בזמן אישפוז....לאחר ניתוח ......חירום לפני ניתוח ניקוי........לא הייתי על מרגיעים....והאיש חיכה בחוץ..... קיימת אי נעימות......אבל אחרי שחצי מרופאי וצוות המחלקה כבר ראו אותך במצבים מאוד לא נעימים......זה היה כלום..... שיהיה בהצלחה .....

בלה73

New member
הה ../images/Emo6.gif

חכי שתקבלי טופס 17 לניתוח... ולגבי הסקר - לא לקחתי כדור הרגעה, אבל כן הגעתי עם מלווה: בעלי היקר שכבר מתמחה גם בעשיית חוקנים. המלווה מתבקש להשאר בחוץ בזמן הבדיקה, אבל יש שם בחורה שנמצאת ביחד עם הרופא בזמן הבדיקה (כנראה נוהל).

את האישור הזה

כבר קיבלתי לפני כחודש וגם אז אכן שמחתי
אך משום מה ניתוח לא נראה לי כזה נוראי כמו הבדיקה הזאת, כי בניתוח אני אהיה מורדמת ולא ארגיש דבר.

אז לפי המצב היום

אין לי מלווה, ההורים נוסעים לנופש (שוקלת לשאול את אחותי, אך אני לא ביחסים כל כך טובים איתה). וכדור הרגעה אני בטוחה שיקל עליי, אך מצד שני מעולם לא לקחתי כדור הרגעה לכן אין לי מושג כיצד הוא ישפיע עליי. כדאי לבקש מרופא המשפחה ולקחת כמה ימים לפני הבדיקה כדי לראות כיצד הוא משפיע?? אתן לא מתארות לעצמכן באיזה פחד היסטרי אני מהבדיקה הזאת

זואילי

New member
אם זה לא היה נופל על שעות עבודה

הייתי באה איתך ועושה לך בושות. מה עם אחיך? במילא המלווה, כמו שנאמר לא איתך בתוך חדר הבדיקה. אני חושבת שבהחלט את יכולה לבקש מרופא המשפחה כדור הרגעה ולהתנסות באיזה סופ"ש. אבל בכל מקרה אם יהיה איתך מלווה שנוהג אז זה לא משנה אם תהיי מנומנמת או מרחפת או וואט אבר.

קרנון32

New member
גם אני עונה...

לילה טוב לא לקחתי כדור הרגעה, האמת שלא היה צורך כי באר גבל עצמו הוא כדור הגעה כן לקחת מלווה כי אח"כ התחושה קצת לא נעימה ומגבונים.... אח"כ רצים לשירותים וזה לא נעים... שבת מנוחה בהצלחה

מייקי

תור לניתוח ?
ואני לא יודעת ממנו? תספרי לי מתי ומהר! לשאלותייך, א. עשיתי את הבדיקה בלי כדור הרגעה ב. לא חובה מלווה למרות שאמא שלי התלוותה אליי ונראה לי שדנו פה בפורום בחיטוטי תחת שעברתי בבדיקה ההיא אז אני לא ילאה אותך... שמחה שסוף סוף נקבע תור לניתוח שלך, תעדכני שאני יוכל לבוא להציק לך במחלקה בינתיים נשיקות

אופס ../images/Emo9.gif

עכשיו ראיתי את ההודעה השניה שלך בתחתית הדף התאריך נרשם (אבל בטח אני ישכח אם כל האיבוד זיכרון הדפוק שלי - מזל שיש לי יומן) המון המון בהצלחות

../images/Emo51.gif לעונות ושאלה נוספת(../images/Emo35.gif)

בדף ההוראות לבדיקה מצויין לבצע חוקן עם שני בקבוקי פליט אנימה
. זה נשמע לא אנושי ולא הגיוני. זכור לי שלפני הניתוח הראשון נאלצתי גם לבצע חוקן ואז בקושי הצלחתי לדחוף 3/4 בקבוק
. אז השאלה היא אם כמה אתן השתמשתן? האם מספיק בקבוק אחד(אין לי מושג אם לקנות מראש אחד או שניים)? ושאלה נוספת אם ביצעתן את החוקן ערב לפני האם זה היה תקין? ושוב
לעונות לאנדואית ההיסטרית

sheronher

New member
אם זה אותו חומר שקיבלתי לפני הניתוח

אז זה היה ממש דוחה..אני הייתי מקבלת את עצתה של זק המקורית ונכנסת לצום גם של 24 שעות אם צריך ולא שותה את החרא הזה שוב...

למעלה