סקר קטן...

Uv Kruvi

New member
../images/Emo41.gif סקר קטן...

אז ככה... לפני כמה זמן ניסיתי לשלוח לאיש והאגדה (בשבילי לפחות, לא לסקול אותי...) ג´ון פטרוצ´י, אי מייל... הבעייה שאפשר לשלוח רק 300 בפעם אחת, עד שהוא יענה עליהם, אז אני צריך לחכות... בכל מקרה... מה הייתם שואלים? מה הייתם אומרים? כל אחד מהלהקה, לא רק את ג´ון...

EROTOMANIA

New member
"מה הגודל של הזין שלך?"

ועכשיו ברצינות .. לא יודעת. יותר מדיי שאלות.

Uv Kruvi

New member
שלי?

34 אינץ´... לפעמים יותר...תלוי בסרגל... :) ותנסו לענות תשובות רציניות יותר... בסה"כ ניסיתי לפתוח דיון...

EROTOMANIA

New member
אינץ´? YOU WISH

ממ .. בטח כל שאלה שהייתי חושבת עליה שאלו אותם כבר 3987693486 פעמים... אז .. לא יודעת

NiGa

New member
screw you../images/Emo70.gif

הם מבינים ת´עניינים מרימים ת´מסיבה אנשים אחד על השני בתוך הרחבה אז תרימו ת´ידיים אל השמיים תנו עוד בכבוד תנו לו גם ב- (קלאפ קלאפ)

cha ching

New member
קים.. ../images/Emo8.gif

את ידעת שאומרים שלפטרוצ´י-בוי (my boy) יש את הזין הכי גדול בלהקה.. :)

wiz

New member
למה להסתבך בשאלות ../images/Emo35.gif

תכתוב שאתה מעריץ גדול שלו, בלה בלה בלה, ידה ידה ידה... תבקש תמונה חתומה ותקווה לטוב

Uv Kruvi

New member
חחח...כל זה יפה וטוב...אבל...

התכוונתי בלי קשר למכתב... (תודה על ההצעות בכל מקרה...) יש לכם שאלות אליהם?

cha ching

New member
בכמה אתה מוכר את עצמך?

סתם :) ברצינות-היתיי שואלת את האליל שלי אם הוא מוכן תרום לי זרע.. או לפחות בקבוק קטן עם הזיעה שלו.. או ..אולי...איזה חולצה שהוא לבש באיזו הופעה.. :) סתם.. בטח הייתי שואל תשאלות שאני שואלת כל אחד (כמעט): איזה גלידה הוא הכי אוהב? ומתי הוא מסיים לעבוד פה...

o0 Metallica 0o

New member
בטח שאלו את זה מלא אבל...

(לפטרוצ´י) אזיה גיטריסט הוא הכי מעריץ ? מה הוא חושב על כך שמחשיבים אותו לאחד הנגנים הטובים בעולם..? וכל מיני כאלה דברים מפגרים...

למעלה