סקר 2

Punk Rulz

New member
ממ.. לי יש מלא.

[אני חדשה פה..] יש לי.. ניראה לי שניים או שלושה של סימפל פלאן. ג"ש5. ג"ד3. מקפליי3. קלי קלארקסון2. מיי כימיקל רומנס2. תאומות אולסן. פינק. דה ראסמוס. הילארי דאף. אבריל לאבין. באסטד. אשלי סימפסון. סאם41. וואו.. ניראה לי שזהו... אבל בקרוב אני תולה עוד איזה 12 פוסטים מראש1. חחחחח מקווה להשתלב פה :)

וולקאם

אני ספיר יש לי כמה פוסטרים של אשלי ללא שימוש אם בא לך, אני אוהבת כמה שירים שלה אבל אין לי ממש מקום לתלות אותה

danduuu

New member
אממ

של סימפל יש 2 אבל עוד מלא תמונות על הדלת 2 של מכ"ר 1 סיסטם אוף א דאון 1 הים ועוד תמונה מודפסת:) 1 בלינק 182 1 הילארי דאף 3 ג'סי מקארטני 1 אבריל לאבין 1 גרין דיי 1 באסטד יש לי שתי תמונות מודפסות של פראנק ממכ"ר ושל ג'סי מקארטני עוד 5456458 תמונות על הדלת של מלא להקות 1 פוסטר של צ'אד מייקל מוריי 1 אורלנדו בלום (מושפעת אבל מה לעשות אי אפשר לעמוד בפיתוי שלהם) 1 מקס אולארצ'יק 1 אשלי סימפסון 1 ג'סיקה סימפסון 1 האו סי 1 קלי קלארקסון 1 בלאק אייד פיס 1 אוונסנס קיצר הרבה חח אבל חלק נורמלי חלק קצת מושפעת אבל זה מה שאני אוהבת:)

אהה ולך..

יש לי 2 פוסטרים ענקיים של ג'סי מקרטני הזה.. בעצם על אחד היה מאחור את סימפל אז רק אחד
וגם של צאד מ.. בלה בלה בלה אחד ענק ענק = גודל של בערך 4 עמודים אני יכולה להביא לך במפגש כי ממש שאין לי מה לעשות איתם

SPFAN

New member
4 ../images/Emo10.gif

1 של סימפל, 1 של גרינדיי, 1 של גודשרלוט ו1 של קלי קלארקסון
אני מרגיש... פוסטרלס

המממפ../images/Emo163.gif

פוסטר ענק של נירוונה מתכננת לקנות את הגיליון של ראש 1 ולהפציץ את החדר בפוסטרים.. [מתוכננים לקנייה: HIM, סיד ווישס]

Snow fairy

New member
הממ...

1 של סימפל 1 של מיי כמיקל רומנס
1 של גרין דיי 1 של היהודים ו... זהו

למעלה