../images/Emo41.gif סקר ../images/Emo41.gif "לעולם לא......"
מצאתי בפורום אחר ומצא לי חן... אני יודעת שאין דבר כזה ל"לעולם לא" יש מצבים שחייבים להתגמש ומי שלא מתגמש - נכנס עם הראש בקיר. לעולם לא אעשה את הדברים הבאים.. אטעם מהמאכל הזה: אגיד את המילה הזאת: אלבש את הפריט הזה: אצפה בתוכנית של: אשב לי בשקט כאשר בן/בת זוגי: אשלם בשביל: אסע ל: אתנשק עם: אתגבר על: אצטער ש: והלעולם לא שלי וכמובן בערבון מוגבל ובתקווה שלא אצטרך לעמוד במבחן...
לעולם לא אוכל ארבה, רגלי צפרדעים ובשר נחשים. לעולם לא אגיד "לא" לבקשת התפייסות. לעולם לא אלבש חולצת בטן לעולם לא אצפה בתכנית של דודו טופז לעולם לא אשב בשקט אם מישהו יביך לידי את בעלי. לעולם לא אשלם בשביל תוכניות ספורט. לעולם לא אסע לקוטב הצפוני\דרומי (שונאת קור) לעולם לא אתנשק עם מישהו שמריח לי רע. לעולם אתגבר על רצון לברוח במצבים קשים. לעולם אצטער שלא הספקתי לדבר מספיק עם אבי ז"ל. יאלללה לעבודה לכשתקומו משנת היופי שלכם...(
מצאתי בפורום אחר ומצא לי חן... אני יודעת שאין דבר כזה ל"לעולם לא" יש מצבים שחייבים להתגמש ומי שלא מתגמש - נכנס עם הראש בקיר. לעולם לא אעשה את הדברים הבאים.. אטעם מהמאכל הזה: אגיד את המילה הזאת: אלבש את הפריט הזה: אצפה בתוכנית של: אשב לי בשקט כאשר בן/בת זוגי: אשלם בשביל: אסע ל: אתנשק עם: אתגבר על: אצטער ש: והלעולם לא שלי וכמובן בערבון מוגבל ובתקווה שלא אצטרך לעמוד במבחן...