סקר
"לעולם לא......"

../images/Emo41.gif סקר ../images/Emo41.gif "לעולם לא......"

מצאתי בפורום אחר ומצא לי חן... אני יודעת שאין דבר כזה ל"לעולם לא" יש מצבים שחייבים להתגמש ומי שלא מתגמש - נכנס עם הראש בקיר. לעולם לא אעשה את הדברים הבאים.. אטעם מהמאכל הזה: אגיד את המילה הזאת: אלבש את הפריט הזה: אצפה בתוכנית של: אשב לי בשקט כאשר בן/בת זוגי: אשלם בשביל: אסע ל: אתנשק עם: אתגבר על: אצטער ש: והלעולם לא שלי וכמובן בערבון מוגבל ובתקווה שלא אצטרך לעמוד במבחן...
לעולם לא אוכל ארבה, רגלי צפרדעים ובשר נחשים. לעולם לא אגיד "לא" לבקשת התפייסות. לעולם לא אלבש חולצת בטן לעולם לא אצפה בתכנית של דודו טופז לעולם לא אשב בשקט אם מישהו יביך לידי את בעלי. לעולם לא אשלם בשביל תוכניות ספורט. לעולם לא אסע לקוטב הצפוני\דרומי (שונאת קור) לעולם לא אתנשק עם מישהו שמריח לי רע. לעולם אתגבר על רצון לברוח במצבים קשים. לעולם אצטער שלא הספקתי לדבר מספיק עם אבי ז"ל. יאלללה לעבודה לכשתקומו משנת היופי שלכם...(

offe

New member
סקר - מי מעז? ../images/Emo91.gif

לעולם לא אוכל שבלולים או חלזונות שעדיין חיים וזעים. לעולם לא אגיד משהו שאצטער עליו אחר כך. (זו הבטחה רגעית מקווה שאעמוד בה. לעולם לא אלבש חגורת בטן - למה מי מת, הרגתי מישהו? למה לסבול? לעולם לא אצפה בתוכנית על חרקים, שרצים, ושאר זוחלים.
לעולם לא אשב בשקט כאשר אראה שבן-זוגי (רגע, אין לי בן-זוג). לעולם לא אתנשק עם מישהו בעל שפתיים קפוצות - רק אחרי שיזריק בוטוקס. לעולם לא אשלם בשביל לשכב עם מישהו
לעולם לא אגיד לא: לגלידה ולעוגה טעימה. לעולם אתגבר על מצבים שמישהו מתנשא מעלי - כי זו בעייה שלו. לעולם לא אסע - לגרמניה - רק אם מישהו יזמין אותי (ס..ת..ם) לעולם אשתדל לא להצטער על חלב שנשפך. לאהוב ולהבטיח לא עולה כלום. חונצ'יק - מצא חן בעיני הסקר. נראה מה ירשמו השאר. ערב שבת נעים offe

pazi66

New member
סקר -לעולם לא../images/Emo6.gif

לעולם לא אעשה את הדברים הבאים.. אטעם מהמאכל הזה:עוגת גבינה אגיד את המילה הזאת: זקנתי אלבש את הפריט הזה: חוטיני אצפה בתוכנית של:אופרה או בלט קלאסי אשב לי בשקט כאשר בן/בת זוגי: תלבש חוטיני אשלם בשביל: סקס אסע ל:מכה אתנשק עם:בועז אתגבר על:בישנותי אצטער ש:עשיתי משהו, אצטער על זה שלא עשיתי

מה שכתבת../images/Emo63.gif

כל מה שכתבת מתאים גם אלי ביחוד הקטע שלא הספקתי לדבר עם אבי כל מה שרציתי.שבת שלום

מנורה

New member
../images/Emo41.gifלעולם לא אפסיק להתגעגע להורי

לעולם לא אותר על קשר עם ילדי לעולם לא אותר על אהבה לעולם לא אותר על האני מאמין שלי לעולם לא אפסיק ללמוד לעולם לא אפסיק להכיר חברים חדשים לעולם לא אפסיק להקשיב גם אם הדעה שונה מדעתי ולעולם לא אפסיק להודות לאינטרנט שהיכרתי אתכם

לעולם לא

לעולם לא אצטער שלמדתי הכרת המחשב. לעולם לא אצטער עליום האתמול,על החודש שעבר ,על השנה עברה לעולם לא אשכח את אהובי ואת חברי, לעולם אודה לבורא עולם על שעשני אשה, רעיה,אם וסבתא.

נֵנָה

New member
לעולם לא? האם יש דבר כזה?

כמה פעמים אמרנו את זה לעצמנו ולא קיימנו? לאמר את האמת, בהתחלה לא יכולתי לחשוב על שום דבר שאני יכולה לאמר עליו "לעולם לא", אבל כשקראתי את מה שכתבו מנורה וסבתא עמליה, אני יכולה לאמר שאהבתי כל מה שכתבו ואני מזדהה איתן במאה אחוז. כנראה שלכל אחד יש דברים שהוא יכול בודאות לאמר עליהם "לעולם לא"... אין לי מה להוסיף כרגע, אבל אם יצוץ לי משהו נוסף, אכתוב

נֵנָה

New member
אממי'לה, אם את מעוניינת בתמונה

מסויימת או יותר באייכות יותר גבוהה, אנא כתבי לי ואשלח לך אל אחת בנפרד ...

למעלה