סקר
חדש

Agnetta

New member
../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif חדש

באיזה בגד אתן הכי הכי מרגישות בנוח??? ואני אגדיר את זה יותר ברור. קמתן בבוקר, ולא חשבתן מה ללבוש יום מקודם, אין לכן זמן...לחוץ ואתן חייבות להיראות טוב. מה תשימו עליכן ותמיד תמיד תדעו שזה בסדר, הבגד שמציל אתכן. אתחיל אני ואומר: ביום שבת האחרון מהר מהר אירגנתי את התאומים שלי, ובעלי הכל להוריד את העגלה למטה...ואני רוצה להיראות טוב, כי נוסעים להסתובב ברשפון, חנויות ובתי קפה. שמתי על עצמי ג'ינס עם אפליקציה יפה של פרפר, חולצת לייקרה שחורה עם "וי", נעליים שחורות עם חצי פלטפורמה מתונה, עגילים, שרשרת, תיק תואם וזהו..מוכנה לעולם..והכי חשוב יש גם ליפסיטיק על השפתיים, חסר לי לצאת בלי קצת איפור, זה הרי אלמנטרי...
מה איתכן?

אבישג25

New member
מה שתמיד מציל אותי

ג'ינס מתרחב למטה ופתוח בצדדים שממנו רואים את הקעקוע המדהים שלי ואיזו חולצה חושפת כתף.... שונאת ליפסטיק ....ובכלל מבחינתי מרכז הכובד הוא על השיער, כשהוא מסודר כמו שצריך אני מרגישה אחלה.

DREAM111

New member
ותשובותי הן:

הכי קל זה סתם משהו כזה שלא לא פה ולא לשם. אבל כמובן שתלוי לאן הולכים אם צריך ממש ללכת לאן שהוא אז גינס או איזה טייץ עם חולצה קלילה וזהו מסוגלת לוותר גם על האיפור במקרים מסויימים. קצת מוס בשיער תלתול וזהו אפשר לצאת לדרך.

../images/Emo183.gifIn eny time eny plase

כשאני נלחצת ואין לי מה ללבוש (וזה קורה פעם ב..) יש לי תמיד על מי לסמוך חליפה שקניתי ב"אריסטו" (לשעבר אריסטו שמט) שחורה, עשויה מבד פיג'מה מה זה נעים. בשיפולי המכנס ישדוגמא מפוספסת שחושפת שסע מעוטר באדום כך גם שרוולי החולצה בעלת מחשוף עמוק לכתפיים וסרט קטן באדום לקשירת פרפר בצד שמאל = גם חמוד גם אלגנטי מתאים לכל זמן ולכל מצב נועלת נעליי פלטפורמה בורדו, עונדת שני שושנים ושני עגילים אדומים (2 בכל אוזן) תוקעת את הפודרה והמיקאפ בתיק צד סרוג יחד עם מסקרה נוזלית כסופה ובהירה בכל צד (ללילה) העיפרון השחור, המסקרה הBUSS לנשים ... ושמישהו ינסה לעצור אותי!

יש לי ימים כאלה לאחרונה...

ימים עסוקים ועייפים... אני שמה על עצמי מכנס ציפי, סתם חולצה (בד"כ טי שרט או קפושון פשוט כזה) דוקטור מרטינס בצבע המתאים (יש לי איזה 7 זוגות) את העגילים שלי אני מחליפה פעם בשבוע כי יש לי 14 וזה קצת ארוך וגוזל זמן. איזה צעיף ותיק מגניב, קליפס או צמות ועיפרון שחור.

../images/Emo99.gif ללבוש ולהריאות טוב גם ככה

אם נגיד אין לי זמן למשהו זה לא משנה מה אני ילבש העיקר שאני ילבש מה שאני אוהבת שאני ממהרת אז אני כזה שמה עליי ג'ינס כזה עם מותג כמובן כאילו דה בדרך כלל לי קופר או משהו בסיגנון ואיזה חולצה יפה צמודה כזאתי שפתון שחור לעיניים רימייל עגילים טבעת שרשרת ואם זה כזה בקיץ ויש לי זמן אז לקחת ת'משקפי שמש כמובן וזהו ח העיקר תלבשו מה שאתם אוהבים מה שבסיגנון שלכם ומה שכיף ללבוש מואהההה מיקי אהובי הניצחיייייייייייייייי

לא הכי חשוב מה לובשים ...

לדעתי - לא חשוב מה לובשים - העיקר שמתאפרים טוב ונכון לאותו יום ...והשיער מסודר ... אפשר לצאת עם טרייניג מהבית ועדיין לקבל מחמאות על המראה ... והכי חשוב הוא להרגיש טוב עם עצמך !!

ג'ינס עושה את זה....../images/Emo187.gif

ג'ינס תמיד טוב כי זה אופנתי....פלוס חולצה וזהו הופעה מושלמת.

holy7

New member
ג'ינס..או אולי....

תמיד מה שיציל אותי זה יהי ג'ינס.....עם חולצה פשוטה...נעלי ספורט או נעלים עם עקב לא גבוהה במיוחד....האיפור שיהיה תואם או לחולצה או לגי'נס...ולסדר את השיער...והכי הכי חשוב..להרגיש טוב עם עצמך..איך שאת !אפשר גם טרניג נחמד...עם נעלי ספורט בלבד ! תמיד גרביים..תואמות ! זה עושה מזל רע !|
|צפרדע

נעמולה

New member
להרגיש טוב../images/Emo42.gif

תמיד תמיד מכנס שחור פשוט, וחולצה שחורה, איפור עדין (כי בלעדיו אין, אבל אין יציאה מהבית) שער פזור ומסודר ונעלים בצבע שישבור את השחור איך יודעים שבא אביב? מסתכלים סביב סביב...

סקסיית

New member
נכנסתי לרגע מהפורום השכן....

והחלטתי שבא לי לענות... קודם כל הפורום ממש מקסים לצערי עקב עבודה מרובה לא יוצא לי לטייל הרבה בפורומים נוספים. טוב לגבי הבגדים אז ככה.. אני מראש קונה בגדים שנוח לי איתם תמיד והם מתאימים לבוקר ערב, עבודה או בילוי. והכי חשוב רובם לא מצריכים גיהוץ. כך שכשאני בלחץ אני שולפת מיד את מה שבא לי ואני מרגישה כיף בהכל.. הבעיה מתחילה כשבא לי להרגיש סקסית, אלגנטית או זרוקה כלומר כשיש חשק למשהו מסויים בבוקר ואז האמת... כלום לא נראה פתאום מתאים. איפור - למרות שאני מאפרת מקצועית, אני אישית לא ממש מתאפרת, ואפילו שכן זה תמיד תוך כדי נסיעה כי אף פעם אני לא מספיקה בבית... חחחח תכשיטים.. מכסף או זהב לבן , הרבה וכמה שיותר, עגילי שרשראות, צמידים בינויים עד גסים, טבעות עבות, שרשראות וזהו. בקיצור - בדר"כ בבוקר אני מרגישה נוח בהכל.... והמצחיק הוא שככל שאני מרגישה שלא התלבשתי מספיק טוב או שאני לא מספיק מסודרת .. ככה פתאום המחמאות רבות יותר... יש הסבר? יום מקסים.. סליחה על האורך... חני

ג'ינס וחולצה שחורה

לסדר יפה את השיער, איפור עדין, מעט תכשיטים, ונעל ותיק שעושים את ההופעה לשווה. והכי חשוב מבחינתי, להתבשם בבושם טוב.

למעלה