סקר

ady18

Well-known member
../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

איזה שירים של אריק שמזכיר לך חורף?
איזה דברים אוהב בחורף?
איזה דברים שונא בחורף?

עונה

שיר של אריק שמזכיר לי חורף-אם היה לזה סיכוי איזה דברים אוהב בחורף-גשם,תפוזים איזה דברים שונא בחורף-רעמים וברקים

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo20.gif

איזה שירים של אריק שמזכיר לך חורף? מה עוד ביקשת,אם היה לזה סיכוי איזה דברים אוהב בחורף? אני לא אוהבת חורף בכלללללל איזה דברים שונא בחורף? שונאת שיש עלי כ"כ הרבה שכבות,שונאת קוררררררר

אושRתי

New member
../images/Emo183.gif

איזה שירים של אריק שמזכיר לך חורף
אם היה לזה סיכוי (מוזר בשיר חורף)
איזה דברים אוהב בחורף
את השלג של ירושלים
איזה דברים שונא בחורף
מכוניות ואוטובוסים משפריצים
וגם כאשר יורד גשם וזה מרטיב לך תמשפים -שונאת שזה קורה.

ady18

Well-known member
עונה

איזה שירים של אריק שמזכיר לך חורף?לא נורא אם היה לזה סיכוי לא נורא איזה דברים אוהב בחורף?מרקים איזה דברים שונא בחורף?גשם וקר

Lp Fairy

New member
חורףףףף [= (רעיוןם גאוני ד"א)

איזה שירים של אריק שמזכיר לך חורף? תשמח [= איזה דברים אוהב בחורף? גשם...פוך..חולצת פולין... איזה דברים שונא בחורף? מדים רטובים!

../images/Emo188.gif

איזה שירים של אריק שמזכיר לך חורף?אם היה לזה סיכוי, איזה דברים אוהב בחורף?שאני בבית בזמן שיש סופה בחוץ עם כוס שוקו חם מתחת לשמיכת פוך איזה דברים שונא בחורף? להתפס בחוץ בזמן גשם, להיות חולה

LiorShap

New member
עונה ^______________^

איזה שירים של אריק שמזכיר לך חורף? בין אלון לאיזדרכת איזה דברים אוהב בחורף? שלג [נו, ירושלמי
] וברקים ורעמים וגשם [אבל רק כשאני בתוך הבית] איזה דברים שונא בחורף? גשם כשאני מחוץ לבית

romki

New member
עונה ../images/Emo13.gif

אם היה לזה סיכוי [כי אני מקורית]
לרוץ בגשם D:
להיתקע בבית בגל המזג אויר.

Retama

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo113.gif

איזה שירים של אריק שמזכיר לך חורף? תשמח איזה דברים אוהב בחורף? מרק חם... להתעורר בבוקר שממש חם מתחת לפוך... שהשיער נראה נורמלי כי אין יותר מדי שמש שתייבש אותו :p איזה דברים שונא בחורף? גשםםם, שלוליות, קור, בוץ, ללבוש המון שכבות, לחזור הבייתה עם גרביים רטובות, מטריות שמתהפכות ברוח.. לא אוהבת חורף

למעלה