שהחליפה את הבאנג'י מתאילנד :) ודי יציב, האמת. לא מחליף כמעט.
B BodyCount40 New member 15/6/06 #17 אצלי זו סתם תמונה שצילמו אותי מחליף אחת להרבה זמן בעיקרון מתי שיש איזה משהו מעניין אחר
B BodyCount40 New member 16/6/06 #53 אווו צהריים טובים לגברת מה שלומך ? שנים שלא שמענו ממך .... לאן נעלמת ?!?!?!?
A a girl named tal New member 15/6/06 #18 חתול לא אני שמתי לא מחליפה אף פעם זה לא מעניין אותי מה ששמים לי סבבה ועל השומר מסך יותר טוב שלא אספר
ד דרמה קוין New member 15/6/06 #19 אצלי זה תמיד היה ויהיה תמונות של האחיינים שלי. לסירוגין כמובן, אין אפליות נשמות קטנות,אני מתה עליהם, אהבה אמיתית
אצלי זה תמיד היה ויהיה תמונות של האחיינים שלי. לסירוגין כמובן, אין אפליות נשמות קטנות,אני מתה עליהם, אהבה אמיתית
א אלופה אחת New member 15/6/06 #25 מטורפת על הטוסיקונים האלה../images/Emo88.gif הם לא על השולחן העבודה, כי אני לא אוהבת תמונות כלשהן עליו... מעדיפה נקי ... אבל אם היה רקע כלשהו, הם היו הראשונים להיות מטורפת עליהם
מטורפת על הטוסיקונים האלה../images/Emo88.gif הם לא על השולחן העבודה, כי אני לא אוהבת תמונות כלשהן עליו... מעדיפה נקי ... אבל אם היה רקע כלשהו, הם היו הראשונים להיות מטורפת עליהם
ד דרדקן New member 15/6/06 #33 בעוונותי כן. זהו חילזון חסר קונכיה את שמו לא יודע, צילמתיהו במהלך השנה האחרונה מול חופי אכזיב בעומק של 16 מ'. אורכו ש-4 ס"מ וזהו צבעו האמיתי. אני קורא לו חילזון בוער.
בעוונותי כן. זהו חילזון חסר קונכיה את שמו לא יודע, צילמתיהו במהלך השנה האחרונה מול חופי אכזיב בעומק של 16 מ'. אורכו ש-4 ס"מ וזהו צבעו האמיתי. אני קורא לו חילזון בוער.
מ מלכךלנשים New member 15/6/06 #32 זה פורום סקס ? אבל ברור של"קאתאמארי" יש את הטובים ביותר http://katamari.namco.com/