סקר

ק ד ו ש

New member
../images/Emo41.gif סקר ../images/Emo41.gif

הכוכביות מוקדשות לתמי. והנה הסקר השבועי: אם אומרים לכם שיש לכם אזרחות במדינה אחרת, ומחרתיים יש פה מלחמה וישראל מפסידה בענק, אתם מעדיפים לעזוב או להלחם עד המוות? יש הרבה שאלות בעולם שהן לא פתורות, על איזה שאלה הייתם הכי רוצים תשובה? כמה זמן היה לכם חבר\ה הכי הרבה זמן? מה עדיף לדעתכם? עבודה מעניינת בשכר מינימום, או עבודה לא מעניינת עם משכורת טובה? מה הספקתם מאז השחרור? ומה עדיין לא? אתם רואים מישהי כוסית... ממש ממש כוסית, בחו"ל, ומסתבר שהיא פלשתינאית. תזיינו או לא? שאלה הפוכה לבנות רק על פלשתינאי ספורט - כן\לא ואם כן אז איזה? מה הדבר שהכי צחקתם ממנו מעולם? הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לכם אם לא הייתי ***** הייתי רוצה להיות ? מה תרצו ללמוד? זהו להיום. הולכים לישון, שבת בבוקר יום יפה, אמא שותה המון קפה, אבא קורא המון עיתון, קדוש יקום לעבודה איזה ביזיוןןןןןןןןןןן

יאללה

אם אומרים לכם שיש לכם אזרחות במדינה אחרת, ומחרתיים יש פה מלחמה וישראל מפסידה בענק, אתם מעדיפים לעזוב או להלחם עד המוות? - לוקח את המשפחה וטס לחו"ל. אבל בינתיים אין לי דרכון זר אז נלחם עד המוות. יש הרבה שאלות בעולם שהן לא פתורות, על איזה שאלה הייתם הכי רוצים תשובה? - ישנן יותר מדי שאלות לא פתורות. כמו למה למשל לא הפסיקו אם כוכב נולד אחרי 3 עונות? כמה זמן היה לכם חבר\ה הכי הרבה זמן? - חצי שנה מה עדיף לדעתכם? עבודה מעניינת בשכר מינימום, או עבודה לא מעניינת עם משכורת טובה? - בתכלס,איזו עבודה מעניינת? כל עוד יש כסף טוב ואנשים טובים אז זה די עדיף מה הספקתם מאז השחרור? ומה עדיין לא? - פסיכומטרי,לעבוד,קצת לגרבץ...לא הרבה אתם רואים מישהי כוסית... ממש ממש כוסית, בחו"ל, ומסתבר שהיא פלשתינאית. תזיינו או לא? שאלה הפוכה לבנות רק על פלשתינאי - כוס זה כוס. לא משנה המוצא. אבל הייתי גומר לה על הפנים שעדיין תזכור מי פה הבוס ספורט - כן\לא ואם כן אז איזה? - כן,לפעמים שיש לי זמן. כדורסל או קצת פוטבול מה הדבר שהכי צחקתם ממנו מעולם? - וואלה לא זוכר...,יש הרבה. אבל גם כששמעתי שנותנים לאולמרט להיות ראש ממשלה צחקתי בהתחלה..,אבל זה נגמר מהר מאוד... אם לא הייתי ***** הייתי רוצה להיות ? - רון ג'רמי או סטיבן סיגל מה תרצו ללמוד? - מתלבט..,משפטים,כלכלה,הנדסה,קולנוע..,יש הרבה אופציות

Jan22

New member
צריך לשלוח אותך ללשכה לסטטיסטיקה

אתה כל היום עושה סקרים ! אם אומרים לכם שיש לכם אזרחות במדינה אחרת ...להישאר ולחגוג. יש הרבה שאלות בעולם שהן לא פתורות, על איזה שאלה הייתם הכי רוצים תשובה? השערת רימן http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%A9%D7%A2%D7%A8%D7%AA_%D7%A8%D7%99%D7%9E%D7%9F וקצת מידע אצל http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3017295,00.html מה עדיף לדעתכם? עבודה מעניינת בשכר ... בשכר גבוה ,לעבוד הרבה ,ואז לעבור לעבודה בנמוך. אתם רואים מישהי כוסית... ממש ממש כוסית, בחו"ל, ומסתבר ...כוסית לא כוסית ,יש לי גבול ! ספורט - כן\לא ואם כן אז איזה? בוודאי ...דיג ,ריצה ...ועוד כמה דברים נחמדים באופק. מה הדבר שהכי צחקתם ממנו מעולם? אד אוני'ל. הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לכם ...נוד באמצע שיחה מאוד מאוד מאוד חשובה.

BenisaaC

New member
תשובות

אם אומרים לכם שיש לכם אזרחות במדינה אחרת, ומחרתיים יש פה מלחמה וישראל מפסידה בענק, אתם מעדיפים לעזוב או להלחם עד המוות? - אין על ארץ ישראל שלי, נלחם עד מוות! יש הרבה שאלות בעולם שהן לא פתורות, על איזה שאלה הייתם הכי רוצים תשובה? - מי אני ולמה כמה זמן היה לכם חבר\ה הכי הרבה זמן? - חצי שנה מה עדיף לדעתכם? עבודה מעניינת בשכר מינימום, או עבודה לא מעניינת עם משכורת טובה? קודם עבודה חרא במשכורת טובה ואז שאני יושב טוב לעבוד במשהו כיף ולא מכניס מה הספקתם מאז השחרור? ומה עדיין לא? - הספקתי להתחיל ללמוד לפסיכומטרי, לעבוד המון, לקנות אוטו ולאבד את כל החברים שלי לטובת התפוצות. לא הספקתי עדיין כלום, כל החיים עוד לפני... אתם רואים מישהי כוסית... ממש ממש כוסית, בחו"ל, ומסתבר שהיא פלשתינאית. תזיינו או לא? - אני מעדיף לשפוט בן אדם לפי הבנאדם שהוא ולא לפי מראה או מוצא... ספורט - כן\לא ואם כן אז איזה? - לא מה הדבר שהכי צחקתם ממנו מעולם? - מונטי פייטון והגביע הקדוש הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לכם- קרו כל מיני אבל אני לא עושה מזה עניין אם לא הייתי ***** הייתי רוצה להיות ? - טוב לי ככה מה תרצו ללמוד? - תקשורת שיווקית

ד נ ע

New member
../images/Emo3.gif

אם אומרים לכם שיש לכם אזרחות במדינה אחרת, ומחרתיים יש פה מלחמה וישראל מפסידה בענק, אתם מעדיפים לעזוב או להלחם עד המוות? יש לי.. ואני לא מתכוונת למות בקרוב. תודה. יש הרבה שאלות בעולם שהן לא פתורות, על איזה שאלה הייתם הכי רוצים תשובה? כושלאמאשלךךךך מי נתן לך רישיוןןןןןןןןןן יבתזונע ????? (על כל פוסטמה שנוסעת בנתיב השמאלי על 40 קמ"ש) כמה זמן היה לכם חבר\ה הכי הרבה זמן? הממ.. שרדתי חודש..יים ? מה עדיף לדעתכם? עבודה מעניינת בשכר מינימום, או עבודה לא מעניינת עם משכורת טובה? עבודה מעניינת בלילה ומשכורת טובה בבוקר :) מה הספקתם מאז השחרור? ומה עדיין לא? כלמיני.... אתם רואים מישהי כוסית... ממש ממש כוסית, בחו"ל, ומסתבר שהיא פלשתינאית. תזיינו או לא? שאלה הפוכה לבנות רק על פלשתינאי מה כילו.. עם תעודה כתומה והכל ? :p בלע. אני גזענית, אין מצב שאני מכניסה ערבוש למיטה ! ספורט - כן\לא ואם כן אז איזה? כןןןןןןן !!! אופניים, שחייה, ריקודים :p מה הדבר שהכי צחקתם ממנו מעולם? החיים שלי. הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לכם נפלתי במועדון גדול והייתה לי חצאית :ז אם לא הייתי פה הייתי רוצה להיות בחו"ל. מה תרצו ללמוד? הכלללללללל !!!!!!! אבל אין זמן אז אני אסתפק בעיתונות או קולנוע :] אני הייתי דנע, תודע ושלום :)

ק ד ו ש

New member
אני חייב לציין

שאני כבר כמה חודשים טובים בפורום הזה. שמעתי פה הרבה שטויות, הרבה זיוני מוח, מה לא. אבל המשפט הכי מפגר ששמעתי הוא ציטוט מהודעתך: "אם לא הייתי פה הייתי רוצה להיות בחו"ל". כאילו מה?! כשאת פה את לא רוצה להיות בחו"ל?? עברית קשה שפה

ק ד ו ש

New member
זה עוד משפט נורמלי שלו

"אני כבר שלוש שנים רצוף בראש טבלת מלך השערים, אז איך אני יכול להיות טיפש?"

ד נ ע

New member
דבר ראשון

לך תזדיין ועדיף שלא תהנה מזה ותקבל מחלת מין מזה. ודבר שני, אחרי חצי גינס, וודקה קרנבריז, וודקה רדבול, וחיזוק של וודקה כנראה שהוסחה דעתי מבחינה תחבירית על אחד מהמשפטים שכתבתי. אז שוב, זדיין.

בוקר טוב!

אם אומרים לכם שיש לכם אזרחות במדינה אחרת, ומחרתיים יש פה מלחמה וישראל מפסידה בענק, אתם מעדיפים לעזוב או להלחם עד המוות? * שולחת את כל המשפחה מכאן ונשארת. מישהו צריך להכין קפה ללוחמים. יש הרבה שאלות בעולם שהן לא פתורות, על איזה שאלה הייתם הכי רוצים תשובה? * כמה זמן היה לכם חבר\ה הכי הרבה זמן? * 2.5 שנים מה עדיף לדעתכם? עבודה מעניינת בשכר מינימום, או עבודה לא מעניינת עם משכורת טובה? * תלוי. לטווח הארוך עדיף שתהיה מעניינת. אבל אם זאת לא התוכנית, עדיף משכורת גבוהה. מה הספקתם מאז השחרור? ומה עדיין לא? *לעשות פסיכומטרי , למצוא עבודה, להתפטר, למצוא עבודה, להתפטר , למצוא עבודה ולא להתפטר בינתיים. ועדיין לא - לטוס. אתם רואים מישהי כוסית... ממש ממש כוסית, בחו"ל, ומסתבר שהיא פלשתינאית. תזיינו או לא? שאלה הפוכה לבנות רק על פלשתינאי * כן . ספורט - כן\לא ואם כן אז איזה? * כן. ספורטאים. מה הדבר שהכי צחקתם ממנו מעולם? *נגן כינור. בפעם הראשונה שהחלטתי לנסות את החומר שג'מייקנית חיה עליו, צחקתי במשך שעה וחצי מהתוכנית "תרבות ישראלית" שיש ב 3 בלילה בערוץ 2. והיה שם כנר , שנורא הצחיק אותי באותו הרגע. הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לכם * אמא של חבר שלי לשעבר אמרה לי בארוחת בוקר אחרי שישנתי אצלו "שמעתי שנורא נהנתם בלילה " אם לא הייתי ***** הייתי רוצה להיות ? * רקדנית. מה תרצו ללמוד? * מעצבת גרפית בחברת פרסום ענקית.

ק ד ו ש

New member
ידפוק

תקווה שעד שתמות, תגיע לרמת האנגלית שלה... היא פשוט בחו"ל.

ק ד ו ש

New member
כבר ברגע שרשמתי ראיתי שיש בה משהו

לא בסדר.. אבל חשבתי שתבין. ברור שגם כשהיא בחול היא יכולה לרשום באנגלית אנגלית, אבל רצתה לרשום בעברית... אבל זאת לא הנקודה קיצר... הנקודה היא שבאמת אני מאחל לך אנגלית כמו שלה.

אזרח111

New member
אני יודע שהיא אמריקאית ...

זה עדיין לא אומר שיש לה אנגלית טובה משלי.

ק ד ו ש

New member
חחחח זה לא?

זה כמו שעכשיו איזה יהודי מארה"ב יגיד שהעברית שלו טובה משלך.

אזרח111

New member
אם תיקח ישראלי ממוצע פלוס-מינוס ...

(מבחינת רמה עברית) ... בהחלט תוכל למצוא יהודי מארה"ב עם עברית טובה יותר.

למעלה