סקר

ady18

Well-known member
../images/Emo41.gifסקר ../images/Emo41.gif

האם אתם מעדיפים שאריק יכתוב לאומנים מוכרים ומצליחים?
איזה אומנים הייתם רוצים שאריק יכתוב?
הייתם רוצים שאריק יהיה שותף בהפקה מוסיקלית של אומן?
מבין האומנים שאריק כתב להם איזה שיתוף פעולה היה טוב מבינהם?

TALLL11

New member
אני עונהה

האם אתם מעדיפים שאריק יכתוב לאומנים מוכרים ומצליחים?לא איזה אומנים הייתם רוצים שאריק יכתוב?קרן פלס אפרת גוש יוני בלוך הייתם רוצים שאריק יהיה שותף בהפקה מוסיקלית של אומן?אולי לא חשבתי על זה...חח מבין האומנים שאריק כתב להם איזה שיתוף פעולה היה טוב מבינהם?קרן פלס

TALLL11

New member
כן..

התכוונתי יותר לזה שהם שרים ביחד זה יפה... כי אני ספציפית לא אוהבת את מירי מסיקה אז שילוב של אריק וקרן נראה לי נחמד...

ady18

Well-known member
../images/Emo127.gif

האם אתם מעדיפים שאריק יכתוב לאומנים מוכרים ומצליחים?לא צריך להפסק אחרת זה יגרום רע לאומן שהוא כותב לו צריך לשנות כול הזמן למרות שאני נהנת מהכתיבה של אריק לאחרים אבל לא הייתי רוצה שזה ימאס כול דבר צריך להיות סוף :) איזה אומנים הייתם רוצים שאריק יכתוב?אין לי מושג הייתם רוצים שאריק יהיה שותף בהפקה מוסיקלית של אומן?חס וחלילה הספיקו לי לראות אצל אחרים איך אומן ענק לא מצליח בהפקה וחבל יהיה לי על אריק נשאר את זה בצד לא מומלץ בכלל . מבין האומנים שאריק כתב להם איזה שיתוף פעולה היה טוב מבינהם? כמובן שמירי מסיקה

I מ י ר ב I

New member
לא הבנתי למה הכתיבה של אריק...

תגרום רע לאומן שהוא כותב לו.או שלא הבנתי למה בתכוונת..

ady18

Well-known member
../images/Emo127.gif

יותר מדי אם אריק יכתוב לאומן מסוים אז זה יהיה מאוס צריך להחליף ולגוון :)

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo41.gif

האם אתם מעדיפים שאריק יכתוב לאומנים מוכרים ומצליחים? הכתיבה מבורכת.לו,לאחרים..... איזה אומנים הייתם רוצים שאריק יכתוב? ממש לא משנה לי.. הייתם רוצים שאריק יהיה שותף בהפקה מוסיקלית של אומן? אין לי שום בעיה עם הנושא הזה,למה לא? אבל אני חושבת שכרגע הוא מתעסק במוזיקה שלו. מבין האומנים שאריק כתב להם איזה שיתוף פעולה היה טוב מבינהם? לדעתי-מירי.

romki

New member
תשובות . ../images/Emo13.gif

האם אתם מעדיפים שאריק יכתוב לאומנים מוכרים ומצליחים? כל עוד הוא ימשיך לכתוב גם לעצמו, אני לא רואה בעייה. איזה אומנים הייתם רוצים שאריק יכתוב? בועז מעודה
הייתם רוצים שאריק יהיה שותף בהפקה מוסיקלית של אומן? ממ.. תלוי איזה. מבין האומנים שאריק כתב להם איזה שיתוף פעולה היה טוב מבינהם? מירי מסיקה.

לא מצליחה להרדם

האם אתם מעדיפים שאריק יכתוב לאומנים מוכרים ומצליחים?שיכתוב למי שרואה נכון לא בגלל שהוא מוכר ומצליח... איזה אומנים הייתם רוצים שאריק יכתוב? דנה ברגר הייתם רוצים שאריק יהיה שותף בהפקה מוסיקלית של אומן?אם זה מה שהוא מעוניין לעשות- מי אני שאגיד לו אחרת? מבין האומנים שאריק כתב להם איזה שיתוף פעולה היה טוב מבינהם?תחרות קשה לטעמי בין מירי לאיה ואפרת- מירי מנצחת לדעתי ממש במספר זעום (איה שניה, אפרת שלישית)

למעלה