סקר(
)

GrEeN AliEn

New member
../images/Emo41.gifסקר(../images/Emo35.gif)../images/Emo41.gif

פי... כמה זמן לא הייתי פה! טוב הנה לכם סקר: אם היית פוגש מישהו\מישהי מהסדרה סתם ככה באמצע הרחוב איך היית מגיב ומה היית אומר לו\לה
ומי שלא הבין תשובות שרשרו לכאן:)

shasha14

New member
יוווווווווווווו../images/Emo23.gif../images/Emo15.gif

אם הייתי פוגשת אחד מהשחקנים הייתי נדהמת וקופאת במקום המומה... אבל אם הייתי פוגשת את קלסו.................
הייתי צורחת עד השמיים וקופצת עליו ומנשקת אותו בלי הפסקה והייתי אומרת לו שאני חולה חולה חולה מתה עליו...........
נראה שהגזמתי.. ......

Elf1

New member
עונה../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif

אממ..... ככה... לא נראה לי שהייתי עושה משו...
מה אני אעשה, ביישנית
אולי אבל רק אולי אם יהיה לי איזה אומץ כזה שיפול עליי, אני אבקש מהם רשות לצלם אותם, אם בא להם ויש להם זמן...

BiRd Of PrEy

New member
תלוי את מי

אבל הכי היתי רוצה לפגוש את הייד או ליאו אז היתי נדבקת אליו ושואלת אותו על הטעם האמיתי(יענטו בחיים האמיתים
)שלו במוזיקה... אם היתי פוגשת את אחד השחקנים האחרים היתי זורקת לו משפט כמו "אתה שחקן טוב" מצלמת אותו(נו כי אני ילדה מוזרה כזאת תמיד עם מצלמה) ואז מוכרת את התמונה באלפי שקלים לפפרצי

mya 6

New member
חחח אבל אני..

אבל אני היתי קופצת עלו... (בתקווה שזה היה טופר)ומנשקת אותו!!
ומבקשת שהיה אב לילדי!!!

didushkit

New member
איי.....

מאיפה להתחיל?.
קודם כל הייתי מתעלפת (לא לפני שהייתי צוורחת את השם של מי שראיתי) ואז....הוא היה מרגיש אשמה שז בגללו (אש-ל--יות) ואז.........בתקווה שזה אשטון
היה עושה לי הנשמה מפ לפה (ברור...) ו... אני לא חושבת שמותא לפרט מה הייתי עושה לו בהמשך...

Amber4Ever

New member
../images/Emo56.gif

אם הייתי רואה את ליאו ורד.. הייתי ממשיך כאילו כלום לא קרה סתםםםם! הייתי מצטלם איתו.. וזהו אם הייתי פוגש את מישו אחר.. הייתי מה זה נרגש לראות מישו הייתי מצטלם.. מבקש ספוילרים!! ומתלהבבבבבבבבבבבבבב רייצח ואם הייתי פוגש את קוניס וואי וואי וואי הייתי מבזבז עליה חנות פילים שלמה (לא פילים חיות, פילים של מצלמה יא אהבלים) הייתי אומר או מיי גאד איטס ג'קי ג'קי?! קוניס! מילה קוניס! מילה קוניס! מילה קוניססססססס (במוזיקה של דיאט יופלה הפרסומת)

popit

New member
סקר יפה...

הנה תשובתי: הייתי קופצת עליוווווווו או עליה כמו משוגעת מתחילה לצרוח הוא לא היה מבין מילה ממה שהייתי אומרת הייתי מתחרפנת! במיוחד אם זה היה מישהו מהחבורה!!!ובמיוחד במיוחד דני, מילה ואשטון! הייתי אומרת לו/לה שאני חולה על הסדרה ושאני מעריצה ענקית שלהם ואם אפשר חתימה ואני חושבת שאת הרוב הייתי מבלבלת והוא לא היה מבין מילה...

למעלה