סקר הייתם לובשים חולצה כזאת?
P Polyphonic New member 5/9/03 #1 ../images/Emo41.gifסקר../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif הייתם לובשים חולצה כזאת?
S slave4brit New member 5/9/03 #2 ../images/Emo42.gifחחחחח...בכיף../images/Emo70.gif אני בכיף הייתי לובש חולצה כזאת אמנם בצבע אחר.. אבל אני להיות מעריץ של בריטני כמו שחבר שלי לבש חולצה "i hate britney spears" אני אלבש ההיפך... חוץ מזה...כולם יודעים שאני חולה עליה...ובגלל זה המורה שלי יורד עלי.. ובגלל זה הוא נתן לי לעשות עבודה שלמה עליה
../images/Emo42.gifחחחחח...בכיף../images/Emo70.gif אני בכיף הייתי לובש חולצה כזאת אמנם בצבע אחר.. אבל אני להיות מעריץ של בריטני כמו שחבר שלי לבש חולצה "i hate britney spears" אני אלבש ההיפך... חוץ מזה...כולם יודעים שאני חולה עליה...ובגלל זה המורה שלי יורד עלי.. ובגלל זה הוא נתן לי לעשות עבודה שלמה עליה
D Dream within a Dream New member 6/9/03 #5 ../images/Emo41.gifאמממ.. לא כאילו, לא בגלל שזו חולצה שקשורה לבריטני, אין לי בעיה ללבוש משהו עם השם שלה, או אפילו עם התמונה שלה אבל החולצה הזאת כל כך משעממת
../images/Emo41.gifאמממ.. לא כאילו, לא בגלל שזו חולצה שקשורה לבריטני, אין לי בעיה ללבוש משהו עם השם שלה, או אפילו עם התמונה שלה אבל החולצה הזאת כל כך משעממת