אין לתאר חפירות עד הבוקר.
E exterior New member 27/8/07 #29 מוכר כ"כ ../images/Emo6.gif ../images/Emo122.gif כבר לא חברה שלה (אבל לא בגלל זה!)
G golden energy New member 27/8/07 #20 too much info.......... שאין לה בעיה שאתה רושם על זה בפורום (למרות שזה בלי הנתונים החשובים שלה שצריך לדעת כמו שמה+שם משפחה, כתובת עדכנית,טלפון מחובר, אימייל, או סתם לאותת את השם שלה באמצעות עשן......)
too much info.......... שאין לה בעיה שאתה רושם על זה בפורום (למרות שזה בלי הנתונים החשובים שלה שצריך לדעת כמו שמה+שם משפחה, כתובת עדכנית,טלפון מחובר, אימייל, או סתם לאותת את השם שלה באמצעות עשן......)
B b0redavid New member 28/8/07 #34 הכי מפחיד זה... שהיא צריכה 3 שעות בשירותים כל יום ואני מחכה, וברגע שהיא יוצאת להפסקה מפסקת - אני רוצה להכנס לרגע אחד, ואז היא אומרת: "רגע רגע! לפני שאתה נכנס, תן לי להכניס את הטחורים!" .the horror, the terrible horror שלא נדע צרות!
הכי מפחיד זה... שהיא צריכה 3 שעות בשירותים כל יום ואני מחכה, וברגע שהיא יוצאת להפסקה מפסקת - אני רוצה להכנס לרגע אחד, ואז היא אומרת: "רגע רגע! לפני שאתה נכנס, תן לי להכניס את הטחורים!" .the horror, the terrible horror שלא נדע צרות!
ל ליאתוש כפרה New member 28/8/07 #35 TMI../images/Emo70.gifTMI../images/Emo70.gifTMI../images/Emo70.gifTMI../images/Emo70.gif ../images/Emo18.gif
TMI../images/Emo70.gifTMI../images/Emo70.gifTMI../images/Emo70.gifTMI../images/Emo70.gif ../images/Emo18.gif
זאדק הערס הפולני Active member 28/8/07 #1 להכניס לאן ?!? חשבתי שהמטרה זה להוציא אותם וזייהו חסל סדר לטחורים ... בויינא אימשכה מה זה מוזרה ... ../images/Emo3.gif
להכניס לאן ?!? חשבתי שהמטרה זה להוציא אותם וזייהו חסל סדר לטחורים ... בויינא אימשכה מה זה מוזרה ... ../images/Emo3.gif
E EdisonGirl New member 27/8/07 #21 הסכסוך הערבי-ישראלי ועוד פוליטיקה ישראלית ישנה שחוזרת על עצמה, כשבעצם אף פעם היא לא הייתה ממש מרתקת..
הסכסוך הערבי-ישראלי ועוד פוליטיקה ישראלית ישנה שחוזרת על עצמה, כשבעצם אף פעם היא לא הייתה ממש מרתקת..
ל ליאתוש כפרה New member 28/8/07 #33 חווה אלברשטיין אחת כבר יש. בחיי שאני לא מבינה מה ההתלהבות סביב המרינה הזאת.